Beatlesit1

New member
../images/Emo13.gif

אין לי מושג איך משרשרים חח . אבל כן - עדיף . אנחנו הולכים לעבד את השירים בצורה מיוחדת ויפה , שלא תפגע ותהרוס את השיר . הלחן , המילים והשפה לא משתנים ! אנחנו לא רוצים לבצע את השיר כמו במקור , וגם ברור שאנחנו אף פעם לא נצליח. אנחנו במטרה לעשות מחווה , לא מופע של קווין . השיר היחיד שכבר עיבדנו הוא Bohemian Rhapsody , וזה יצא מדהים . בקטע של האופרה שילבנו את המקור , כמו בהופעה של ג'אנס ואלטון ג'ון . כבר פירסמתי שהמופע יהיה מחזמר . והיום קיבלתי עוד פרט לפירסום - הסיפור יהיה סיפור אהבה . למרות שהסיפור כבר נכתב , צריך עוד קצת "לשבת עליו" . ברגע שהכל יהיה מוכן , אני אשלח אותו לכל המעוניינים . ושוב ! - כל מי שמעוניין להשתתף במופע , שישלח לי הודעה לאימייל , אם כל הפרטים שביקשתי שהיו . אנחנו רוצים בתחילת מאי להתחיל חזרות ! מי שרוצה להשתתף - שידבר איתי בהקדם ! במוצאי החג אני אפרסם את רשימת התפקידים , וכמה אנשים אנחנו עוד צריכים [ובֵמַה] . חג פסח כשר ושמח D:

BQL

New member
../images/Emo13.gif

לגבי השרשור כל מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ על ההודעה לה את רוצה להגיב, בסוף ההודעה (למטה) יש שני לחצנים( שעל כל אחד מהם יש פלוס לבן על רקע כתום+) * "הוספת תגובה" (שמשתמשים בזה בעקר כדי להוסיף קבצים/קישורים וכד', ולוקח לזה כמה דקות) ** "הוספת תגובה מהירה" (אם את רק כותבת ולא מוסיפה תמונות וכו', אז עדיף להשהתמש בה כי זה קצר יותר) ואז את לוחצת שלח, וזהו(מקווה שהסברתי מספיק ברור)

למעלה