שבז

New member
../images/Emo13.gif

זה לא קשור לדרים אאבל רציתי לכתוב משהו: כמה שזה לא אמור להתחיק.... אתם תתפקעו מצחוק מזה... היה לי היום שעור על סמים... ודברו על מישהו שלקח מריחואנה וחשב שהוא תפוז וקילף את עצמו

EROTOMANIA

New member
איזה קטע... בדיוק שהתחלתי לרדת

מכל הקטע הזה של "אני לא נוגעת בסיגריות, אלכוהול וסמים".. למדתי אתמול איך לגלגל ג´וינט.

EROTOMANIA

New member
חחח...

יש איזה מישהו .. שמוכן להביא לי גראס .. כדי לטשטש אותי .. כדי שלא יכאב לי כל כך שהוא יזיין אותי ..

electricGirl

New member
איזה שטויות במיץ עגבניות

למה יש הזיות ממריחואנה?? מה זה LSD?? כל מי שעישן קצת בחייו יצחק ממה שאמרת עכשיו.

חחח גם לנו הייתה הרצאה על סמים

והיא סיפרה שיש כמה סוגים של גראס, ולפעמים מוכרים את זה עם טיפטופ של LSD נוזלי... ויש שמערבבים את זה עם צמח רעיל שיש בו זרחן נראה לי... וכל מיני דברים... היא גם סיפרה על איזה מחקר שעשו עם בני נוער מה הם מרגישים כשהם מעשנים גראס... ואז הרופא שאל אישה אחד אז הוא אמר לו שהייתה לו ראיית מנהרה וכל מיני ואז הרופא אומר לו שהוא עישן כולה טבק חחח כלומר הניסוי היה שהרופאים נתנו לחלק גראס ולחלק טבק וכולם היו מסטולים...

mr oysterhead

New member
אוי נו איזה שטויות...

התחושה שמקבלים כשמפילים ראש זה לא משהו שיכול להיות פסיכולוגי...

mr oysterhead

New member
אוי נו

בהרצאה אחרת יספרו לך שזה בכלל ילדה והיא לקחה אקסטזי... זה בולשיט.... זה נכון כמו שיש ילדה שוקראים לה אכזבה.. עוד מעט גם תתחיל\י להאמין לאנשים שאומרים לך שאריק שרון איש חכם. וכמו שכבר אמרו, זה לא קורה ממריחואנה. והאמת שגם לא צריך לעשן כדי לדעת את זה, זאת עובדה ידועה.

electricGirl

New member
מדברים על מריחואנה

לא אקסטות. שגם זה לא כזה בומבסטי כמו שעושים מזה בהרצאות על סמים. היו אומרים הרואין מילא...טריפים אולייייייי, פטריות וכאלה. אבל גראס??????????? זה אפילו לא כימיקלים!

RevitallicA

New member
בואו נגיד ש...

אני מכירה כמה אנשים שכן היו להם הזיות מגראס... זה לא שהסם עצמו גורם להזיות...הם פשוט לקחו כככללל כככךךך הרבה שכנראה זה גרם להם להזיות... זה אפשרי ביותר. ולא, אני לא ביניהם

electricGirl

New member
לא....

יש מן אפקט שגורם לך לפעמים לראות דברים מעבר למה שהם באמת. למשל אם אני מסטולה ואת לא,ושנינו מסתכלים על השמים. אני יכולה לראות צורות וכלבים וחתולים ומפלצות. ומה את תראי? עננים... אבל זה ממש לא הזיות. פשוט הגזמה של כל פרט.

mr oysterhead

New member
אקסטות זה חרא

זה יותר גרוע ממה שמספרים בבתי ספר.... זה לא סתם MDMA.. זה MDMA עם קריסטל, ספידים ובארץ גם חרא שסביר להניח משמש כקוטל חרקים...

למעלה