../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מסקרן אותי לדעת.. שככה תשתפו על הופעה של נועם שהייתם שזכורה לכם במיוחד או כמה.. ותסבירו למה.... תזרמו:)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifוואל...

ההופעה בקפה ביאליק ב31 או ב30 לחודש כלשהו..
רוב הסיכויים שזה היה מרץ.. למה? כי זאת ההופעה הראשונה של נועם שהייתי בה ואני וחברותי למגמת תקשורת (רק הקבוצה..) ליווינו אותו מתחילת היום וצילמנו וגם אחרי ההופעה היינו איתו ויהיה נהדר (חוץ ממגרנת העדשות..). נהנתי ממש בהופעה הזאת ונועם שם לב.. אחרי ההופעה ואחרי שסיימנו את כ-ל הצילומים ליום צילום הראשון שלנו הוא הסיע אותנו למקום עם מוניות ושאל אותי איך היה כי הוא יודע שאני ממש רציתי.. אומשו כזה.. חחח חמוד..
אוף, אני שמה לב שאני מתגעגעת אליו אבל לא נעים לי בגלל הסרט..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif איך א-ת זוכרת?!

את לא היית בהופעה הזאת, נכון?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאהה.. חחח

לא הבנתי איך זה שמישהו אחר יזכור וא-נ-י לא.. שבשבילי זאת היתה ההופעה.. גם יום צילום ראשון, גם הופעה של נועם בפעם ראשונה..

יאאא :]

ת'אמת שאני זוכרת את כל ההופעות של נועם כמשהו מרגש וייחודי.. אבל אם צריך לבחור אחת.. אז אני מדברת פה על הבארבי הראשון
זאת הייתה פשוט הופעה אדירה, מבחינת הביצועים, מבחינת השוק שקיבלתי כשראיתי איך נועם מופיע ומדהים על הבמה.. כל שיר ושיר נגע בי בצורה הכי כואבת ומרגשת שיכול להיות!! אני בחיים לא אשכח את זה! אבל הכי זכור לי, האנשים שהיו איתי שם.
הרגשתי מחובקת מכל כיוון, הרגשתי שנותנים לי את הספייס שלי כשאני צריכה, הרגשתי שהכל היה בדיוק כמו שתכננתי... והדברים הלא צפויים, רק שימחו אותי עוד יותר.. אין זאת הייתה ה-הופעה שפשוט ידעתי. ידעתי. רק כשאני מדברת על זה יש לי צמרמורת.. אחת החוויות הטובות שעברתי. :)

שלי פאר

New member
וואה וואה ..

אין הופעה של נעם שלא זכורה לי . הייתי בכ"כ הרבה הופעות שלו .. ( בעצם , הייתי בכולם מהרגע שעברתי לרמת גן , חוץ מ 6 - אתמול דווקא מצאתי את זה כשכתבתי ביומן . ) הופעה שזכורה לי !? יש הופעה שאפשר לשכוח !?

למעלה