סו happy together

Drenthe

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif סו happy together

כן, ככה זה אצלי, גם הכותרת הזאת היא שם של שיר. עוד נושא שמלכאורה יראה דבילי וקיצ'י, אולם נחמד תמיד לשמוע את הצד האחר; אז זהו, מתי אתם שמחים? קרי מתי אתם אומרים לעצמכם : " וואלה אני מה זה מאושר עכשיו ". כשנשאל אריסטו, מאבי הפילוסופיה המערבית ופילוסוף דגול בפני עצמו מתי הוא חש בשמחה, הוא ענה : " כשאני חושב ". נא לא לרצוח אותי שהפלתי עליכם ככה 3 שרשורים במכה.

אמממ

אני בן אדם דיי קשה, נדירות הפעמים שאני באמת שמחה חח, אני כולי מלאה בתלונות ובמחשבות מעיקות שלא ממש מרפות ממני. אני מסתובבת בערך 24 שעות עם מטען של חרדות על הגב, ואי אפשר לנתק אותו ממני, המחשבות האלה רצות לי בראש מהבוקר וגם בלילה כשאני חולמת וישנה. אבל, יש בן אדם אחד שבכל פעם שאני נמצאת בקוטר קרוב אליו המטען הזה נעלם כאילו לא היה לכמה שעות ופשוט דבוק לי חיוך ענקי על הפנים, ופרפרים מרחפים לי בבטן; עברי לידר. כן, אולי זה ישמע שטחי לחלוטין, אבל כבר מזמן שכנעתי את עצמי שזה לא. ההופעות של עברי מבחנתי הן עולם אחר, עולם שבו אין לי מחויבות לאף אחד ואין צרות, "קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ", כשאני בהופעה של עברי מצידי שהעולם התהפך- אני לכמה שעות עוצרות את מה שבחוץ ונהנת מהחיים, באמת נהנת. רוקדת, שרה, צועקת ומחייכת בלי הפסקה. 100% של כייף. יצא לי, בגלל שאני מנהלת הפורום של עברי, להכיר אותו באופן אישי בשנים האחרונות וגילתי בן אדם מדהים, שאחרי כל הופעה שלו אני מוצאת את עצמי יושבתומדברת איתו בחדר אמנים, מריצה צחוקים, מתרגשת, מדברת איתו ממש בגובה העיניים (רק שהן בוהקות מאושר
). אם לא הוא אז אף אחד, בחיי.. יותר טוב כלום מכמעט
. וזהו
חפרתי.

אממ

- כשאני עם החבר - אחרי אימון - באימון - שאני מאמנת - שהחניכים שהגשתי עוברים את המבחן ^__^ - שאני עם הבדודה שלי - אחרי ריצה - שאני עם המשפחה

LOLI152

New member
זה מצחיק. עכשיו ספציפית אין לי כוח לחיות..

אבל באופן כללי כל דבר עושה אותי מאושרת אני אחד האנשים שהכי קל לגרום להם אושר. באמת.. פעם הייתי שעה בהיי מטורף רק כי גיליתי איך קוראים לאמא של מישהו.. זה מטורף אילו דברים קטנים עושים אותי מאושרת.. זה נפלא בעיניי.

Rioter

New member
אלוהים נמצא בדברים הקטנים..

שיר אהוב ברדיו, חיוך מאנשים ברחוב, חיבוק מהחבר, כששיעור קצה מתבטל, טלפון של כמה שעות עם חברה טובה (
), כשאומרים לי שאוהבים אותי, מחוות קטנות (כמו שהיום חזרתי בערב הביתה אחרי שלא הייתי בו יום שלם, וסבתא פתחה לי את הדלת: "הכנתי לך את העוגה שאת אוהבת!"). וכשיש לי שקט ואין מתחים מיותרים. אז אני מאושרת.

Rioter

New member
אה כן.

וכשהחניכות שלי מתקשרות אלי, או אומרות אחרי פעולה: "ביי שיר, היה ממש ממש כיף!".

Insanity Is Me

New member
אושר.

אני בעיקרון בנאדם שכמעט תמיד מאושר. דברים קטנים גורמים לי אושר. כשאני מקבלת השראה לצילום או לכתיבה, או כשאני עושה משהו מוצלח. ציונים טובים, להיות בחברת אנשים שאוהבים אותי וכיף לי איתם. כשאני עסוקה מאד אבל בדברים שאני אוהבת. לעודד אנשים ולהראות להם את הצד החיובי בדברים. לראות אנשים מאושרים עושה לי טוב
החבר שלי גורם לי להיות מאושרת. אני אדם שסופג אווירות שעושות לו טוב. אם זה ללכת בחוף בשקיעה ולגלות שנעשה מאד שקט ושומעים רק את הים, או לראות נוף יפה במדבר עצום.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifכמעט כל דבר עושה אותי מאושרת

אבל בעיקר להיות עם המשפחה, ערב שישי, חג, או סתם ככה עם האנשים שבאמת אוהבים אותי
פשוט עושה לי כל כך טוב על הלב. בכללי: שאני משתפרת באיזה מקצוע שהייתי לא טובה בו, אבל זה לא ממש משנה לי האמת..אני יותר עצובה מציונים מאשר שמחה אם הוצאתי ציון טוב. שאני נפגשת עם בנאדם שהתגעגעתי אליו שמישהו או מישהי נותנים לי מחמאה, אפילו הכי קטנה שיש..יכול לעשות אותי מאושרת ליום שלם.

למעלה