:>>>>>>>>>

:>>>>>>>>>../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

היום נסעתי עם חבר שלי (היחיד בגילי שנוסע) ליד הערייה...יש שם מחסום ומאחרויו חניה די גדולה עם משטח טוב...אז נסענו שם הבאנו אותה בshovit,kickflip,heelflip,varial kickflip ועוד ובדיוק עברו שם כמה עובדי ערייה.הם אמרו לנו מה אנחנו עושים פה...ואנחנו מרוב פחד לא הוצאנו מילה תפסנו את הסקייטים ובאנו ללכת(הם היום כאלו שמנים ומפחידים)... פתאום הם אומרים :לא לא לא,תשארו...יש לכם מקום ליסוע?אמרנו לו והם הבטיחו לנו שנמשיך לבוא לשם והם עוד כמה זמן יתנו לנו כסף לבנות לנו רמפות וכאלו...מן סקייטפארק קטן...:>>>>>>>>>>

Raz muska

New member
שתי דברים!

א. אתה באמת מאמין לכל שמן שאומר לך שהוא יתן לך כסף? ב. יפחדן,צ´יקן,סיסי. ומה אתה כותב שהבאת תרגלים כאלה מסריחים?

כמה דברים

1.מאמין לו וחצי כי אם הוא היה משקר הוא היה נותן לנו בעיטה מעיף אותנו 2.פחדן אחותך,לך אתה תראה אותו ואז תבין!!! 3.מצטער שלא כולם תותחים כמוך!! L0L!!!lamer!!

Raz muska

New member
יאפס- גא´קאס

מה אתה סקייטר או זונה? מה אתה פוחד ממישהו שמן שלא יכול לתת סטירה!!! וגם כן שים לב לשם שלך"jackass for life" וואתה פוחד ממישהו שמן.?! אז שתי דברים. אחד: תחליף ת´שם כי הוא לא קשור אליך בכלל!!!!!!!! והשני:סבתא שלך פחדנית .

שמע רז...

לא כולם פה תותחים כמוך...אני עוד לא מצליח ואם עכשיו הייתי מצליח אז הייתי מתלהב לא עד כדי כך אבל זה היה עושה לי טוב להביא כאלה תרגילים גם אם לא הצלחתי איזה קיקפליפ לדארקסלייד למניואל לקספר 180 הלוואי והחיים היו טוני הוק בשבילי אבל אני רק מתחיל...אל תירד עליו כי הוא לא טוב כמוך זה סתם ויכוח מיותר.... וג´קאס אני לא חושב שאתה צריך לפחד משמן עם דונאטס מקסימום דפוק לו את הסקייט בראש וברח...אבל אם כבר אתה עושה את זה אז תסחוב איתך מצלמה או משהו זה יכול להיות נחמד... חורף

xflil

New member
תגידו אנשים, יש לכם בעיות?

אני לא מבין, מה אתה מתפרץ ככה?! מה אתה בבון?!! כבר דיברנו על הקטע של הקללות! סליחה באמת שאנחנו לא תותחים כמוך, אתה יכול לשמור את התותחות שלך לעצמך ולא להתלהב על ילדים אחרים, כי יש גם יותר טובים ממך שיכולים להגיד לך שיעשו על הראש שלך יפטי פיפטי אז די כבר! נמאס!

TIS

New member
רז אתה מעז לקרוא לעצמך סקייטר??????

סקייטר אמיתי לא ירד על סקייטר אחרים. מצידי תרד על בליידרים כמה שאתה רוצה ואני לא אגיד לך מילה, אבל לא על סקייטרים. לסקייטר אמיתי יש כבוד לסקייטרים אחרים. אתה מבייש את התואר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raz you are a fag

יהומו אני בטוח יותר טוב ממך אבל לא מיתלהב כמוך אם הוא מתחיל או משהו באמצע אז זה סבבה של תרגילים כי אתה צריך להיזכר שאתה התחלתה ואפילו קיק פליפ לא ידעת הוא לא היתלהב שהוא תותח כי הוא יודע ווריאל קיקפליפ הוא פשוט שמח שהו הצליח את זה אז: stop to be fag

Amir vehter

New member
רז מה הולך איתך????

תרגע מה אכפת לך שיעשו מה שהם רוצים. איזה באסה עיקמתי קצת את הרגל מנוזבלאנט על הרייל שלנו... איזה כאבים ודי אם אתה יודע יותר מהם אל תתלהב. עוד לא ראיתי אותך נוסע אבל אני לא אומר כלום. אני בחיים לא התלהבתי במשהו שעשיתי

blackrasta

New member
וואלאק אתם צודקים

צריך ליהיות כזה דבר אחוות סקייטרים למשל פעם אחת הייתי בספורטק בת"א וכמה בליידרים תפסו תחת... וקיבלו מכות מסקייטרים שאני בכלל לא מכיר ואז הם אמרו לי (הסקייטרים) ילד,אחוות סקייטרים זה הדבר הכי חשוב או משהו כזה... ואגב רז, מה אתה כבר יודע???

rodney

New member
Finally.....

סוף סוף אנשים פה מבינים... שמחתי לראות את השרשור הזה .. נ.ב. לרז ... לא נכנס לעניין הרמות בסקט... אתה צריך קצת להירגע its never late to say i´m sorry

TIS

New member
איתי תפסיק כבר לרחם עליו

תראה שברגע שתעיף אותו כמעט ויפסיקו לקלל פה. רב האנשים מקללים כי מקללים אותם או יורדים עליהם. אם רז לא יהיה פה כמעט ולא יקללו "ותשקוט הארץ..."

למעלה