../images/Emo13.gif

שלום לכולם אני טל אני מתה על סוסים ויש לי סוסה משלי מקסימה קורים לה לוקה והיא קצת משוגעת אבל מתוקה

shaililo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לך סוסה משלך??? איזה כייף!!! אני שי אני בת 15 ורוכבת במשמר העמק! השתלבות נעימה! איפה את רוכבת? אינגליש או ווסטרן? כמה זמן את רוכבת? בת כמה את? סליחה עלהפצצת השאלות

angel457

New member
שלום.. ברוכה הבאה ו.......

לי קוראים דרור.. אני בת 15 ואני רוכבת אינגליש בחוות הפארק... וגם מתחרה בקפיצות... את רוכבת בחווה?? איזה סוג רכיבה את רוכבת?? בת כמה את?? ואמ.. מאיפה את??

BalBulaGirl

New member
אולע ../images/Emo15.gif

אני אלונע, בת 11 וחצי, מאזור הדרום. רוכבת ווסטרן, בחוות אמיר בבאר טוביה, רוכבת כבר 4 שנים. תזהרי ממני ומפיצ(תסתכלי בחתימה שלי)

angel457

New member
שי.. אני לא יוצאת למשמר העמק אבל...

אני מתה משמחה!!!!!!!!! אבא שלי הודיע לי הרגע שיש לי הובלה לתחרות ביום שבת אבל אני יוצאת לחווה צח על בטוח!!!!!!!! מי יוצא לתחרות ביום שבת??? למשמר העמק או לחוות צח<??

יא איזה כיף לך!

היי טל אני עדי (פיצי) ואני רוכבת בחוות אמיר בירושלים....
ואמממ התמכרות נעימה!

jugg

New member
אני כנראה יוצא לצח

אבל ממש לא בטוח(מי אמר שתהיה תחרות...עם המזג אוויר הזה..)

BalBulaGirl

New member
חוות צח../images/Emo35.gif?| ../images/Emo15.gif

משתגעת
אני רוכבת בדרך כלל איזה קילומטר(או פחות) משםםםםםם אתם מדברים על חוות צח שבבאר טופיה
אם כן, תני לי פרטים, ואני אתחנן שאבא יקח אותי
אבל, איך אני אזהה אותך

angel457

New member
אמממ כנסו...... גם את אלונע...

אני מקווה שמזג האוויר יהייה טוב!!!!! הלוואייי!!! ואני ארכב על סוסה בשם אוסטין (המלכה!)... וחוות צח נמצאת בכפר ורבור... תאמת אין לי מושג אני לא יודעת איפה זה באר טופיה... ו... לוקח מחוות כנות 10 דקות כדי להגיע לחוות צח.. תהיי בקשר אלונע!!

shaililo

New member
אצלנו המזג אוויר מעולה!!

חשבו שיהיה היום גשם... אבל אין... וכשחזרתי מהחוג אפילו לא היה קר..... ואם כבר מדברים על החוג! בא לי לרצוח את כפיר! אני לא יכולה איתו הוא תמיד עושה לי את זה לפני תחרויות! קפצתי כל השיעור בלי אף סירוב אבל כל מכשול בערך הוא טס אליו... אני משתגעת ממנו....... ארררר...

אוי............/images/Emo10.gif

קמתי בבוקר להאכיל ולא יורד גשם אבל כל המנז´ מוצף.... זה לא משנה כל כך כל עוד במשמר העמק המנז במצב טוב....

angel457

New member
אצלנו יורד גשם.. אבל.....

אני מקווה שעד אחרה"צ לשעור שלי זה יתבהר... ובאזור של חוות צח לא ירד גשם!! שזה מצויין!!! והם בדרום אז אני מקווה שגם מחר לא ירד גשם!!!.....

דרור תקראי

היי אני בת 13 וחצי ואני רוכבת בחוות נצר סירני. אני מראשון ואני חולה חולה חולה על סוסים

welcome welcome

אני דיקלה בת 14.5 מחיפה , רוכבת ווסטרן כבר שנה וחצי... עוד לא מתחרה (אבל כניראה שבחופש הגדול אני כן :)) אני חולה על סוסים! ו... זהו :) שלא תפסיקו לרכב ל-ע-ו-ל-ם

BalBulaGirl

New member
*תיקון קטן ../images/Emo15.gif

עכשיו(בערך ב 11) התחיל לרדת גשם... ואמרתי לך שאני גרה קרוב לבאר טוביה, לא
אז בטח יורד שם גשם. לצערי הרב.

שיט...

הכל מוצף.... שונאת גשם!!!! איכס!! אבל עכשיו התבהר!! ממש יפה אבל עדיין הכל מוצף! ~מחזיקה אצבעות שלא ירד הרבה גשם במשמר העמק!~

למעלה