עידכון
אוקיי, הלילה, לילה לימודים, הנחתי את המסיכה, ותתפלאו אבל שקמתי ב5 בבוקר היא הייתה על המיטה. אני משער שהורדתי אותה מתוך שינה! (איזה מדליק אם הייתי שם מצלמה בחדר) בכל מקרה, הנחתי אותה שוב ב5, והלכתי לישון. חלמתי על זוג תאומים מהכיתה שלי, ש"כאילו" אחים שלי ושל אח שלי. הם האחים המוצלחים יותר בחיים, עם הכסף והכל, ואנחנו הפחות מוצלחים. הוא דיי מעצבן אותי, אז אני מגלה שהם יזמו תוכנית מרושעת עם מדען להוריד לכולם את נפח הסולייה וכך יפצעו הרגליים של האנשים, וכולם יצטרכו לתת את הנעליים שלהם למדען מיוחד כדי שיתקן אותם בתשלום, דיברתי עם המדען ואמרתי לו ש"אתה יודע שאלו הנעליים היחידות שלי?!" רבתי איתו וכל זה. אחר כך הייתי במשרד כלשהו עם הרבה אנשים עם NANOSUIT חום ושחור שיורים בי, ואני עם חליפה מיוחדת. יש לי מד חיים של FAR CRY 2, ואני במצב קריטי, כמו המשחק, יש הבהובים של אורות אדומים (מסתבר שזו הייתה המסיכה!) אני עולה לחדר ומוצא מדען, הורג אותו בעזרת אגרוף ונועל את הדלת, היא לא ננעלה ומישהו מנסה לפתוח אותה! הצלחתי לנעול אותה והתעוררתי. בדקתי והמסכה הבהבה רק פעם אחת, בפעם שהייתי במצב קריטי! זה פועל! עכשיו רק צריך לזהות את הסימנים, אור כהן.