מעצבן ש.....

כל הזמן מראים לכם בטיוי על שנהיגה בצומת אדום זה מחבל ועל הכביש אנחנו טרוריסטים ואנחנו ואחנו בלה בלה אולי תתמקדו בדברים הקטנים באמת? למשל: צריך ללמד נשים,שבצד ימין נוסעים ובצד שמאל עוקפים[ולא להיות שעה וחצי לפני הפניה שמאלה בנתיב השמאלי] מה ישראל זה ברטניה? צריך ללמד אישה שאוטו רגיל,זה לא משאית סמי ענקית,אחרת איך תסבירו ששעה לוקח לאישה להחנות רכב בחניה של משאית?
איך תסבירו לי שנשים שהן נוהגות,הן תופסות את ההגה בשתי ידידים כאילו יצאו משיעור נהגיה ראשון,שפרצופם תקוע בשמשה? צריך ללמד נשים,שהמראה זה לחפש מכניות או כל סכנה אחרת,אחרת תסבירו לי למה לעזזאל מרוח על כל המראה אודם,מסקרה,ושאר השטיות? תסיברו לי איך זה שנשים מגיעות 500 מטר מרמזור,ודופקות ת'ברקס של הלייף כאילו זו בלימת חירום?[שזה האטה עבורן...] תסבירו לי,למה נשים חונות בחניה של נכים שהן משתמשות בתו חניה של נכה,ששיך במקור לבעל,עם התירוץ הכי מפגר בעולם...בעלי פה שניה אני הנהגת שלו!!!!!? ותסבירו לי בבקשה,למה נשים שנוהגות בתוך העיר לא יודעות שמעבר חציה זה למעבר ולא עוד חולצה ענקית מעוצבת על הכביש?[כמו שלטי חוצות] ותסבירו לי משהו אחרון למה המלחמה בתאונות הדרכים[אור ירוק וכדומה] משקיעים מליוני שקלים בלחפש עברייני תנוה שבעצם העברייני התנועה הגדולים הם בעצם...נשים...? הה? אני אגיד לכם למה....כי זו מדינה של פמינסטיות...שעושות מה בזין שלהן עובדה קטנה,עד היום לא היה בעיתון על התרדה מינית של גבר.....בכלל

טוב,הבנתי

חחחח סתם... למה ולמה ולמה ולמה...ובסוף לפי הסטטיסטיקה גברים מעורבים ביותר תאונות מנשים..

באמת?!?!?!?!

זה בגלל שהגברים[הרוב] הולכים בבוקר לעבודה חוזרים גמורים בערב,נרדמים על ההגה ואז תאונה להבדיל אישה[רובן ] לא עובדות,יוצאות לשופוינג כל היום,חוזרות הרוגות מעייפות אחרי מסע של קניות ועושות תאונה

זה ממכר

New member
ורק שתדע, שמאחורי כל גבר מצליח

עומדת אישה ומאוחרי כל אישה מצליחה... עומדים מאות גברים ומסתכלים לה על התחת

בינתיים מי שרצח שישה איש זה נהג זכר

ומי שרצח את הזוג שהשאיר 3 ילדים קטנים זה נהג זכר וזה רק מהמקרים האחרונים באקטואליה

אוי אוי אוי כמה שטויות בתגובה אחת

תהיה לי בריא אתה רועי או יורי או לא יודעת מה חוץ מלהיות שובניסט אין לך משהו אחר לעשות ולהתמקד בו? בינתיים מי שעושה יותר תאונות זה הגברים ולא משנה אם הנשים עובדות לא עובדות מגרבצות והגברים עובדים קורעים תתחת או לא יודעת מה מה שחשוב פה זה שבשורה התחתונה הגברים מעורבים יותר בתאונות דרכים, וכן זו עובדה!!! וזה שרצח את בן דוד שלי, היה גבר! וזה שרצח עוד מאות אנשיםנשים וילדים והרס משפחות שלמות וקרע להם את הלב בכבישים היה גבר והמעט מאוד שמעורבות בתאונות הן הנשים אז תחשוב טוב לפני שאתה פותח את הפה בידיעה מטומטמת כזו! יום טוב וחג שמח יערית!

רועי יקר יש לך טעות איומה!

