גוגל-בוי, בשביל ליסטה:

(לבמה עולה טאי) טאי: שלום, קהל יקר! אתם יודעים מי אני? (המסך נפתח ומאחוריו מתגלים דיוויס, טאקאטו וטאקויה) שלושתם ביחד: גוגל-בוי!!! טאי: על הראש דיוויס, טאקאטו וטאקויה: משקפת! טאי: היא הסמל דיוויס, טאקאטו וטאקויה: משקפת! טאי: גוגל-בוי! דיוויס, טאקאטו וטאקויה: מנהיג! טאי: בעולם הדיגיטלי את החבורה הנהגתי למרות שלא ידעתי מי ומה, לאן הגעתי? דיוויס: הגעתי אחריו המנהיג השני בעולם הדיגיטלי שם הכל אפשרי טאקאטו: זו לא מציאות כך לפחות חשבתי זו רק סדרה אבל אז ציור ציירתי טאקויה: רביעי ואחרון ברכבת הגעתי לעולם הדיגיטלי וברעים נלחמתי כולם: גוגל-בוי! טאי: גו דיוויס: גל טאקאטו: בו טאקויה: י! כולם: זה א-ני! גוגל בוי!!!

Digi Lista

New member
מדהים../images/Emo140.gif

וטוב שאני לא כתבתי איזה חלק כי אז כול פעם שטקאטו היה מדבר היו משתיקים אותו בטענה שהוא נחמד אבל לא נער משקפת קלאסי...
וכול הכבוד גם לך נייקו על ההשקעה
יאללה,תביאו עוד שירים(לא רק אתם כמובן)

Kenny Girl

New member
שיר בעיברית

שמתי את השיר הזה כבר? יש לי דה ז'ו וו שאני כותבת את זה שם השיר: רק החיים זמרים: (כולנו פה אוהבים, הא?) מאט ומימי, קן ויולי יולי סך הכל אני רוצה חיות את חיי בשקט לא רוצה מלחמות הו לא קן נמאס לי להתנגד בין חום וקור ורע וטוב רוצה לחיות בכייייייייף אה אה כולם רק החיים לוקחים אותי רק החיים נוהגים אותיייייייי רק החיים לוקחים אותי רק החיים נוהגים אותי נוהגים אותי מאט סך הכל אני רוצה לחיות את חיי בשקט לא רוצה מלחמות הו לא מימי נמאס לי להתנגד בין חום וקור ורע וטוב רוצה לחיות בכיייייייף אה אה רק החיים לוקחים אותי רק החיים נוהגים אותיייייייי רק החיים לוקחים אותי רק החיים נוהגים אותי נוהגים אותי <<קטע ריקוד>> רק החיים לוקחים אותי רק החיים נוהגים אותיייייייי רק החיים לוקחים אותי רק החיים נוהגים אותי נוהגים אותי רק החיים!

Kenny Girl

New member
עוד שירים

אני באה להציף עד שאני אקיאאאאאאאא (זה תרגום של שיר): כולם שרים!!! אף פעם לא היה לי חלום שהתגשם טאי לכל אחד היה משהו אגומון שמישהו השאיר מאחור סורה החרטות של אתמול ביאומון נראו כשגדלו אין שום טעם להסתכל לאחור ולהתהות מה שהיה או אמור עכשיו להיות את זה אני יודע\ת אבל אני לא יכול\ה לתת לך ללכת אף פעם לא היה לי חלום שהתגשם עד שיום אחד פגשתי אותך למרות שנראה שהתמודדתי אתה תמיד תהיה שלי אף פעם לא היו לי את המילים להגיד שאת\ה האחד\אחת שאני חושב\ת עליו\עילה תמיד ולא משנה מה יקרה אני תמיד אהיה איתך ג'ו היכן שהוא בחלומותי גוממון איבדתי את חוש הזמן מאט והמחר כבר לא יהיה גאבומון כי האתמול לא נשכח אין שום טעם להסתכל לאחור ולהתהות מה שהיה או אמור עכשיו להיות את זה אני יודע\ת אבל אני לא יכול\ה לתת לך ללכת אף פעם לא היה לי חלום שהתגשם עד שיום אחד פגשתי אותך למרות שנראה שהתמודדתי אתה תמיד תהיה שלי אף פעם לא היו לי את המילים להגיד שאת\ה האחד\אחת שאני חושב\ת עליו\עילה תמיד ולא משנה מה יקרה אני תמיד אהיה איתך מימי אתה תמיד תהיה החלום שממלא את ראשי פאלמון כן אתה זה אתה וזה לא ישתנה איזי את תמיד תהיי האחת טמטומון שאני לא אשכח אין טעם להסתכל לאחור ואז לתהות כי אהבה היא דבר מאוד מוזר לא משנה כמה אני מנסה ומנסה אני לא יכול\ה להפרד לא לא לא לא אף פעם לא היה לי חלום שהתגשם עד שיום אחד פגשתי אותך למרות שנראה שהתמודדתי אתה תמיד תהיה שלי אף פעם לא היו לי את המילים להגיד שאת\ה האחד\אחת שאני חושב\ת עליו\עילה תמיד ולא משנה מה יקרה אני תמיד אהיה איתך

