the z girl
New member
../images/Emo13.gif
אוקיי... קודם כל אנ ימעלה נושא *חשוב לפורום- פגישת פורום! פסח עוד פחות משבוע! לקבוע וכו'... ועכשיו לעוד משו- זוכרים את המבחן שלי במתמ'??? אממ.. (נחשו
) חחח 96!!!
זה כזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני מאושרתתתתתתתתתתת והיה לי מבחן היום בתנכ', מחר צליל צעיר (לא הולכת לבצפר), רביעי מסחן בפסרות, חמישי מבחן בספרות חלק ב' ואז פסחחחחחח!!!! (לא לומדת יום שישי) נכון כיףףף? חחח לא מענין אבל מה זה משנה אני שמחה
והמבחן בתנכ' היה טוב.. והכגי נמוך שאני יכולה לקבל זה 85 כי זה מבחן חוזר
ובערב הפתוח רק הקשו לי על ההחלטה כי אמרו לי שזה בכלל לא קשה מה שאני רוצה ללכת אליו (אלקטרונית), וזה כן קשה אבל אני יכולה להסתדר אם אני רוצה.. הקטע שאני לא יודעת מה אני רוצה.. (עכשיו קלטתי שאני משווציה.. חח חפיףףף אושר) (תקציר פרקים קודמים- עברתי להקבצה הכי גבוהה במתמטיקה לקראת הסוף סמסטר והציונים שלי היו אממ.. גרועים ועכשיו
הם משתפרים לאט לאט) ואני חולה קשות יש לי סינוטיסיז (משו כזה) וכואב לי הראש נורא נורא נורא .. (אני חולה כבר בערך 3 שבועות..) אבל לא אכפת לי! (רק כשכואב הראש אכפת לי
כרגע הוא לא) אוח זה לא מעניין.. לספר לכם איזה קולות האף שלי עושה? של פלוצים! קינחתי את האף ואני כזה קולטת שזה קולות של פלוצים! כי הוא חצי סתום כזה מוזר לגמריייי.. בכולופן לא רציתי לקנח ת'אף בכיתה אבל לא יכולתי לצאת חמישים פעם בשיעור לשירותים לקנח
אז הממ.. חח זהו
סתם להעיר טיפה פה לא הייתי איזה יומיים והכל שקטט אבל גם כשאני פה הכל שקט
WAKE UPPP ? הא ופיטע- לאיזה בצפר נבחנת? ברעננה? מישו לומד ברעננה? מישו מהשכבה שלי (מאותו מקום שאני גרה בו) התקבל לאיזה בצפר ברעננה וחשבתי שאם את התקבלת לשם.. וגם הוא.. חחח.. הוא נחמד
הוא מתופף.. אבל הוא בכלל לא מתופף.. יענו הוא לא עומד בסטיגמה.. והוא גם לא נראה כזה... לא יודעתתת... חחח.. אבל לא שמעתי אותו מתופף..
אוקיי... קודם כל אנ ימעלה נושא *חשוב לפורום- פגישת פורום! פסח עוד פחות משבוע! לקבוע וכו'... ועכשיו לעוד משו- זוכרים את המבחן שלי במתמ'??? אממ.. (נחשו