Brombit

New member
אמרתי "לא כל כך" ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

בן כמה האח?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אוו ! אני מת על זהה ... ../images/Emo3.gif

רשום 20 אנשים מהפורום: 1. שארון 2. אורי 3. בריל 4. ז'בט 5. יובי 6. חמו 7. יוב 8. רחל 9. נטע 10. עופר 11. דרור 12. דיבי שחר 13. פואד 14. טל בונוס 15. ענבר 16. בן ברייר 17. ג'ן 18. טל פינגווין 19. אופק 20. צינצי האם 14 ו 3 יהיו זוג נחמד? לא ! XDD האם 9 הוא בן או בת? בת
באיזה כיתה נמצא 11? ח' ? ט' ? מהי הלהקה האהובה על 2? האנה פאקארינן
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לא דיברתי איתו . . . מה הלהקה האהובה על 6 ? יש מלא- מקפליי, מיי כמיקל, גוד שארלוט האם ל1 יש אחים או אחיות ? כן האם אי פעם תצא עם 3? לא ניראה לי XD האם אי פעם תצא עם 7? אני מקווה מאוד שלא
האם פגשת אי פעם את 16? כןן מהו השם משפחה של 15? איןלי מושג מהו שמו\ה האמצעי של 10? לאיודע
מהו הדבר ש5 הכי אוהב לעשות? לראות אמטיוי ניראה לי XD האם 13 אוהב שוקולד? איןללי שמץץץץץ האם יש קשר כלשהו בין 4 ו8? קשר משפחתי- לא, קשר חברי- ניראה לי שכן לאיזה בית ספר 2 הולך? עירוני א' בתל אביב ספר עובדה על 20: היא ידידה של אמרי ועל 11: לא יודע ועל 9: היא הייתה בסדנה ברימון XDDDDDD האם אי פעם היית דלוק על 15? לא איפה 2 גר? בתל אביב מהו הצבע האהוב על 3? כחול אאלט האם 5 ו 6 חברים טובים? כן האם 7 חדש בפורום? לא האם 8 ותיק בפורום? כןן איך הכרת את 2? פה, בפורום איפה פגשת לאחרונה את 14? לאחרונה ? בפורים שעבר XDD האם ל18 יש חיות מחמד? לא יודע האם 12 מבוגר ממך? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאללה סושקה אתה בא לדייט?../images/Emo6.gif

B o N u s

New member
../images/Emo27.gif

רשום 20 אנשים מהפורום: 1. אורי 2. רחל 3. ג'ן 4. יובל 5. דנה 6. עופר 7. שחר 8. נעם brombit 9. יובל קרלו 10. בובספוג - ירדן 11. חגי 12. אופק צח 13. דרור 14. עומר 15. פואד 16. ניר 17. 3 ישראלים מעצבנייםמ 18. מרים 19. רון 20. וברבור פרא אחד האם 14 ו 3 יהיו זוג נחמד? ממש אבל ממש לא!
האם 9 הוא בן או בת? בן באיזה כיתה נמצא 11? נראלי ה' או ו' מהי הלהקה האהובה על 2? הפיג'מות?P-: מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני חודש בערך? מה הלהקה האהובה על 6 ? אין לי שמץ האם ל1 יש אחים או אחיות ? אכן האם אי פעם תצא עם 3? יצאנו אתמול! סתם..סתם.. P-: האם אי פעם תצא עם 7? אולי אם הייתי נקבה. האם פגשת אי פעם את 16? לא מהו השם משפחה של 15? לא יודע מהו שמו\ה האמצעי של 10? אין? מהו הדבר ש5 הכי אוהב לעשות? לא יודעS: האם 13 אוהב שוקולד? מי לא?! האם יש קשר כלשהו בין 4 ו8? לא מאמין חוץ מזה שהן גרות במדינות ישראל, כותבות בפורום הפיג'מות וראו אי פעם הפיג'מות. לאיזה בית ספר 2 הולך? תיכון ספר עובדה על 20: הוא פראי. או פרעי. ועל 11: סבבה של ילד ועל 9: מלך האם אי פעם היית דלוק על 15? בטח, כל יום>< איפה 2 גר? ירושליםםםםםםםם של כסףףףףףף מהו הצבע האהוב על 3? כתום? אדום? ירוק? כחול? תכלת? ורוד? סגול? צהוב? שחור? לבן? האם 5 ו 6 חברים טובים? לא שידוע לי. האם 7 חדש בפורום? לא האם 8 ותיק בפורום? יחסית כן איך הכרת את 2? דרך הפורום? איפה פגשת לאחרונה את 14? פעם אחת, אני חושב. בעצם, לא זוכר אם בכלל. האם ל18 יש חיות מחמד? מאמין שכן, לא יודע האם 12 מבוגר ממך? לא טל :)

