firewire מול usb

פונגי1

New member
../images/Emo13.giffirewire מול usb

יש לי מיני אייפוד חדש האם עדיף לחבר אותו לכבל הפייר וייר או ל usb ? תודה.

לא usb אלא usb2

ובעיקרון firewire זאת טכנולוגיה יותר איכותית ויציבה מהusb אבל אפשר בלי שום בעיה להשתמש בusb2 כי רוב המחשבים יגיעו אותו ולא עם firewire אלא אם כן מדובר במק, אבל לשים לב שזה usb2 ולא usb1.1 האיטי.

פונגי1

New member
תגובה

יש לי גםוגם והבנתי שאין הבדל בין 1.1 ל2.0 . אני מיתכוון שיש לי גפ פייר וגם יו אס בי.

AGENT SHESH

New member
יש הבדל.

אתה הבנת מה שרצית להבין.. שאלת אם תהיה תאימות - כן, יש תאימות אחורה. אבל אם יש לך 1.1 הוא לא יהיה מהיר כמו 2. לכן אם יש לך USB 1.1 מומלץ לך להשקיע את ה90 ש"ח בערך שעולה כרטיס Firewire ולקבל חיבור מהיר, שהוא גם חיבור מסוג נוסף שיוכל לשמש אותך בעוד מקרים נוספים.

AGENT SHESH

New member
אררג...

אני קצת עייף עכשיו, לא להתייחס לקטע של "מומלץ לך להשקיע..." תחבר לfirewire.

פונגי1

New member
התקנתי firewire

עלה לי 60 ש"ח אבל ניראה לי שווה את הכסף. עכשיו נתחיל להעביר שירים לאייפוד מיני שלי.

LinkTree

New member
אגב - מהשוואה שערכתי

ה USB2 היה יותר מהיר (לפחות במחשב שלי) מה FIREWIRE בהעברת הרבה מידע אבל ב RANDOM ACCESS ה FIREWIRE היה יותר מהיר. (גם ההבדלים היו מינוריים מאוד) אגב - נבדק עם SISOFTSONDRA ולוח אם EPOX עם NFORCE2

finding nemo AB

New member
רק שהיה לכם דוגמא...

אני העברתי 5 גיגה מהמחשב שלי לipod דרך הusb (אמור להיות usb 2 אבל נראה לי שזה usb 1) לקח לזה איזה שעתיים. אבל מהipod למחשב נייד דרך הFIREWIRE לקח לי פחות מ10 דקות... רק השוואה קטנה חשבתי שתעניין אותכם...

אז יכול להיות שיש לך בעיה בUSB

אצלי זה לוקח כמה דקות דרך הUSB ובפיירוויר עוד פחות זמן.

elad2002

New member
5 שעות ?!

העברתי 12 ג'יגה בפחות משעה בערך... זה מעביר ממש מהר (אני משתמש ביו אס בי, אין לי כח לחבר את הפיירוויר, במיוחד שהיואסבי עושה עבודה כזאת טובה)

AGENT SHESH

New member
הממ... יכול להיות

שחיברת את הUSB דרך הדוק? הדוק פוגע במהירות ההעברה (לפחות אצלי זה ככה). וחוצמזה - USB1 זה מהירות איטית פי כמה מהUSB2, ככה שאין פה הרבה מקום להשוואה בדרך בה השווית את המהירויות.

AGENT SHESH

New member
דוק

זה מין מושב כזה לאייפוד, חיבור נוח לאייפוד לחברו למחשב\מטען בישיבה.

למעלה