תשמעו קטע...!

../images/Emo13.gifתשמעו קטע...!

היום ראיתי שני דברים מפתיעים על שאקיי:: 1.היום הסתובבתי בקרית אליעזר בחיפה זה מן מרכז כזה נחמד ופתאום מה אני קולטת?!חולה של שאקיי ב130 שקל?! זה נראה לכם שפוי?? 2.אחרי זה המשכתי לגרנד קניון להסתובב קצת ונכנסו לחנות ספרים(אמא שלי חולת ספרים)ואני לקחתי את הספר שיאי גינס 2007 והתחלתי לדפדף ופתאום מה אני רואה?!תמונה של שאקי!!התחלתי לקרוא והתברר ששאקי מחזיקה ב2 שיאי עולם!! א.בשבוע הראשון לצאתו של האלבום Fijacion Oral 1 נמכרו 157 אלף עותקים חוקיים! ב.היא בעלת השיר la tortura שהחזיק הכי הרבה זמן במקום הראשון במצעד הלטיני ש ארה"ב-25 שבועות

THE ILLEGAL ONE

New member
../images/Emo12.gif נחמדד

130? טוב שלא הגזימו.. כבר שווה יותר רק להדפיס על חולצה וזהו..130??

yaelsn

New member
מגניב..

אני הייתי בשוק בתל אביב (שוק הכרמל נראה לי) שבוע שעבר והייתה חולצה דווקא די יפה של שאקי אבל לא הי לי זמן לברר כמה היא עולה... לא ידעתי על השיאים.. כל הכבוד לה

shakira5

New member
חחחחח...../images/Emo6.gif

1.אצלי כל דבר של שאקי לא משנה מה המחיר נראה שפוי....
את החולצות מההופעה קניתי כל אחת בחמישים יורו [2 חולצות] שזה בערך מאתיים ש"ח כל חולצה ואת אלה בארץ קניתי כל אחת ב140 ש"ח....אני משוגעת אני יודעת את זה אבל אני לא יכולה לראות משהו שלה ולהתעלם ולא לקנות...
חחח... 2.על שאקירה בספר השיאים גם כן ידעתי...זה מדהים וגם שמו תמונה משגעת שלה שםם...
זאת הקניה הבאה שלי....
חחח... תודה רבה על העידכוניםם...איך החולצה ההיא שראית בקרית אליעזר...
אני אעשה שם סיבוב...

../images/Emo13.gif

טוב יורו זה ידוע שהוא שווה הרבה ויקר רצח... כן,גמאני רואה לקנות את הספר נחמדה,כאילו חולצה שחור,לבן,אפור כזאת עם תמונות יחסית ישנות..אם את באמת הולכת לעשות שם ביקור אז החנות נמצאת בקומה השניה יש מדרגות אחרי חנות שקוראים לה הפצת שי!

yaelsn

New member
חחח באמת?

האמת שלי זה נראה קצת בזבוז לשלם 400 ש"ח על 2 חולצות אבל אם אני זוכרת נכון, הטיול וההופעה היו חלק ממתנת היומולדת שלך אז זה כבר פחות נורא
ואם זה מעניין אותך, החולצה שראיתי בתל אביב הייתה חולצה אדומה עם שרוולים קצרים ותמונה נורא יפה של שאק בשחור לבן עם תלתלים (לא זוכרת איזו
)

ירדן88

New member
../images/Emo6.gifשהייתי בת 8 בערך..

אימא שלי קנתה לי חולצה של שאקי..כמובן שהיא ממש קטנה עליי עכשיו! היא הייתה כזו לבנה עם הדפס שחור לבן של שאקי ותחרה מאחורה
וד"א,אני מצטערת שלא כתבתי פה מלא זמן

למעלה