I Im The Sun New member 12/5/05 #2 נראה לי שזה יהיה בסדר..../images/Emo42.gif תשאלי בפורום מה כולם אומרים ותראי את התגובה סורי בשמי לפחות
נראה לי שזה יהיה בסדר..../images/Emo42.gif תשאלי בפורום מה כולם אומרים ותראי את התגובה סורי בשמי לפחות
F FIRE GODDESS New member 13/5/05 #3 ../images/Emo35.gifמישו ראה את זה "חברים אומרים: הם רוצים תינוק! (בנג'י ובראד?)
T The Lost Girl18 New member 13/5/05 #6 וואי בראד כל כך מכווווווווווער!!! הוא נהיה אחד המגעילים..מה נהיה לו בפרצוף.. פעם הוא היה שווווווווה.. מכוער מכוער..איכסה..מה היא עושה איתו שלא תהיה איתו בכלל הוא ייצור.. שתהיה איתי! אני לא ישמח אם היא תהיה עם בת אחרת אני יתחיל לבכות
וואי בראד כל כך מכווווווווווער!!! הוא נהיה אחד המגעילים..מה נהיה לו בפרצוף.. פעם הוא היה שווווווווה.. מכוער מכוער..איכסה..מה היא עושה איתו שלא תהיה איתו בכלל הוא ייצור.. שתהיה איתי! אני לא ישמח אם היא תהיה עם בת אחרת אני יתחיל לבכות
D DankaN5 New member 13/5/05 #7 איתך! מה קרה לו......השקיות מתחת לעניים האף שאיבד צורה הגבות שהתקמטו הוא מאבד את זה הוא תמיד יהיה בראד פיט אבל לא בשביל אננג'לייינהה
איתך! מה קרה לו......השקיות מתחת לעניים האף שאיבד צורה הגבות שהתקמטו הוא מאבד את זה הוא תמיד יהיה בראד פיט אבל לא בשביל אננג'לייינהה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 17/5/05 #8 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif