EleVaTioN

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

ושוב כמו כל יום רביעי, אתם מוזמנים לשאול שאלות את אחד מחברי הפורום
והפעם נשאל את.. BORDY אני יודעת שהיו עוד שרצו להשתתף, הייתה לי גם רשימה אבל היא נאבדה לי בין כל הדפים שיש לי פה על השולחן, אז אני מבקשת, מי שרוצה להיות הבא שישלח לי במסרים (ולא על גבי הפורום) שהוא רוצה ואני אכין שוב את הרשימה יאללה, לשאול

GC FOR EVER

New member
שאלותי../images/Emo95.gif

1. ממצב?? 2. בת כמה? 3. יש לך חבר? 4. אים כן כמה זמן? 5. את מי מ-ג"ש את הכי אוהפת? 6. מהן תוכניותיך לעתיד? 7. נכון יש אנשים מעצבנים בעולם? 8. מעדיפה -ערסים או פאקצות? 9. אם היית יכולה להרוג עכשיו מישהו ולא להענש על זה את מי היית הורגת? 10. נכון השאלות מפגרות? תהני

אהלן אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

1- מה שמך? 2- בת כמה את? 3- איפה את גרה
4 איך הבלוג שלי -->http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=royga

A Lovato

New member
שאלון מבית היוצר:''אלינה''

פשוט העתקתי את זה של שבוא שעבר כי לא ענו עליו חוץ מאחותי הכוסע! שמך: מאיפה את: בת כמה את: סוג מוזיקה להקות תחביבים סדרת טי.וי כמה שיניים יש לך מומינים או דובי אכפת לי תותים או בננות איי ג'וסט וואנה ליב או פרידיקטיבל קרוניקלס או ינג אנד דה הופלס בריטני או כריסטינה אבריל או דרק רוק או פאנק ספונג' בוב או פטריק חתולים או כבשים אלינה היא ילדה מאוד סתומה? כן/כן מאוד!

A Lovato

New member
שאלון אסיטואציות..גם מבית היוצר ->

''אלינה'' ובכן.... בילי: בנג'י: פול: כריס: ג'ואל: בננה: גיטרע: קרוניקלס: שובי דובי: שיניים: ים: ספונג' בוב: חלב: תה: פוקה: כריסמס: ''....איי ג'וסט וואנה ליב...'': ערוץ הקניות: גלגל: אלינה(אני): חמאת בוטנים: 805->שליטה:
סבלימיעכס: סיד וישס: טלפון: ''פריקים'': אלסקה: בעע אין רעיות טיפצה שכמותי...מקווה שנהנת..חחח

riotgirl28

New member
התכוונת מבית היוצר ששה לא?+שאלה

לי יש שאלהה..... את עומדת לענות?

למעלה