Rem-Dreamer Unboxing! הוא הגיע!!!

333ofir

New member
../images/Emo13.gif Rem-Dreamer Unboxing! הוא הגיע!!!

סירטון קטן וחובבני על פתיחת האריזה של מכשיר החלימה הצלולה. עלה לי 820 ש"ח והגיע לאחר 5 ימי עבודה. הסירטון: http://il.youtube.com/watch?v=VpNbbUI8aRw בקרוב אני אבדוק אותו ואוכל לספר על הנסיונות. אור כהן.

makron2

New member
תתחדש,אבל זה קצת מיותר.

למה לבזבז כסף אם אתה חווה חלומות צלולים לבד,וכמו שאתה מציין רמת השליטה והמודעות רק עולה מיום ליום(אנחנו עוד רק לומדים איך לרכב על האופניים,אפשר להשתמש בגלגלי עזר אחרים).

333ofir

New member
עידכון!

אוקי לעידכון. הפעלתי את המסיכה הלילה. בהתחלה זה היה דיי מוזר, ולקח לי זמן למצוא תנוחה נוחה למצח. תאמינו או לא אני אדם שרגיל לישון על הבטן. ניסיתי על הגב, על הצדדים, אבל אין כמו על הבטן. בסוף הלכתי לישון עם זה על הבטן, זה היה דיי נוח. התעוררתי, ולא היה שום הבהוב! מסתבר שיש צורך לכוון את הטיימר כל פעם שמשנים משהו אחר במכשיר, אז עשיתי את זה היום, ונראה מה יהיה. אגב לחלום שאני הכי זוכר מהיום, כל הרגל שלי הייתה מכוסה בכתם חום-שחרחר וגם כף היד השמאלית שלי נגעתי בזה והאיזור הרגיש משותק. הוא התחיל להפוך לאדום ונעלם לגמריי, כמו שהרגל מתעוררת אחרי הירדמות, אוליי נגעתי ברגל במציאות כי זה היה מציאותי. אור כהן

333ofir

New member
אוקי, זה פועל../images/Emo13.gif

טוב, הלילה הפעלתי אותו, עם טיימר של 2 וחצי שעות הוא פעל אחלה. סה"כ הלילה הוא מצא אותי חולם 16 פעמים (והיבהב בהם), אני לא זוכר כלום מהחלומות שלי. אני משער שאני אגביר את הבהירות. לכל אלו שמסוקרנים לדעת על איזה צד ישנתי, התהפכתי כל הלילה עד שהגעתי לשכיבה על הבטן, מה לעשות, זה אני
אירוני זה שאימא שלי זכרה את החלום שלה ואני לא, היה לה סיוט כלשהו עם מרפסת או משהו כזה.

333ofir

New member
הכוונה

היא להגביר את האורות של המכשיר. כרגע הם על 6 מתוך 9, אני יעלה אותם ל9.

333ofir

New member
עידכון

אוקיי, הלילה, לילה לימודים, הנחתי את המסיכה, ותתפלאו אבל שקמתי ב5 בבוקר היא הייתה על המיטה. אני משער שהורדתי אותה מתוך שינה! (איזה מדליק אם הייתי שם מצלמה בחדר) בכל מקרה, הנחתי אותה שוב ב5, והלכתי לישון. חלמתי על זוג תאומים מהכיתה שלי, ש"כאילו" אחים שלי ושל אח שלי. הם האחים המוצלחים יותר בחיים, עם הכסף והכל, ואנחנו הפחות מוצלחים. הוא דיי מעצבן אותי, אז אני מגלה שהם יזמו תוכנית מרושעת עם מדען להוריד לכולם את נפח הסולייה וכך יפצעו הרגליים של האנשים, וכולם יצטרכו לתת את הנעליים שלהם למדען מיוחד כדי שיתקן אותם בתשלום, דיברתי עם המדען ואמרתי לו ש"אתה יודע שאלו הנעליים היחידות שלי?!" רבתי איתו וכל זה. אחר כך הייתי במשרד כלשהו עם הרבה אנשים עם NANOSUIT חום ושחור שיורים בי, ואני עם חליפה מיוחדת. יש לי מד חיים של FAR CRY 2, ואני במצב קריטי, כמו המשחק, יש הבהובים של אורות אדומים (מסתבר שזו הייתה המסיכה!) אני עולה לחדר ומוצא מדען, הורג אותו בעזרת אגרוף ונועל את הדלת, היא לא ננעלה ומישהו מנסה לפתוח אותה! הצלחתי לנעול אותה והתעוררתי. בדקתי והמסכה הבהבה רק פעם אחת, בפעם שהייתי במצב קריטי! זה פועל! עכשיו רק צריך לזהות את הסימנים, אור כהן.

makron2

New member
נחמד - עדיין בזבוז $ לפי דעתי הקטנונית

לפניי כמה ימים גם אני הרגתי אנשים בחלומות שלי. שאלה אתה חשבת הרבה באותו יום על מישהו.משהו שעיצבן אותך?

silverhawk

New member
למה זה טוב...?

