../images/Emo13.gif

שפן אחד רץ ביער,פתאום רואה את הפיל שותה וודקה,אומר השפן לפיל: "פיל,פיל,עזוב אותך וודקה,סתם הורס את הכבד,בוא נרוץ נעשה שרירים נזיע קצת...." חושב הפיל ואומר "וואלה,אתה צודק" ומצטרף אל השפן. אצים רצים השפן והפיל ולפתע נתקלים בגירפה מעשנת גוינט.אומר השפן לגירפה: "גירפה,גירפה,למה לך לעשן את הדבר הזה??? סתם הורס את השכל.בואי רוצי איתנו,נעשה שרירים,נזיע קצת..." חושבת הגירפה ואומרת "וואלה,אתה יודע מה??? מתאים..." אצים רצים כולם ביחד ונתקלים בקוף שמזריק,אומר לו השפן: "קוף,קוף,עזוב אותך מהחרא הזה,סתם דופק את המוח,בוא תרוץ איתנו,נעשה שרירים,נזיע קצת..." אומר הקוף:"אתה יודע מה??? שיחקת אותה" זורק את המזרק ומצטרף לחבורה... אצים רצים כל החבורה ביער ולפתע נתקלים בזברה שניה לפני שבולעת את הטריפ אומר לה השפן: "זברה,זברה,למה לך את הגועל נפש הזה??? בואי,רוצי איתנו נעשה שרירים נזיע קצת..." חושבת הזברה ואומרת לשפן:"אין כמוך בכל גן החיות,וואלה אתה צודק" אצים רצים כל החבורה ביער לפתע נתקלים באריה. אומר השפן לאריה: "אריה,אריה,עזוב אותך מהחשיש הזה,סתם קורע את הנפש, בוא,רוץ איתנו,נעשה קצת שרירים וכמובן נזיע קצת..." פתאום קופץ האריה על השפן וקורע אותו מכות. כל החבורה מנסים להרגיע את האריה ומנסים להסביר לאריה שהשפן רוצה את טובתו. כלום לא עוזר והאריה בשלו,ממשיך להכות את השפן. לאחר מספר דקות נרגע האריה ונשכב. שואלים אותו שאר החיות למה עשית ככה לשפן המסכן??? אומר האריה: "די!!! חאלס!!! נשבר לי ממנו!!! כל בוקר הוא לוקח אקסטזי ומריץ לי את כל היער..."

בורבה

New member
../images/Emo13.gifעוד אחד

בין ה-FBI הק.ג.ב והשב"כ, הייתה תחרות. ישחררו פיל ביער, ומי שיתפסו ראשון ניצח בתחרות. יצא הFBI לפעולה, צילומי לווין, מטוסי ריגול, מזל"טים וכו´, אחרי יומיים, תפסו את הפיל. אחריהם נכנס הק.ג.ב לפעולה. סוכן מאחורי כל עץ, מיקרופון תחת כל ענף וכו´, אחרי יומיים, נתפס הפיל אחרונים פעלו החבר´ה הטובים מהשב"כ. יצאו לפעולה (הפרטים לא הותרו לפרסום), ואחרי שעתיים חזרו עם - חתול! חתול? כן, הוא הודה שהוא פיל.

חחחחחחח....אפרופו FBI,

ה FBI חיפשו סוכן-שטח מיומן. לראיון הסופי התקבלו שלושה גברים ואישה. יום המבחן האחרון, כל אחד מהם קיבל אקדח המשימה:בן-הזוג שלו נתגלה כאויב ועליו להרוג אותו. נכנס הגבר הראשון לחדר בו הייתה בת זוגו, אחרי חמש דקות של שקט,הוא יצא דומע:"מצטער" הוא הודה "אני לא מסוגל" הניח את האקדח ויצא. הגבר השני נכנס לחדר בו הייתה בת-זוגו ומיד אח"כ יצאו שניהם חבוקים וצוחקים... הגבר השלישי פשוט שם את האקדח על השולחן ועשה ויברח... נכנסה האישה אל החדר בו הי'ה בן-זוגה,10דקות של שקט,רבע שעה,20 דקות... ומיד אח"כ נשמעו מהלומות,צעקות וחבטות... אחרי כשעה יצאה האישה. "הכל בסדר???"שאלו אותה"למה התעקבת כ"כ הרבה זמן???" "למה לא אמרתם לי שהכדורים הם סרק??? בקושי עם הכסא הצלחתי להרוג אותו...."

