מיטללל

New member
../images/Emo13.gif

איזה יום שמח לי היום איזה יום איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא קסמים ונפלאות <אלו המילים?> רק רציתי להגיד לכם שאלו היו 48 שעות גדושות בדברים טובים. הייתי מספרת לכם למה ואיך אבל אין לי כוח. אני גם חייבת ללכת. שאני אחזור יהיה פרוט רחב במיוחד. וזהו רציתי להגיד לכם שאני מאושרת. ממש. כל כך הרבה זמן לא הרגשתי ככה! ובינתיים שזה יהיה יום מדהים לכולכם.. נצלו אותו טוב טוב. תחיייכו ותצחקו הרבה, תאכלו ארטיקים, תצאו עם גופיה לרחוב {בקור זה נעים}, תהיו עם אנשים שאתם אוהבים.... וזהו. נדבר
מיטל

Dor K

New member
יפה לך החיוך

שלא תעזי להוריד אותו, אני רוצה לשמוע הכל

מיטלי, אני שמח בשבילך. ../images/Emo140.gif

וכדאי שנפסיק לפני שאפי תהרוג אותנו עם כל הדביקות הדביקה שדובקת בנו לאחרונה.

הדביקון המחייך

עוד איכשהו נסבל. את זה עם החיבוק אני לא סובלת, ואת זה עם הפרח, מוכנה לרצוח אותו גם באור יום, עם מאות עדים מסביב.

אוי, אני כל כך שמחה לשמוע!

קוקי, אני ממש מצטערת שלא יצא לי לראות אתכם אתמול, ואני מקווה שהיה לזה חלק בחיוך המקסים שלך. יפה לך! תמשיכי ככה

leeloo

New member
אם השלוש שעות שדיברנו איתה אתמול

לא תרמו משהו לחיוך, זה עצוב בשבלינו..... רק שתדעו, שאני עכשיו ממחשב פירטי של ידיד, רק כדי להגיד - אין לי אינטרנט! הכרטיס רשת לא עובד... והטכנאים המפגרים של אינטרנט זהב לא יודעים מה הם עושים, אז בימים הקרובים לצערי הרב לא יהיה לי מחשב, דווקא בימים שאני לא אעבוד (כן כן, אפשר לומר מטוס זעיר ללא טייס! החלטתי שדי!) אז אייל מיס יו מי שרוצה לעודד אותי ברגעי המשבר, יש מספיק אנשים עם הטלפון שלי, נצלו אותם :)) (אלא אם כן אתם פדופילים בני 40........... אתם יכולים פשוט לקפוץ אליי ישר הביתה :)) ונשיקות מיטלי אני שמחה לראות את מאושרת

מיטללל

New member
ליאתוש

השיחה של השלוש שעות לא גרמה לי לחיוכים... אלא לצחוק פרוע {"הוא היה פרסי"}. מנסה לתפוס אותך... התקשרתי כבר 3 פעמים... תעני! את בכלל לא תראי את זה.. נדבר מאוחר יותר :)

אבל השאלה היא

כיצד לא קיבלתי עדיין שאף אחד מכם תיאור מפורט של הרנדה וו, הכולל צער אין סוף על היעדרותי ואת דמי החבר החודשיים? (מיטל, אני חושבת שזה לטיפולך)

למעלה