שלום

חדשה78

New member
תודה נשמתי

קצת על עצמי : בת 30 כמעט +1 גרושה כבר שנה וקצת מחפשת את עצמי ונמאס לי להיות לבד זה דפקט בי שאני לא יכולה להיות לבד ?

שלי 9

New member
יודעת שזה יישמע כמו אוסף של

קלישאות אבל מה לעשות שלפעמים קלישאות נכונות.. קודם כל לגיטימי שיימאס לך להיות לבד אבל יש הבדל בין "נמאס" להיות לבד לבין "לא יכולה" להיות לבד..הלא יכולה מבטא חוסר אונים שלא מוסיף להרגשה הכללית שלך..יש לו השלכות (חוסר הקבלה העצמית יכול להוביל ל"בריחות" ו"ניחומים" מסוגים שונים שלא תמיד נותנים מענה נכון לרגשות הבעייתיים) ועכשיו לקלישאות:).. את צריכה ללמוד לקבל את עצמך לבד ובלי בן זוג..לאהוב את עצמך ,לא לפחד ממצבך החדש ולהשתדל להפיק ממנו את הכי טוב שאפשר (וכמו לכל דבר בחיים גם ללבד יש לא מעט יתרונות).. את צריכה להכניס לחיים שלך דברים שיגרמו לך שמחה..וזה לא משנה מה; (חוגים,בילויים,סדנאות,דייטים,חברים)..העיקר שזה יעשה לך טוב..להנות מהדרך ולא להציב את הזוגיות כ"יעד" שחייבים לכבוש..לאמץ גישה חיובית וקלילה ופשוט להנות..עם גישה כזו נראה לי שהסיכויים למצוא בן זוג גבוהים יותר..

חדשה78

New member
תודה שלי

עכשיו זה יותר ברור לי .. לא חשבתי על זה בדרך הזו ה"זוגיות" כיעד כיבוש אולי זה באמת נכון

לילי301

New member
הי לך..ברוכים הבאים למבצרנו הסודי..

תהני מהלבד, תקראי, תתבטלי ותעשי אמבטיות קצף (זה עושה את הלבד מענג..) ומצד שני, צאי לבלות, עם ובלי חברות, פתחי עצמך לאנשים, גם לכאלה שהם לא ממש הסטייל שלך, תהני כשמחזרים אחרייך ואל תתנצלי על כך, וחייכי..כמה שיותר, זה הופך אותך לחיה יותר ולמעניינת. בטוחה שהוא יגיע, לפעמים זה קורה מהר, ולפעמים הסוס שלו צריך לנוח בדרך..אל תדאגי, הוא כבר ימצא אותך!

EFRATY10

New member
גם לי קשה הבדידות.

כמו שנאמר בתנ"ך:"לא טוב היות האדם לבדו".

קטי30

New member
../images/Emo20.gifברוכה ../images/Emo204.gifהבאה../images/Emo20.gif

השתלבות נעימה

את ברוכה אך מה שאת לא תעשי...

אחר לא יעשה עבורך קדימה צאי למלאכה, תתחילי לצעוד קדימה, קחי חלק שתפי והשתתפי בהצלחה

חדשה78

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

תודה לכולם על התמיכה והעצות לפעמים זה לא כול כך קל אתם בטח יודעים לפעמים וזה קורה בעיקר בסופ"ש כשאני לבד והילדה שלי אצל אביה אני מחפשת דרכי מילוט בצאטים וגם זה נמאס או אפילו מיותר אבל בכול זאת מוצאת את עצמי כול פעם מחדש שם.. אני יותר מתמקדת בחיי היומיום בגידול הילדה שלי וחינוכה ולרוב שוכחת את עצמי מי חושב על אמבטיות קצף
בכול אופן תודה ויום טוב

למעלה