יום של קיץ ../images/Emo42.gif ב-../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום אופנים את ראשי איגוד האופניים: יו"ר האיגוד, ד"ר יוני ירום, אריק נביאס יו"ר חטיבת הכביש, ניר גפן, יו"ר חטיבת ההרים ומזכ"ל האיגוד, דורון מלמד. על תכניות האיגוד לעתיד, על הפעולות בעבר, על הצעותיכם ובקשותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב- 20:30 נארח בפורום שיט וימאות את עופרה סביר, שייטת וסקיפרית ותיקה מנהלת את מרינת ת"א שנבנתה לפני כ30 שנה, ולמרות ריבוי המרינות בארץ, עדיין נחשבת למבוקשת ביותר בזכות ה"הווי" הימי המיוחד והמיקום המרכזי.
היום מתחיל החידון המרכזי שלנו בפורום רובי וויליאמס... סקס שקרים ורובי וויליאמס . החל מהיום ועד יום חמישי ניתן לזכות בכל יום בסינגל החדש של רובי : something beautiful מתנת הליקון. כנסו כבר עכשיו לפורום רובי כדי לראות את מקבץ הרכילויות של היום...

levron11

New member
אני מחפש מעריצה בשם דנה

אני מחפש מישהי בשם דנה היא הייתה בפונדק אלוויס,אמרתי לה שתתקשר אליי והיא התקשרה.אם מישהו יודע משהו על המעריצה שהתחילה רק לאהוב את אלוויס שתשאיר לי הודעה תודה מראש ערן לברון

Riki10

New member
../images/Emo16.gifלא שייך לאלביס,אבל לא נשכח ../images/Emo16.gif

אתמול התרחש פיגוע מחריד וקטלני בירושלים בידי מרצח זדוני, ואכזרי 18 מבני עמנו נרצחו בדם קר באכזריות זדונית מחרידה, ו-103 פצועים נמצאים בבתי החולים בירושלים
משתתפת באבלם ובצערם הרב של משפחות ההרוגים
הי"ד
שלא תדעו עוד צער ושולחת ברכת רפואה שלמה והחלמה מהירה לכל הפצועים

shalti

New member
ראיתי שרציתם לוגו לפורום

לא יודע אם יש לי את הכישרון לזה, אבל רציתי לעשות משהו בבקשה

עכשיו הסרט That`s the Way It Is

ב TCM בכבלים ו בלויין קראתי כתבה לפני מספר שבועות על האוסף הפרטי של תקליטי אלביס ונמצאו שם ארבעה אלבומים של הביטלס. אלביס אהב את הלהקה ואף התמיד כמעט בהופעות הגדולות שלו בשנות ה 70 לשיר מבחר שירי ביטלס : ואילו הם השירים שאלביס אהב במיוחד : (Yesterday Hey Jude (Live in Las Vegas - זה רצועה אחת שילוב של שני השירים יחד. Something (Little Sister & Get Back (Live July-29-1970 - רצועה אחת שיר של אלביס תחילה ואחר כך נשתלב השיר Get Back . (חמש דקות וארבעים ושתיים שניות) את הביצויים לשירים של הביטלס שאלביס מבצע תוכלו לראות היום בשעה 20:20 בערוץ TCM (בכבלים ובלוויין) - ציינתי את זה מפני שזה המשך ישיר להשפעות של שני הצדדים אחד על השני. אשמח לקבל חוות דעת על מה שראיתם. הסרט נקרא - Elvis: That`s the Way It Is - תיעוד מסע ההופעות של אלביס בלאס ווגאס בשנת 1970. תודה למנהלת הפורום על שיתוף הפעולה אמיר

