פרסומים

rot17

New member
מבצע חד פעמי- להיום בלבד מנוי לחודש אחד בפיור

לחודש שלם בפיור סטודיו בת"א (ברנר) או בחדר כושר פיור בת"א (בן-יהודה) רק ב-130 ש"ח!!!!! (במקום 260/460 בהתאמה) שווה שווה שווה! כדי שההטבה תתממש חייבים להצטרף מינימום 30 איש (קבוצת רכישה) לכל המעוניינות, הנה האתר המציע את ההטבה (אתר הטבות יומי) https://www.yemama.co.il/heb/deals/ יום טוב!!! :)

M146

New member
לימודי בלט/מחול מודרני באיזור חיפה והסביבה

היי:) אני רוקדת כבר כמה שנים במתנ"ס העירוני שלנו ואני נורא רוצה להתפתח למשהו קצת יותר רציני ומקפיד (באופן חובבני עדיין) . חיפשתי רבות בגוגל ולא מצאתי מקום שבו ניתן ללמוד בגילאי 18 ומעלה (רק מתחת לזה) ורוב הריקודים הם סלוניים וכאלה לבוגרים יותר. האם מישהי מכירה מקום שניתן ללמוד בו בגילי? או שההגבלה היא עד 18 ולומדים שם גם מעל הגיל הזה ? (כמו שאני עדיין רוקדת במתנ"ס) הכוונה שלי היא באיזור חיפה, כרמל, חוף הכרמל קצת דרומה וקצת צפונה.. לא עד הקריות..

shmaster

New member
לימוד ומופעי ברייקדאנס

לכל בעל סטודיו שצריך מוריד מנוסים וטובים לברייקדאנס להפעלה של חוג או סדנאות או לכל בעל ארוע שרוצה להפיק אטרצקיה מגניבה שתשלב את החוגגים בריקוד (אפשר גם בלי) אז ניתן ליצו עימנו קשר דרך האתר . יש לנו קונספטים ממש מיוחדים לארועים ... בברכה, שלומי שקיר מנהל בית הספר לברייקדאנס צעד אחר צעד לימוד ומופעי ברייקדאנס לארועים www.break-school.co.il

toto41

New member
איזה מגניב! עוד לא ראיתי אחד כזה במציאות...

Ellaz1

New member
קורס קיץ ייחודי לילדים ולנוער!

קורס ריקוד בקיץ - אינטנסיבי, תוסס וחווייתי! לכל אלה שהריקוד הוא אהבתם הגדולה, ורוצים להמשיך ולרקוד גם בחופש הגדול! סדנא קיצית במהלך יולי אוגוסט, שתשלב את מגוון הריקודים האהובים: היפ הופ, פאנק, MTV, וריקודים לטיניים לצד שיעורי טכניקה, שיפור הגמישות, חיזוק השרירים, וכמובן כיף והמון חיוכים! אז הצטרפו אלינו, ב-E-motion בית הספר לריקוד, חולון. מספר המקומות מוגבל, מהרו להירשם. 054-5418819

Ellaz1

New member
חוג היפ הופ לגילאי 20+ 30 +

נפתחת קבוצה חדשה לאוהבי המוסיקה השחורה... מזמינים אתכם לרקוד את ריקוד הרחוב התוסס והמאתגר, גם אם לא התנסתם בכך מעולם. יום שלישי בשעה 21:30 ב -E-motion בית הספר לריקוד, חולון לפרטים נוספים - 0545418819

למעלה