בורבה

New member
עוד כמה על נשים וגברים../images/Emo13.gif

הוא והיא. היא: יקירי, אתה יודע מה אני קוראת בעיניך? הוא: מה יקירתי? היא: שאתה רוצה להתחתן איתי. הוא: חתיכת אנאלפבתית... חתיך וחתיכה עושים אהבה. הוא: יקירתי, בגלל שאת האישה הראשונה שלי, אקרא לך חווה... היא: יקירי, בגלל שאתה ה-407 שלי, אקרה לך פג`ו... גבר אחד בספריה. הגבר: אבקש את הספר " עליונות הגבר על האישה" הספרנית: ספרי מדע בדיוני, תמצא בקומה מעל ...... בעל צעיר ובעל מנוסה. כשבעל נשוי צעיר , עם ארשת פנים חיכנית, יודעים למה... כשבעל נשוי כבר עשר שנים, עם ארשת פנים חיכנית, שואלים למה? בזמן ויכוח קולני בין זוג נשוי. היא: הייתי משוגעת וטמבלית כשהסכמתי להתחתן איתך. הוא: נכון, את צודקת, אבל הייתי מאוהב באותו זמן ולא הבחנתי... זוג אחד יושב בקולנוע וצופה בסרט דרמתי . האישה שואלת את בעלה: - "אתה חושב שהם יתחתנו בסוף?" הבעל: - "סביר להניח שכן. רוב הסרטים האלה מסתיימים ברע". נו? " איך הייתה הנהיגה העצמאית הראשונה שלך?" שאל בעל את אישתו שלא מזמן הוציאה רישיון נהיגה האישה: - "אתה רוצה לשמוע את זה ממני, או לקרוא על זה מחר בעיתון?" זוג אחד יושב במסעדה ואוכל . פתאום הגבר קפץ מהכיסא ונכנס מתחת לשולחן. המלצר ניגש לאישה ושאל " גבירתי, בעלך מרגיש טוב?" האישה: "זה לא בעלי, בעלי בפתח". אישה אומרת לבעלה בבוקר "יקירי אתה עובד יותר מדי קשה, כל הלילה מתוך שינה קראת למזכירה שלך". בעל ואישה אוספים פטריות . "זאת פטריית מאכל?" שאלה האישה את הבעל והראתה לו פטרייה שקטפה, "כן" ענה הבעל "כל עוד לא הכנת אותה". אישה אחת קיבלה הרעלת קיבה מפטריות. רופאים ממגן דוד אדום בדקו את האישה ושאלו את החתן שעמד לידם "למה יש לה כתמים כחולים בכל הגוף?" "היא לא רצתה לאכול" ענה החתן. שני גברים מדסקסים : "איך זה שהנשים זוכרות את יום הנישואים והגברים לא?" שואל האחד. עונה לו השני בשאלה "אתה זוכר את הדג הכי גדול שתפסת אי פעם?" "בטח! לא שוכחים דבר כזה" עונה לו הראשון "אתה רואה" אמר הראשון "אבל הדג כבר לא זוכר". אישה נכנסת בהיסטריה הביתה וצועקת לבעלה "תפטר מיד את הנהג שלנו, הוא נוהג עכשיו כמו משוגע, אני חושבת שהוא ניסה להרוג אותי"! בעלה הביא לה כוס מים ואחרי שנרגעה אמר "יקירתי הנהג שלנו בחור כארז, בואי ניתן לו עוד צ`אנס. --------------------------------------------------------------------------------

הוא:

אני הגבר בבית,את תקשיבי לי ותעשי מה שאני מבקש!!! ברווווור!!!!!!!!!!!1" היא:"ועכשיו תצא מתחת למיטה ותגיד את זה" זכות המילה האחרונה בבית שמורה לגברים:"כן,יקירתי."

רחלית2

New member
למה הרוקים רזים והנשואים שמנים??

כי כשאתה רוק אתה הולך למקרר וחוזר למיטה שאתה נשוי אתה בא למיטה חוזר למקרר

למעלה