היי ערן

אתה נתכוון להיא שבאה עם ההורים שלה ??? היה לה מצלמת ווידיאו ביד והיא נראתה צעירה, בסביבות גיל 22,23 . אם יצא לכם לדבר ואתה יודע עליה פרטים זה יעזור. כתבה כאן אחת שראתה אותנו בפונדק באותו יום עם מצלמת ווידיאו ביד. ההודעה

shalti

New member
אמיר, אני מתנצל, בהקדם האפשרי

פשוט לא הרגשתי טוב ולא היה לי אינטרנט ורק היום הוא חזר אז לא ממש הספקתי לראות

../images/Emo32.gif נפתח פורום יצפאן

נפתח פורום יצפאן ב
כאן הייתה אמורה לבוא הודעה שתשכנע אותכם להיכנס אבל נוותר על זה אוהבים את יצפאן? כנסו לא אוהבים? גם כנסו
http://forums.tapuz.co.il/yazpan פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

ל א ק י

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifנפתח פורום סדרות מצוירות../images/Emo41.gif

נפתח בתפוז פורום חדש
פורום סדרות מצוירות - 826
פורום זה מיועד להוות מקום מפגש לאוהבי סדרות מצוירות באשר הם, הפורום מהווה בית לסדרות מצוירות שונות ורבות כגון:
סדרות מצוירות ונוסטלגיות שלא ראו אור על המסך זה שנים כגון : ניצי הכסף, שירה נסיכת הכוח ,הימן, החתולים הסמוראים ,גרגולים וכו'
וכן סדרות מצוירות אשר לא מוכרות בישראל כגון:באטמן ביונד ,ספידרמן אולימיטד, פרויקט זיטה ורבים אחרים
ולבסוף כגולת הכותרת אותן סדרות פופולריות המשודרות היום בטלויזה כגון: ליגת הצדק, באטמן , יוגיהו, ביבלייד ארתור ורבים וטובים אחרים מקווים לראותכם, עידו ולאקי
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

ori 15

New member
../images/Emo32.gif אוהבים אדרנלין ../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif

אתם אוהבים ללכת ללונה פארקים ולעלות על הרכבות/מתקנים הכי מפחידים וכיפיים שיש בעולם
יש לכם פורום שתוכלו לספר את החוויות שלכם, לתת עצות לאחרים שמתבלטים תוכלו להעלות תמונות של הרכבות/מתקנים שאהבתם
רציתם תמיד לדעת מהי הרכבת עם הכי הרבה אלמנטים/הכי גבוהה/הכי ארוכה
אצלנו תוכלו לדעת הכל על רכבות הרים...המתקנים החדשים שבונים לשנה הזאת והבאה ועוד
בפורום יש מספר גדול של ביקורות על מתקנים ופארקים שחברי הפורום רשמו (ועוד ייגדל
) פארקים ורכבות הרים (780) פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

תודה על ההערה

אני יודע שזה ארון ולא אהרון, כולנו יודעים. זה רק הכינוי שלי..... ואני חשבתי שאני האלביס היחידי "בתפוז אנשים"
ברוך הבא וספר על עצמך אני רואה שאתה בן 34 ומה הסיפור שלך עם אלביס ???

elvis10

New member
אז ככה

יש לי דוד "משוגע" אלביס. ומאז שאני זוכר את עצמי תמיד הדהדו שיריו של אלביס אי שם באזור ה"תת-מודע" שלי. לפני קצת יותר משנה החלטתי שאני מתחיל לשמוע את אלביס ברצינות. הורדתי מספר שירים מהאינטרנט...ואח"כ לקחתי מדודי את הדיסקים...אחד אחד. ואני מודה- אפשר לקרוא לזה מחלה מדבקת. מאז אני כמעט ולא שומע שום דבר אחר פרט לאלביס. אלביס הוא אחד ויחיד. תופעה מדהימה יש לי כל מיני שאלות אליכם בקשר לאלביס אבל בהמשך.

me22f

New member
את האמת לקחה עימה גלדיס לקבר

האם ARON או AARON? על המצבה כתב וורנון AARON (אגב, שמו האמצעי נבחר כך שיחרוז עם שמו האמצעי של אחיו התאום שמת בלידה: ג'סי GARON פרסלי)

למעלה