Digi Lista

New member
הבית הראשון מתוך השיר "בתוך האפלה"

כנראה של ה"זאבים הבודדים" הגלויים וגם הסמויים(ג'רי והנרי למשל...),ושאר המתקשרים לצד האפל(נניח קארי),לא משהו אני מודעת לכך אמרתי שאני לא יודעת לכתוב שירים. האפלה נמצאת מסביב האור בקצה המנהרה כבה האופל פותח מערה עמוקה אין דיבורים אך יש המון מועקה בתוך המערה הכול מעומעם את האוקיינוס האפל מרגישים הרגישים האם הוא מיועד לאנשים טיפשים וחלשים? ככול שמתבשל האופל מתגברת החשיכה לברוח אי אפשר אז מתחבאים בשמיכה הפחד אינו נחלש הבישול שלו נמשך כמו מכתב נמתח שלא נשלח ורוצים לצעוק אך,אך,אך האפילה הולכת וגדלה אבודים בתוך אלפי סימני שאלה והראש חוטף כאב קטלני מי בכלל אותו העני? עני במובן של אבדה התקווה האם העני הזה הוא אני? ... כאן זה נפסק,כמובן שיש המשך הרבה יותר אופטימי ושמח אבל לא כתבתי אותו כי אני לגמרי לא טובה בשירים,אתם מוזמנים להשיג את ההמשך ולעדכן מי ישיר אותו וכו'...

Digi Lista

New member
כמוני?...

תודה|(אם אכן דובר אליי)
האמת שדווקא בשירים אני לא הכי טובה(כלומר בניגוד למילי אני ממש לא יצירתית בכתיבת שירים) אבל אם אתם אומרים...בקרוב הבית השני אני מקווה לפחות(אם לא אז אתם תעזרו לי,הקוראים מחכים לעוד שירים ולשיר המלא...)...

Digi Lista

New member
תור הבית השני בשיר "בתוך האפלה"