כל התאונות דרכים שראיתי וגם טיפלתי ברכבים שלהם הם היו נהגים גברים! התאונות הכי קטלניות הם נהגי משאיות ורכבי שטח אזרחי וצבאי שנוסעים על כבישי הארץ. הסיבה פשוטה מאוד--בגיל 18 או קצת יותר מקבלים רשיון נהיגה ועושים הרבה "דאוונים" משוויצים יותר ואם יש בחורות ברכב אז למה לא לנהוג כמו במירוץ מכוניות? דווקא בסקר שערכו התברר שהנשים הן אלה שמעורבות בפחות תאונות דרכים. לפני 20 שנה עוד כשהייתי נער בסוף האירועים של קרובי משפחה היה לוקח אותנו אחד שהיה חבר של המשפחה שעשתה את האירועים כמו חתונות וכו".. היה נוהג בפראות ושם שירים מזרחים וגם כשהדודים שלי שהיו חברים שלו העירו לו שיפסיק להתפרע בכביש כי הוא כבר עבר תאונת דרכים. אותו חבר צחק! כשהייתי בגיל 18 ביקרתי את אותם קרובים וראיתי את אותו אחד שוויצר על כיסא גלגלים!!!הוא עדין נשאר חבר טוב שלהם. וסיפורים כאלה קורים כל יום!! הרכב שאתה נוהג בו-זה לא טנק ולא מגן עליך מכלום!! שים רכב כזה במהירות נסיעה 70 קמ"ש ושיתנגש בעמוד חשמל ותראה מה קורה לרכב.. לוקח המון שנים לצבור נסיון כדי ללמוד לנהוג נכון. אתה ואחרים לא רוצים להיות אלה שלקחו חיים של אחרים -נכון?

הבהרה קטנה!

כשרשמתי "שים רכב כזה שיתנגש בעמוד חשמל" כמובן הכוונה בלי שיהיה נהג ברכב,כמו בהדמיות שעושים יצרני המכוניות. מה שיקרה לרכב הוא ימעך ויראה לך כמו קופסת סרדינים!!! ורק שלשום היה משפט של חייל קרבי בצנחנים שהיה מעורב בתאונה קטלנית בכביש חיפה-עכו על יד כפר מסריק. שלושת חבריו מתים והוא נשאר בחיים,הכתבה היתה גם בכל ערוצי החדשות לפני יומיים. ועל מה תאונה? בדיוק על זה...מהירות מופרזת איבוד שליטה על הרכב ונסיעה לכיוון הנגדי. כל החברים היו בוגרי בית ספר עמל בנהריה.

מה אתם מפגרים או רק עושים עצמכם?

מה הקשר בין מה שרשמתם למה שרשמתי
? אני נגד הנשים שנוהגות גרוע במדינת ישראל ואתם מביאים לי הוכחות מהתחת על שהגברים הם הרוב שעושה את התאונות? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלה עודד תגובות של ,הלא קשור לפה יתקבלו בברכה נ.ב-יערית.מוזר שלא סיימת ת'הודעה שלך ב...כוסעוחתק אמא שלך זונה בת זונה
אני רגיל להודעות מלוכלכות שלך,כנראה שאת עם שימי,התבגרת
נשים על הכביש זה אסון,גברים על הכביש זו התאבדות סעו בזהירות,שמרו על עצמיכם,והכי חשוב שמאל עוקפים ימין נוסעים לא לשכוח בנות
הה ועוד משהו! ירוק נוסעים אדום עוצרים[ירוק אצל נשים זה רק ,אם בא לה לנסוע]

חחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיק אתה יורי....אופס רועי דבר ראשון הוא צודק נשים נוהגות גרוע וזה שהן לא מעורבות בתאונות זה בגלל האיטיות האדישות והפחד עוד מעט גם ייתנו דו"ח כי נסעו מתחת למותר
שנית...כן יערית התבגרה מאז שהיא איתי אבל גם אני לומד ממנה
כפרה עליה

רועי או יורי או לא חשוב...

תקשיב חמוד אתה כנראה לא הבנת אותי אין לי צורך לקלל לא רשמת משהו נגדי לי אין רשיון בכל מקרה אז אל תנסה בכח שאני אקלל כי פשוט אין לי על מה ותאמין לי שאם היה על מה אז כן הייתי מדברת בצורה לא יפה והתבגרתי או לא זה הבעיה שלי והחיים שלי פשוט אמרתי שגברים הם האחראים לתאונות דרכים ושפשוט לא תהיה שובניסט... ולא באתי לריב אלא פשוט להגיב כמו כולם :) שיהיה לך יום טוב ואל תגרור אותי לניבולי פה כי לא בא לי אני במצב רוח טוב יערית!

למעלה