eyola

New member
../images/Emo13.gif

חוויתי את מה שמסתבר שנקרא ווילד" זה ממש ממש מפחיד כאילו הראש.. או הרוח.. מה שזה לא יהיה יוצר תחושה ממש זרה וזה הרגשי ממש כמו להתחרפן ולנדוד לאנשהו לא ידוע וללא כל שליטה (כי לא כל כך יודעים לאן הולכים עם הרגשה חדשה) הפחד בפעם הראשונה ההיא היה ממש בלתי נסבל מזעזע! מלבד אלו.. יש לי מצבים בהם אני חולמת אני יודעת שאני חולמת אבל אין לזה משמעות ז"א אני לא חושבת על כך שאני אכן יכולה לשנות דברים או להשפיע על החלום אני פשוט לא מוצאת בי רצון גם לעשות כך אלא פשוט זורמת עם מה שקורה בו ללא המחשבה על שליטה כלשהי גם עם המודעות. זה קורה לי המון לפני כמה ימיים לדוגמא הוצאתי בחלום דף ועט והתחלתי לרשום את כל האירועים שחלו בחלום כי ידעתי שכשאני אתעורר פחות אזכור פרטים וגם לא יהיה לי כוח לכתוב את החלום אז אם אני אכתוב את החלום עוד בתוך החלום
עשאתעורר הארועים והפרטים יהיו יותר ברורים וקלים לזכרון

silverhawk

New member
../images/Emo13.gif גם לך ../images/Emo3.gif

קודם כל, התופעות בווילד לא תמיד מפחידות, למעשה הן יכולות להיות די מדהימות. אבל איך שלא יהיה, הדבר החשוב ביותר הוא לזכור שהכל בראש שלך ושדבר לא אמיתי. פשוט נסי להנות מהחוויה.
אולי תספרי לנו קצת יותר על מה שחווית? בנוגע לנקודה השנייה שהעלית, בדיוק בגלל זה מומלץ לתרגל את בדיקות המציאות ואת השיטות להגברת הצלילות. הן יעזרו לך להוכיח ולאשש לעצמך כי את אכן חולמת ויעזרו להגביר את שליטתך בחלום. וברוכה הבאה לפורום

eyola

New member
;-ׂ) תודה על קבלת הפנים../images/Emo140.gif

לא יכולתי להינות החוויה ממספר סיבות זו היתה תקופה שלא חשבתי בה יציבה אז דבר כזה ערער בקלות אותי לא התכוונתי להכנס למצב כזה פשוט רציתי מאד להשאר ערה ונרדמתי בכל זאת כשאני ערה
ולא כל כך ידעתי שאפשר לעשות את זה וממש קשה להסבירק מה חשתי הרגשתי שאני נודדת למצב הכרתי זר ז"א שאני מעולם לא הרגשתי את הראש שלי עובד ככה כאילו אני לא ממש שולטת במה שקורה, לאן שאני נודדת לא ראיתי כלום ממש זוכרת הרבה חושך אבל הרגשתי שוטטות כזו בחושך הזה ממש לא יודעת להסביר היה כל כך זר חשבתי שהתחרפנתי כשהתעוררתי ובגלל זה גם נבהלתי כל כך כי התופעה היתה ממש לא מוכרת ואז הבנתי שיכול להיות שזה קשור לחלומות צלולים למרות שאז ידעתי על זה מעט.

eyola

New member
זה ממש חשוב

לסמוך על עצמך במצב כזה אחרת אתה פשוט מרגיש שהתחרפנת בגלישה הזו כמו שאני חשתי ולא הרגשתי שיש לי שליטה שם ולכן לגבי העמקת המודעות שדיברת אליה בתחום הזה אני מאד מסכימה עם זה. לא היה לי הרבה מושג על חלומות צלולים וזה הבהיל אותי מאד.

למעלה