ביקשתי עזרה כי אני לא יודעת לכתוב שירים,לא קיבלתי כזאת אז אני אנסה בעצמי,מקסימום אני אמחוק את זה. העני הזה הוא לא אני. כי מי שעני לא יכול לשקוע בתוך אותה האפלה. המערה פתחה פיה ונהייתה עמוקה באוקיינוס כמעט טבענו הדי ריפר השתלט לגמרי אם זה לא עוני אז זה עושר? מה שבטוח שזה לא אושר הם יכולים לבוא ביחד. עולם פנימי עשיר גורם לנו להיות מאושרים. ואם העולם הפנימי שלנו עשיר אך אנו מרגישים ריקניים? ואין תקווה. האור בקצה המנהרה כבה. האפלה מתגברת. אין לאן לברוח. אין איפה להסתתר. מה אפשר לעשות? זה ברור-להתמודד!!! להתמודד? כן,בכול הכוח והעוצמה כן,להתמודד עם כול הלב והנשמה כן,להתמודד כדי לשרוד כן,להתמודד ולא למעוד(ליפול) האם יש לי את הכוח? האם יש לי את האנרגיה? ואולי נמאס לי להתמודד עם העולם האכזר הזה? ואולי תקלטו כבר שאנחנו חייבים להתמודד. שאין לנו אין פשוט ברירה. לגייס את הכוחות. להעלים את הרוחות המאיימות להשתלט. רוחות? יצורים אפלים הכוונה. ומי אתם שתאמרו? אנחנו עברנו את זה. כול אחד חייב להתמודד עם מה שמעיק עליו. כול אחד חייב להתמודד עם מה שמעיב על ליבו. אבל אני מפחד. אני עלול לטעות. לא תטעה אם לא תסתכן. טעויות הן חלק מהחיים,מבינים? (*הנהון לאות הסכמה*) איך אתגבר לבד?אין לי חברים. תופתעו לגלות כמה אתם יכולים להיות חברים של עצמכם. כמה האדם חזק מטבעו ויכול לשרוד הכול. החיים הם דבר שצריך להילחם בו כול יום. מיום ליום זה קשה יותר. קשה מאוד אולי, אך בהחלט אפשרי. בקרוב הבית השלישי בשיר,השיר הזה יגמר בטוב זה בטוח,הוא שיר אופטימי בעיקרון,אני לא יודעת אם הוא טוב בעיניכם,לא חשבתי על המילים פשוט הקלדתי ואני לא טובה בלכתוב שירים. ויאללה צריך עוד שירים למופע

Light woman

New member
מאוד יפה^^עכשיו אני אכתוב לכם שירון

אממ... נאלתר.. טוב... קן. כן, שירון לקן^^ אממ.... טוב... קן קייזר הייתי, שולט ונעלה אך אותי העיפו, נידף ברוח, כמו עלה בעצמי שקעתי, בודד ומבודד קולט רק עכשיו שהדיג'יכלי בשבילי נועד אך דבר לא עזר, חברי אינו עוד, ואליו התגעגעתי עד מאוד, ואז את הדיג'יכלי אחזתי, לא, כבר לא פחדתי, לא חששתי, ואל כפר הראשונים הגעתי. הקטנטנים אליי כעסו, אך את נפשי לא שברו, ואז מצאתי אותו. וורמון והוא אותי מצא, אותי בשלב ביצה, ושבקעתי תחושה חמימה אותי מילאה, כי הוא אותי מצא, ואני חייכתי והייתי מאושר, למרות שהייתי בגודל של עכבר, והוא אותי חיבק ונשק על מצחי, בהבטחה שאף פעם לא יעזוב אותי. קן וורמון חברים היינו, ונישאר לעד, גם אם מישהו נגד או בעד, כי אנחנו מאמן ודיג'ימון, צמד חמד לעד, קן ו-וורמון!

star_female

New member
אהבתי את שני השירים ^^

איך אפשר לא לאהוב שיר על קן... *-* והשיר של ליסטה הזכיר לי קצת את הסוף של אווה אבל לא חשוב ^^;;;

Digi Lista

New member
אחלה שיר!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

אני ממש מאושרת לראות שאת משתלבת מעולה וכותבת אחלה של שירים

Digi Lista

New member
...

כאן אצלנו אפשר להתמודד יש תמיכה. יש אהבה. יש תקווה. המון שלווה. אז גם אני יכול להתמודד? לא רק להתמודד אלא גם לנצח,לעבור את המשבר. באמת?איך מתחילים? פשוט צריך להאמין. לחיות בלי פחד. לחיות בצורה מוצלחת. לחיות בלי להרגיש נרדפים. לחיות כמו אלופים!!! לחיות ולנצח. לחיות כמו פרח. להיזהר שלא יקטפו אותנו. לא יקטפו כי הגורל בידיים שלנו! לשנות. לעשות. לפעול. להילחם. להרגיש. להאמין. לאהוב מאוד. לשרודדדדדדד. לחיות את החיים הטובים והבריאים. לקום עם החיוך. עם שיר חדש בלב. לחיות כמו שאתה מרגיש לנכון ואוהב. בקרוב הסיום המוחץ...(ואז כנראה אני אפרוש מעסקי השירה לנצח
)...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

יאללה חבר'ה,שבועות אנחנו מדברים על המופע ועל השירים וזה כול מה שהשגנו?

למעלה