סופה10

New member
../images/Emo13.gif

בוקר טוב... שיהיה לכולם יום מעולה לכל החולים שלנו תרגישו טוב חבר'וס עבודה נעימה וסוף שבוע מדהים! מודעה מהעיתון

העכביש2

New member
בוקר קור ../images/Emo186.gif

שמח לחזור אליכם אחרי שבוע מילואים
שיהיה אחלה יום

מותר לי

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif

היום לא הלכתי לעבודה, אני חייבת רופא, אין לי מושג מה אני עדיין עושה בבית
נמאס לי! שמישהו יחליף לי יד!!
הפחד הכי גדול שלי שהוא יפנה אותי למיון או משהו ואני אתקע בירושלים
איפפפפ..... שיהיה לכם יום מקסים!

EastGirl83

New member
גלייייייי

מה יהיה הסוף איתך????? את חייבת לטפל בעצמך כמו שצריך.... אחרת.........
תלכי לרופא.. ואם צריך אז רופא אחר.. ובמידה שצריך מיון (חס וחלילה) אז את חייבת לעשות את זה... אל תזניחי את עצמך במצב כזה!

מותר לי

New member
שלושה רופאי משפחה ../images/Emo7.gif

ואורטופד אחד... וזה חוץ מאלרגיה שהתגלתה לא מזמן (אז תוסיפי גם אא"ג, טסטים, מומחה לאלרגיה...
) 4 סוגים שונים של כדורים רק בגלל היד... (ואסור לי לקחת משככי כאבים עם התרופות...) היום הייתי אצל הרופא, אמר לי להזמין תור לאורטופד (שזה יקרה רק עוד שבוע וחצי...) והחליף לי כדורים למשהו "יותר חזק" (לא, תודה, בכל מקרה אין כאן בית מרקחת וצריך לחכות ליום ראשון
) את יודעת מה? מצידי שהיה מפנה אותי למיון והייתי נתקעת בירושלים בשבת וישנה על ספסל ברחוב העיקר שימצאו כבר מה הבעיה! ויש לי בבית בית מרקחת, אם מישהו צריך איזו תרופה, משחה, טיפות... משהו... רק השבוע הייתי ב-4 מרפאות שונות
אני מזמינה תור לרופא שמטפל ושואלת את המוקד איפה הוא מקבל, התבלבלתי לגמרי עם כל המרפאות

סופה10

New member
../images/Emo24.gif

אם את צריכה מיטה חמה יש לי מקום בשבילך ובשביל החתול עם קייסי אין בעיה תגידי הבית שלי פתוח בשבילך בובה! תרגישי טוב!

מותר לי

New member
../images/Emo140.gif

לא ניסיתי לבדוק מה קורה כשלוקחים למיון גם את מייפל
בכל מקרה אני כאן, ורק עוד שבוע וחצי רואה אורטופד... אין לי סבלנות לחכות

EastGirl83

New member
../images/Emo4.gif

לא יודעת מה להגיד לך... כבר עדיף באמת הפניה לבית חולים... מאשר שאת סתם עוברת מרופא לרופא... ואני מתארת לעצמי שכל אחד משגע אותך..... תיהי חזקה
אנחנו כאן בשבילך

למעלה