זהבית א

New member
../images/Emo13.gif

אתמול עברתי שאיבה מס' 4 , נאמרו לי שיש 14 ביציות אבל לא במצב טוב, חלק לא בשלות חלק קטנות וחלק מגורגרות (בד"כ הביציות שלי לא משהו). יצאנו מזה בדיכאון מתה"ש פעם שעברה לא היו בכלל הפריות ורק באיקסי אחרי יום כשאילצו את הביצית והזרע היו 2 הפריות שלא נראו טוב, כצפוי הם לא נקלטו. בקיצור אתמול ראינו את הסרט הזה חוזר שוב כל הדרך הביתה היו מדוכאים מדוכדכים ועצבניים. ביקשנו שאת כל הביציות של הפעם יפרו באיקסי, והיום נאמר לנו שיש 3 הפריות. אני בלחץ נוראי ומתפללת שסוף כל סוף לסרט הזה יהיה אפי אנד.יום חמישי ההחזרה מקווה שההפריות ישרדו עד אז.. בנתיים הולכת להמשיך לכרסם ציפורניים....

zohee28

New member
אין לך סיבה להיות עצובה. עדיין אי

אפשר לדעת. אם יש 3 הפריות מאוד יכול להיות שיהיה הפעם סוף טוב. מקווה בשבילך.

נועם@בת

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

בפעם הקודמת לקח זמן עד שהיו הפריות, הפעם העוברים נוצרו מיד, לכן יש סיכוי שהאיכות שלהם טוב היותר. 3 עוברים זה אופציה להריון ארוך ולילד שישרוט לך את האוטו בעוד 17 שנה
. בהצלחה
נועם

זהבית א

New member
התפרקות

תודה על העידוד. מחר ההחזרה ואני בלחץ נוראי, משום מה נראה לי שהפעם אני מודאגת יותר מהפעמים האחרות, אולי כי בטיפול הזה שמרתי על אופטימיות לאורך כל הטיפול, אולי כי בין הטיפול הזה לקודם עשיתי הפסקה של 3 חודשים, אולי הטיפול בדיקור סיני עשה לי את זה. מה שבטוח הוא שאין לי את הכוחות להתמודד עם עוד כישלון ולעבור את הסיוט שוב ושב עד מתי ???! כל הזמן אני שואלת את עצמי כמה סבל אנחנו צריכים לעבור, למה אלוהים מעמיד אותנו בכאלו מבחנים מדי יום ביומו, וכמובן השאלה למה קיבלנו כזה עונש, בעלי כבר איבד לגמרי את האמונה שלא באלוהים, ומתחרפן לגמרי מהמחשבות האלו, החלטתי שאם הפעם זה לא מצליח אנחנו מתחילים הליכים לאימוץ, הבעיה היא שבעלי לא רוצה לשמוע על זה בכלל , כנראה הוא עוד צריך לעבור איזושהיא כברת דרך כדי להיות שלם אם ההחלטה. בכל אופן אי אפסיק לקטר פה ויתחיל לאסוף את עצמי מחדש. תודה על ההקשבה

בוליקי

New member
זהבית חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

קודם כל, מותר לך להתפרק! ואין מקום טוב יותר להתפרקות מאשר ה
שלנו בפורום. אפשר בהחלט להבין את הלחץ והמתח שאת שרויה בהם. אין ספק שכל אחת מאיתנו וכל אחד מבני הזוג שלנו עבר לפחות איזו התחרפנות קטנה או גדולה בתכיפות זו או אחרת. אני מציעה לך היום אחרי העבודה לקחת לעצמך יום כייף, לטייל על חוף הים, לשתות מילק שייק, לקנות ספר שמזמן תיכננת, לקחת את בעלך לסרט טוב ומצחיק (בעצם עזבי טוב, העיקר שיהיה מצחיק
), אולי באמצע תקבעי איזה טיפול חירום מרגיע אצל המדקר/ת שלך. בקיצור, תתפנקי היטב כי עוד מעט כבר יהיה לך קשה לעשות את כל אלו בגלל הבחילות והעייפות
ב
ה
צ
ח
ה

קטרי חופשי, אחותי ../images/Emo24.gif

מה נשאר לנו אם לא לקטר אחת לשניה
. מחזיקה לך אצבעות
שזוהי ההתמודדות האחרונה שלך עם טיפולים
ותחילתה של התמודדות מדהימה עם הריון, לידה וילדים

נועם@בת

New member
לפני שאת מתפרקת

אל תשכחי לסמן כל חלק במספר, כדי שיהיה קל יותר לחבר בחזרה
. מכירה את התחושה זהבית, הייתי שם יותר מפעם אחת. לפעמים כשקשה, כדאי לפנות לייעוץ מקצועי. זה יכול להיות העובדת הסוציאלית שמחלקת IVF. זה יכול להיות מט]לת במחלקה לבריאות המשפחה בעיריה (מחיר זול ומסובסד) וזה יכול להיות קבוצת תמיכה או פדיכולוג המתמחה שטיפולי פוריות. יש לנו המון כוח, אבל החיים לפעמים גדולים יותר מהכוח שלנו ושורטים בנו חזק מידי. כמעט כולנו היינו שם, ושולחות לך יד לתמוך בדרך הלאה
.
מחזיקה לך אצבעות נועם

הי זהבית, כואב לשמוע שקשה לכם

גם אנחנו עברנו כיברת דרך ארוכה של אכזבות ושל התמודדות אמיתית עם המצב ועברנו את כל השלבים עד לקבלת והשלמה עם מה שיש ועוד דרך ארוכה לפנינו. לבעלי לקח הרבה יותר זמן לעכל ועזבתי אותו לנפשו והנה לא מזמן הוא בעצמו עיכל את המצב והשלים איתו. אני כלכך מבינה אותך ואת בעלך, הסרט השחור הזה קשה מנשוא, ולכל אדם יש את פרק הזמן הדרוש לו ואת הדרכים השונות להתמודדות, הרי כל אחד מתמודד אחרת. למשל, עם בעלי אני בקושי יכולה לדבר על הנושא, אך הוא מדבר איתי על זה דרך כתיבה, הוא כותב לי את הרגשותיו, פחדיו, תחושותיו והחלטותיו בנושא. ואני מתכתבת בפורום המדהים הזה וזו דרך ההתמודדות שלי. תני זמן לבעלך (זו אחת העצות הטובות שנתנו לי כאןוהיא הוכיחה את עצמה) ובמידה ותצטרכו להשתמש באופציית האימוץ גם זה יבוא, אך עדיף שיבוא בהשלמה מלאה מאשר באילוץ...מקווה בשבילכם שהפעם תנצחו ומחזיקה 20 אצבעות שטיפול זה יצליח והעוברים היפים ימשיכו להתפתח ויהיו לכם לילדים מקסימים

למעלה