תן לו להנות מהמכשיר (מה גם שלפסול אותו עוד לפני שהוא בכלל מתאר חוויות, נראה לי בכלל קצת מוזר...).

makron2

New member
למה זה טוב

אני *אישית חושב ששימוש בעזרים "חיצוניים" ע"מ להגביר את היכולת הטיבעית של הגוף זה פרדוקס,אומנם השימוש בעזרים חיצוניים יכול לעזור לו להתאמן אבל יש מלא עזרים "חיצוניים" שלא עולים כסף באינטרנט,אני אישית מתנגד לבזבוז כסף שאין בו הכרח(זו מעיין שטיפת מוח שפונה אל היצרים הפנימיים שלו שלא כצורך),היכולת והיעילות הטמונות *בתוכו* יותר גדולות ממה ששימוש בתוספות יוכל לתת לו. ואם כבר תוספים האפשרות בחומרים כמו ויטמינים,חומרים משניי תודעה שהם בעצם "מובנים" לגוף ההאדם יכולים להיות יותר יעילים,זו ההנחה שלי. האם יש בדברים אלו היגיון?

silverhawk

New member
ודאי שיש בכך הגיון

וודאי שאפשר להגיע לחלום צלול גם ללא כל עזרים חיצוניים. ובכל זאת, אם הוא בוחר בכך, אני לא רואה סיבה שלא לפרגן. הנובה דרימר ודומיו הוא בדיוק כמו מכשירי כושר - אפשר גם בלעדיהם, אבל הם יכולים לעזור (מה גם שזהו הדיווח הראשון שזכור לי בפורום על שימוש במכשיר כזה, אז הנושא מעניין כפליים.
). .

makron2

New member
כמו שאמרת....

אין אמת 1 מוחלטת,איש ודרכו - הסאגה את ההתנגדות העקרונית לחומרניות וההרגלים המגונים שלי אני ישתדל לשמור לעצמי עם כול המשתמע מכך. זה קשה אבל אני עובד על זה

s0p3rsa1yan

New member
אם ככה..

אז במקום ליסוע ממקום למקום.. תלך.. יותר בריא לגוף ופחות מזהם. אבל לא כל כך פרקטי בזמנים שלנו כשל אחד ממהר לכל מקום. וכולם עצלנים שנוסעים לחדר כושר בשביל להתאמן על ההליכון. ועזוב אותך מפלאפונים... אבל מי לא משתמש בפלאפונים היום...?! גם אני עד לא מזמן לא רציתי להתקרב לפלאפונים, אבל בגלל העבודה, אני צריך שיהיה עליי. הרבה דברים שהם עזריים חיצוניים, איך שאתה אומר, יותר מייעלים אותנו... ואני לא רואה במה זה מזיק.. מה עושה בסופו של דבר המכשיר הזה?! עוזר לו לקלוט שהוא בחלום. זה הדבר היחיד שהוא עושה... הוא לא בולע סטרואידים בשביל להיות שרירי יותר... אז הוא ביזבז 850 שקל בשביל זה, והוא צריך להטעין אותו מידי פעם. יש אנשים שלוקח להם כמה שנים עד שנהיה להם חלום צלול.. אז מה רע במכשיר שמהבהב לך בזמן השינה כשאתה חולם? לא צריך להפוך את החוויה הזאת לאיזה משהו קסום שצריך להרוויח בלי שימושים חיצוניים. בשבילו אולי זה לא היה הכרחי... אבל בשביל הרבה אחרים, זה לא. בסופו של דבר כל הבדיקות מציאות והתרגילים שאנחנו עושים, הם למטרה אחת.. כשנהיה בחלום נידע שאנחנו חולמים. אז גם זה עוד דרך לדעת שאנחנו בחלום. ואפשר גם דרך אגב לבנות משהו כזה בפחות הרבה כסף.. יש איזה מדריך או שתיים באינטרנט.

silverhawk

New member
לא הבנתי בדיוק מתי היא הבהבה

ואיך היא הבהבה רק פעם? אגב, כדאי שתנסה לבצע בדיקות מציאות עם המסכה עליך מידי פעם, כדי להרגיל את עצמך לעניין.

333ofir

New member
דיי פשוט

היא הבהבה כאשר היא זיהתה את תנועות העיניים שלי (למשך 30 שניות כמו שתכננתי) ונכבה, רק פעם אחת, זה מה שהוא הספיק כי היה לי רק חלום אחד, והורדתי אותו באמצע הלילה מתוך שינה. מדליק!!!! אגב אין לי מושג איך עושים בדיקת מציאות עם המסיכה.

silverhawk

New member
נסה להפעיל אותה עליך כשאתה ער,

וכשאתה רואה את ההבהובים, בצע בדיקת מציאות.

למעלה