סיימתי את החלק הראשון מתוך 4 של 18,000. מחר אתחיל את החלק השני.
T tamtal New member 7/10/04 #1 ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif סיימתי את החלק הראשון מתוך 4 של 18,000. מחר אתחיל את החלק השני.
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif סיימתי את החלק הראשון מתוך 4 של 18,000. מחר אתחיל את החלק השני.
א א א חיפושית New member 7/10/04 #3 רק יומיים.. אני מכירה אותך וכל פעם שאני רואה איך שאת מתקדמת בפאזל הזה אני מתמלאת גאווה. את צריכה להיות גאה בהישגים שלך. והלוואי שיום אחד גם לי יהיה את האומץ של לעשות פאזל שכזה בכבוד (ויש כבוד) יעל
רק יומיים.. אני מכירה אותך וכל פעם שאני רואה איך שאת מתקדמת בפאזל הזה אני מתמלאת גאווה. את צריכה להיות גאה בהישגים שלך. והלוואי שיום אחד גם לי יהיה את האומץ של לעשות פאזל שכזה בכבוד (ויש כבוד) יעל
V vagy New member 7/10/04 #7 שאלה לגבי הפאזל כל הכבוד. האם הפאזל עצמו מגיע כ-4 חבילות נפרדות או שכל ה-18000 חלקים מעורבבים ביחד? ירון
שאלה לגבי הפאזל כל הכבוד. האם הפאזל עצמו מגיע כ-4 חבילות נפרדות או שכל ה-18000 חלקים מעורבבים ביחד? ירון
T tamtal New member 10/10/04 #12 אמורים להתחבר... אני מקווה שלא יהיו לי בעיות, כשאני אסיים, אני אגיד לך אם זה יתחבר. ברך כלל עם רוונסבורגר אין טעויות.
אמורים להתחבר... אני מקווה שלא יהיו לי בעיות, כשאני אסיים, אני אגיד לך אם זה יתחבר. ברך כלל עם רוונסבורגר אין טעויות.
א א א חיפושית New member 14/10/04 #13 אם הם לא יתחברו אז אני בעד תביעה ייצוגית על עוגמת הנפש של כולנו בהצלחה בפאזלים לכוווווווווווווולם.