go goldi

New member
בא לי, מותר?../images/Emo9.gif

רשום 20 אנשים מהפורום: 1.שארון 2.מנטה 3.יוב 4.עומר 5.באריל 6.חמו 7.יובי 8.שניצל 9.קרלו 10.בן ברייר 11.טל פינגוון 12.דיבי 13.נעם 14.אורי 15.פואד 16.ג'ן 17.ניר 18.אופק 19.דרור 20.טל בונוס האם 14 ו 3 יהיו זוג נחמד?לא חושבת
האם 9 הוא בן או בת?בן באיזה כיתה נמצא 11?י' אני חושבת מהי הלהקה האהובה על 2?להקה שאני תמיד שוכחת את השם שלה
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?מזמן
מה הלהקה האהובה על 6 ? MCR מקפליי האם ל1 יש אחים או אחיות ?אכן האם אי פעם תצא עם 3? אולי
יוב? |גבותשלהמסנג'ר| האם אי פעם תצא עם 7?מה אני נראת לכם?! האם פגשת אי פעם את 16?יאפ מהו השם משפחה של 15?אין לי שמץ מהו שמו\ה האמצעי של 10?לא בטוחה שיש לו כזה מהו הדבר ש5 הכי אוהב לעשות?כל דבר שקשור למקפליי
האם 13 אוהב שוקולד?מי לא אוהב שוקולד? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו8?ברור לאיזה בית ספר 2 הולך?איזשהו בית ספר ביבנה ספר עובדה על 20:היה לו פעם שיער ארוך (וזה היה יפה וחבל שהוא יסתפר
) ועל 11: יש לו כובע מגניב ועל 9:הוא מארח לי אירח לי חברה בשיעורי לשון כשעוד היו לי אסאמאסים האם אי פעם היית דלוק על 15? לא איפה 2 גר? יבנה מהו הצבע האהוב על 3?ירוק האם 5 ו 6 חברים טובים?אכן האם 7 חדש בפורום?ממש לא האם 8 ותיק בפורום?כן איך הכרת את 2?בפורום איפה פגשת לאחרונה את 14?אמ... במפגש חנוכה האם ל18 יש חיות מחמד?לא יודעת האם 12 מבוגר ממך?לא

../images/Emo126.gif אז ככה ../images/Emo26.gif

הלהקה האהובה עלי: SWITHCFOOT סוויצ'פוט
השם האמצעי של ברייר- בן -המאאאאגניב- ברייר אה כן, ואנילומדת ב"גינסבורג אלון" זהבית, את יודעת שאני אוהבת אותך נכון?

אין מקום לכולם../images/Emo7.gif

רשום 20 אנשים מהפורום: (לפי מה שהבטחתי בשאלון חברי פורום הקודם
) 1.ז'בטה 2.שארון 3.יובי 4.חמו 5.REL[בריל] 6.אימומר 7.יוב 8.מנטה 9.ברייר 10.אורי 11.פינגווין 12.קרלו 13.פילר 14.דרור 15.שרונה 16.אופק 17.ג'ן 18.נעם 19.טל בונוס 20.עופר 21.תמי 22.ירניב 23.קיקי פיקי 24.אלום 25.דיבי הקורע 26.עינבר החיילת האם 14 ו 3 יהיו זוג נחמד?חחח אממ, יש להן הרבה במשותף-שתיהן מדהימות האם 9 הוא בן או בת?אני לא מכירה בנות שקוראים להן בן באיזה כיתה נמצא 11?י' מהי הלהקה האהובה על 2?לאיודעת, יש הרבה..מקפליי? מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?לפני כמה ימים מה הלהקה האהובה על 6 ?MCR האם ל1 יש אחים או אחיות ?אח =) האם אי פעם תצא עם 3?נצא לעולם הרחב ונכבוש אותו האם אי פעם תצא עם 7?לא יודעת
האם פגשת אי פעם את 16?כן =] מהו השם משפחה של 15?של שניצל מהו שמו\ה האמצעי של 10?הפיג'מות מהו הדבר ש5 הכי אוהב לעשות?לשחק כדורסל עם טום פלטצ'ר האם 13 אוהב שוקולד?נראלי שמאוד האם יש קשר כלשהו בין 4 ו8?בוודאי לאיזה בית ספר 2 הולך?"בית הספר שבו שארון ועוד כמה חולוניסטים נמצאים" ספר עובדה על 20:אוהד מושבע של ירון כפכפי ועל 11:זוכרת את טיטאניק בע"פ ועל 9:הכתיב לי את החפירה על זה שהצלחתי לשיר את ילדות לא קלה על המנגינה של המסיבה של הפיג'מות ועדיין לא הכתיב לי חפירה על משהו חדש שהוא כבר לא חדש אבל הדף הלבן עדיין אצלי האם אי פעם היית דלוק על 15?לא
איפה 2 גר?מקווה ישראל
מהו הצבע האהוב על 3?איננני יודעת
האם 5 ו 6 חברים טובים?מאודדדד האם 7 חדש בפורום?לאא האם 8 ותיק בפורום?כןן איך הכרת את 2?בדרך הכי רגילה פה איפה פגשת לאחרונה את 14?במרכז העיר (ירושלים כמובןן) האם ל18 יש חיות מחמד?יש לה כר נורא חמוד בשם בוּבוּ, נחשב? האם 12 מבוגר ממך?לא
למה אין שאלות גם על 21-26???
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Brombit

New member
יש לי ארנבון ואוגר :) ../images/Emo115.gif

את הארנבון השני מסרנו כי הארנב השני ניסה כל הזמן לאנוס אותו (ושניהם זכרים...)
והאוגר השני מת.

למעלה