בא לי ללמוד לכתוב כמו פאקצה, יש איזשהו אתר שמסביר את כל קיצורי המקשים האלו?
P PinkWin New member 4/1/06 #1 ../images/Emo13.gif בא לי ללמוד לכתוב כמו פאקצה, יש איזשהו אתר שמסביר את כל קיצורי המקשים האלו?
צ צולל החלומות New member 4/1/06 #2 את רוצה לכתוב כמו פקאצה? במילא אף אחד לא מבין אותם במילא אנחנו מכחידים אותם במילא יש אתרים שתמרגמים את הבולשיט הזה אז למה להתחיל ללמוד? חוצמזה את תכשלי בלשון כי זה באופן משמעותי יוריד לך את השליטה בשפה שלנו
את רוצה לכתוב כמו פקאצה? במילא אף אחד לא מבין אותם במילא אנחנו מכחידים אותם במילא יש אתרים שתמרגמים את הבולשיט הזה אז למה להתחיל ללמוד? חוצמזה את תכשלי בלשון כי זה באופן משמעותי יוריד לך את השליטה בשפה שלנו
ב בַּמְבָּה יבשה New member 4/1/06 #3 מילון הפאקצות השלם ../images/Emo2.gif א - X ב - 2 ג - ג ד - T ה - ה ו - ! ז - ז ח - ח ט - ט י - * / ^ כ - < ל - 5 מ - N נ - J ס - 0 ע - ע פ - 9 צ - 3 ק - ק ר - ר ש - W ת - ת תבלי
מילון הפאקצות השלם ../images/Emo2.gif א - X ב - 2 ג - ג ד - T ה - ה ו - ! ז - ז ח - ח ט - ט י - * / ^ כ - < ל - 5 מ - N נ - J ס - 0 ע - ע פ - 9 צ - 3 ק - ק ר - ר ש - W ת - ת תבלי
A AnGeL FrOM ThE s k y New member 4/1/06 #6 חח קרעת אותי../images/Emo6.gif הסבר: כנסי לשונות>>תרדי למטה למילון פקאצות את רצינית או צינית? קרעת אותיXDDDDDDDDD
חח קרעת אותי../images/Emo6.gif הסבר: כנסי לשונות>>תרדי למטה למילון פקאצות את רצינית או צינית? קרעת אותיXDDDDDDDDD
X xtina 4 ever New member 5/1/06 #8 מה הבעיה? תרשמי פה מה שאת רוצה וזה יהפוך את זה לפאקצית נכ!ן זה 0!!! Nגנ*2?