../images/Emo13.gif

הבוקר קמתי עם חיוך.. אמש,מישהו יקר לי מאוד מאוד אמר לי -"מעולם לא פגשתי מישהי מיוחדת כמוך..אני מאחל לעצמי בכל ליבי שאתחתן עם מישהי כמוך" זה גרם לי לחייך,זו מחמאה גדולה גדולה.. הנה שיר שמתנגן לי עכשיו: אני הולך בשבילך את כל הדרך תחכי לי רק דקה אליך בא במיקדש אהבתך כורע ברך מביטה בי בעניים של בובה אף אחד לא אוהב אותי כמוך אין כמוך אני יודע תחייכי לי תצחקי את היחידה שמבינה אותי את שוכנת בליבי בתוך הנפש אין בנינו משחקים של גאווה מיתר בשמך פורט לי על הרגש יש בנינו אהבה כל כך טובה אף אחד לא אוהב אותי כמוך.. ביצוע:קובי פרץ.

תמיד כיף לקבל מחמאות ../images/Emo13.gif

אבל .. אם אני כ"כ מקסימה וכו' .. ואתה כ"כ מקסים וכו' .. אז למה אנחנו לא עושים ילדים מקסימים וכו' ?
קצת מרגיז,לא?

גם אותי בובה../images/Emo4.gif

ואמרתי לו אמש,שעד שנידמה שאתה מוצא את הנשמה התאומה שלך..חייב להיות איזה פאק שיהרוס הכל..

../images/Emo4.gif

שזה פשוט לא מתאים..את מכירה את זה שאת פוגשת אדם שיש לכם קליק מטורף וכימיה ונושאי שיחה שלא נגמרים לעולם,והערכה וכבוד ומה לא.. אבל הרי אין דבר כזה שהכל יהיה פרפקט..

TzutZ

New member
אני מכירה את זה מצויין!

אבל עדיין לא ענית... אם הכל כל כך מושלם, אז למה אתם לא זוג? מה מונע את זה?

לא, אני לא מכירה את זה !

אם יש כבוד, הערכה, כימיה, נושאי שיחה, קליק מטורף.. מה כבר יכול להרוס ?? נשמע כמו מתכון ממש טוב לזוגות..

אז בגלל שהחלטתם..

אתם חושבים שאפשר להחליט גם מה להרגיש? אני לא מבינה את הקטע.. את רוצה אותו? אל תגידי לי לא בר מימוש... את רוצה אותו?

למה לאבד? להוסיף עליה

עוד מימדים.. הרי זה ברור ששניכם רוצים.. ואם זה המצב הידידות לא תשרוד הרבה זמן.. חוץ מזה- בחיים צריך לקחת סיכונים! אי אפשר לחיות אחרת..

luda88

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

abcd80

New member
אני מסכימה עם האחרות

לכי על זה.. נכון שיש חשש לאבד את הידידות אבל גם ככה אם יש קליק וכימיה טובה ביניכם הידידות ממילא לא תחזיק מעמד ואתם עלולים לנתק קשר טוטאלית וחבל לפספס את זה !! לי זה קרה לפני כמה שנים שהיה לי ידיד נפש קרוב והיתה בינינו כימיה ותמיד היה לנו כייף ביחד. הוא רצה להתקדם שלב ואני היססתי מחשש לאבד את הידידות.. פיספסנו את זה בגדול והיום אנו סתם ידידים רגילים לא כמו פעם בגלל שהיתה לנו הזדמנות זהב ללכת על זה ולא ניצלנו את זה.. זה משפיע מאוד על הקשר!! היום יש לי בנזוג שהוא קודם היה ידיד טוב שלי עם כימיה טובה, צחוקים, תקשורת טובה והכל והוא ואני החלטנו ללכת על כל הקופה והרווחנו! כך שלא משנה מה יקרה לפחות תדעי שניסית ! חבל לפספס את זה.

למעלה