x5452

New member
../images/Emo13.gif

דודה שלי נסעה לארצות הברית וסוף סוף קיבלתי את שלושת הספרים המדהימים של DARK ANGEL. אני זוכרת שמישהו אמר שהוא עושה אתר על הסדרה. אז דבר ראשון אם מישהו יודע את הכתובת שישרשר תגובה. ודבר שני, אני יכולה לתרגם את הספרים לעברית לכל אלה שיש להם בעיה עם האנגלית ולשים את זה באתר. אבל אני לא יודעת אם יש עם זה בעיה של זכויות יוצרים. אם זה מותר באמת שאין לי בעיה.תרשמו מה אתם חושבים

ברודי

New member
ובכן...

דבר ראשון מזל"ט
איזה כייף לך
לי יש רק אחד
דבר שני, אין לי מושג על איזה אתר על הסידרה מדובר אז אני לא אוכל כ"כ לעזור...
ודבר אחרון.. את רצינית?! לתרגם 3 ספרים? אולי לעשות תקציר, אני עוד מבינה, אבל לתרגם? זה עבודה של עשרות מיליוני ביליוני שעות.!!! בכל מקרה, אם אני לא טועה, בכל מה שקשור לזכויות יוצרים, לפחות בפורומים של תפוז אני חושבת שכן תהייה בעיה עם להעלות תרגומים שלמים של הספרים. אני יכולה לברר אם את רוצה אבל לתרגם(
) 3 ספרים.... בטוח? באתר פרטי... לא יודעת. קודם תתרגמי ואז נדבר
אגב, אם את רוצה לעשות -תקצירים- משלך, למרות האלה שמופיעים במאמרים שלנו של זקן השבט. תרגישי חופשי.. כמה שיותר, יותר טוב.

Nitzan122

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif

תהני!
ואין לי מושג על איזה אתר את מדברת.... ורציני את רוצה לעשות תרגום ל3 ספרים שלמים
זה די מטורף אבל אם את רוצה, תהני...

x5452

New member
...

אני יודעת שזה ייקח הרבה זמן אבל אני דוברת אנגלית אז התרגום הוא לא הבעיה. אולי אם אני אשמור את התרגום בקובץ פרטי שלי ואנשים יקבלו את זה במסר אישי זה יהיה בסדר? אין אתר ישראלי לסדרה??? בושה וחרפה :)

BaR 5

New member
../images/Emo85.gif חחח יאייי../images/Emo70.gif

איזה כיפלך
***מקנאת קשות*** וואו את בטוחה ב-17653% שאת רוצה לתרגם
רק המילה אנגלית עושה לי חררה
אממ אבל אם את דוברת אנגלית אז בכיף שלך
<ושלנו....
> ואין אתר בעברית ל-DA
הייתי עושה אם הייתי יודעת איך..
אבל אני לא.
ובמסר אישי אני חושבת שזה טאב
בהצלחההה

יו בר את כל הזמן הורגת אותי...

שאת שולחת הודעה פה אלו ההודעות הכי הזויות והכי פוצצות סמיילים שאני רואהה! לא נורא טוב לעיניים

BaR 5

New member
**../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif**

גזוזזזזזזזזזז חח כולי התלהבותת <עדיין
> אני משקיעה בסמילים
אניייי
*שוק* חח זה זורם לי..
חחח וככה את קוראת להודעות שלי.
הזויות מה.. לקחתי ללב

למעלה