../images/Emo13.gif

מפאת כאבי נתתי לך את לבי כאות נשמה אחת,היוצרת רגש אנסופי חיפוש אחר הנשמה התואמת שלך,הוא אבוד כיום המציאה,אם כי זו רק אשליה חישוב בדרך למצוא בך אותי,כמעט אפסית אם כי רגשותי אינן פוסקות לנוע,בין קיר,לחומה,לסבל רגשי אנושי כי כאבי לאהבתי אליך ממשיך, וימשיך נורא פואטי לכתוב דבר כזה בבלוגים אם מישהו לא הבין שיחפש.....

LunasRoze

New member
אהבה זאת סתם מילה ../images/Emo190.gif../images/Emo14.gif

אהבה זאת סתם מילה > > מאלפי רסיסים שהיו פעם ליבי > נותר חלל שחור וריק , משום > שאת ליבי רכש השטן ואותו הוא חילל > > וכעת נותר רק חור שחור > ורגש בו כמעט ואין > ויש הטוענים שעדיף לאהוב ולאבד > אך טענה זו אינה האמת . > > אהבה זאת סתם מילה > וערך בה אין מבעד > שפתותיו של השטן ובידיו הלב > שבמו ידיו חילל. > > מסתכל הוא בשמחה > מתמוגג הוא מאושר > כי פעם הייתה ילדה טהורה > שליבה היה מלא אהבה > אה אבוי למסכנה > בשטן התאהבה > ואהבת הלב חוללה והתרסקה > ובידיו של השטן ליבה נדם והשתתק. > > הייתי פעם ילדה טהורה > והיום הנני רק קליפה יפה > יותר יפה מאשר שהיה לי פעם לב > כבד הוא המחיר ששילמתי > ורגש בי כבר אין. > > עכשיו אני מבינה אהבה זאת סתם מילה! לונה

זוהי המתרה

מחשבה על זרימה מחודש,זרימה שהיא סוף התחלת ההבנה הבנה משמעותה. רדיפה רדיפה אחר האמת,אמת שלא ניתנת לעצירה ומהי האמת? האמת היא עוד רוח אירודנמית של נסיעה נסיעה כמו רכב שמנסה לפרוץ את דרכי הרוח הנגדית מולו האופנוע שלא צריך את מיומנות החדירה אם זו חדירה של אמת ללב,אז בתוך תוכך,הרכב הוא את אם זה האופנוע,יעדך הוא לגדולות,מה שכן זהו רכב בעל שני גלגלים,הגורם הראשי לאיזון והן לנפילה מחשבה על רצון האיבוד של "אהבה" היא דבר טוב מתחילים מלמטה עולים למעלה,וניצבים מעל כל הוגה דעה מחושלת אם תרצי אין זו אגדה אמר הרצל,רק לא ידע שהאגדות,הן פרי יצרתן של אנשי מכאובי הלב אם זו בחירתך,אני שלם ,אם זו נגישתך לעולם האמת,אני שלם. אבל אל תתני לפועל הרוע לפעול בך,כי שקר של הלב,הוא אותו שקר של המוח מכיוון שאת לא יכולה לראות בעניים סגורות אתרגום זות עבורך אין אהבה אין פשוט חיי את החיים כמו שהם,הביאי ילדים לעולם וראי כמה הפלא חוזר אם חיפשת אהבה, ראי זות בהבאת ילד לעולם ילד שיפריח את לב השממה שבתוכך ילד שיתן לך כוח אור עליון להמשיך בחייך ללא כל הפרעה. האביר הבודד

מה את רוצה תחרות כאבי לב?

קרח לבי נוטף רסיסים אליך,כי כב הוא מן הפחדים פחדים לאהוב, להיות מאוהב אין אלו פחדים רציונלים,אם כי פסוכנאלים מחשבה ועוד אחת,לא מעבירה שלאה אמיתית מהי גבול האהבה גבול שצריך לתת מחשבה שגבול הוא רק בלב,ואין זו עוד מחשבה ששוב היא אותה הבחורה, שבה,קמה,על רגלה מעידה אנני חושב, אם כי נפילה עמוקה לבור של אהבה מחשבה עבורך, היא כמחשבה על עולם אחר,ואם כי הועה שלך,ממשיכה להשאר לא מנופצת תרכיני ראש, כי אהובך שב אלייך,סגרי מעגל, של לב שלם,האחד הוא שלם?

כן זה אני כתבתי

ידעתי שהמנהלות יצרפו אותי להודעה שלה חח כמה צפוי זה היה ! הן מחפשות ריבים בפורום רוצות ריב שיח שירה בציבור? קיבלתם מה עוד? לאטה מקיאטו? שניים סוכר?

למעלה