../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

שלום... אממ אני לא יודע אם להיות שמח או עצוב... אממ הכרתי מישהי לפני שבועיים וחצי התחילה עם מישהו מאחורי הגב שלי ולא משנה איך אני יודע.. והעיקר... שאני תמיד תמיד נופל על כאלה.... אז... נעים מאוד אני

תגובה

צור את קשריך במסגרות כמו חוגים, מועדונים ולמודים. כך תמצא שפה משותפת עם אנשים ופחות סכוי שירמו אותך.

אמממ...

מועדונים אני?..חחח אתה צוחק אני סופר ביישן... חוגים?.. אני נראה לך בן 14? תודה על העיצות אבל זה לא עוזר תודה..

היום כשאני באמת אופטימית

להמשיך לעשות את מה שאתה עושה בלי להשתנות הבחורה המתאימה תהיה שלך כמו שאתה תאהב את עצמך וכל השאר יגיע בעיקבות זה תאמין לי שזה מנסיון... שיהיה בהצלחה

מה הכי עצוב?...

שזאת שבגדה בי אחרי שבוע וחצי שהיינו יחד.. אפי לא מתקשרת לא שלחה הודעה כלום! זה רק מראה לי עד כמה אפשר באמת "לסמוך"... ואני עוד תמים כי כל פעם כמישהי אומרת לי אני אוהב אותך - אז אני תמים.. ואז אני מתאהב עוד יותר... וכל הפרפרים בבטן בכלל מתרבים יותר ויותר... פשוט נשבר לי...

zoe80

New member
אממ, נראה לי שאחרי שבוע וחצי

צריך לקחת דברים בע"מ. לא ניתן לסמוך על מישהי/מישהו בזמן קצר כזה. אמון לוקח זמן. עצה שלי- אל תהיה טוטאלי. גם אם מישהי אומרת לך ישר על התחלה שאתה ה"אחד", אל תיפול לזה. תחכה בסבלנות, תן לזה זמן, תראה אם מעשיה מביעים את מילותיה. תהיה חזק.

למעלה