W West Doll New member 24/10/06 #2 אולי במקום להוציא רמיקסים שיוציאו כבר את האלבום??:/ ונחמד שהם עשו/עושים הופעה אקוסטית..אני הכי אוהבת את ההופעות האלו:]
אולי במקום להוציא רמיקסים שיוציאו כבר את האלבום??:/ ונחמד שהם עשו/עושים הופעה אקוסטית..אני הכי אוהבת את ההופעות האלו:]
E EleVaTioN New member 28/10/06 #3 דווקא אקוסטיות...../images/Emo129.gif של ג"ש אני פחות אוהבת, כי אני אוהבת שמוזיקה שלהם שמחה כזו וקופצנית אבל אני מתה על הגירסאות האקוסטיות ל chage ול the motivation proclamation
דווקא אקוסטיות...../images/Emo129.gif של ג"ש אני פחות אוהבת, כי אני אוהבת שמוזיקה שלהם שמחה כזו וקופצנית אבל אני מתה על הגירסאות האקוסטיות ל chage ול the motivation proclamation
W West Doll New member 28/10/06 #4 תכלס, אין לי שמץ איך הם נשמעים באקוסטית...אני פשוט אוהבת אקוסטיות של אוונסנס נגיד...אבל כנראה שזה לא אותו הדבר פה
תכלס, אין לי שמץ איך הם נשמעים באקוסטית...אני פשוט אוהבת אקוסטיות של אוונסנס נגיד...אבל כנראה שזה לא אותו הדבר פה
S SainTonix New member 2/11/06 #5 השניה סיימתי להוריד הופעה כזאת אקוסטית.. של איזה 20 דקות מלפני כמה שנים.. דווקא ממש מעולה... אהבתי מאוד.. חחח הם יורדים על עצמם כל כך הרבה.. חחח הם שולטים
השניה סיימתי להוריד הופעה כזאת אקוסטית.. של איזה 20 דקות מלפני כמה שנים.. דווקא ממש מעולה... אהבתי מאוד.. חחח הם יורדים על עצמם כל כך הרבה.. חחח הם שולטים
W West Doll New member 4/11/06 #8 חחחחח אני גם רוצה לשמוע../images/Emo3.gif יש להם אקוסטיות באתר המעפן הזה..אממ מה שמו..יו טיוב! כן, אז שם..יש?
חחחחח אני גם רוצה לשמוע../images/Emo3.gif יש להם אקוסטיות באתר המעפן הזה..אממ מה שמו..יו טיוב! כן, אז שם..יש?