שלום

הפי30

New member
../images/Emo13.gifשלום

אני חדש בפורום. וברצוני לקנות טיסן. במחירים : 100-300. חשוב שזה יהיה אם שלט. דרך אגב- אתם מקיימים פגישות פורום.

yyy35yyy

New member
אני מציע שתשקול את התקציב שלך מחדש

100 - 300 ש"ח הם לא תקציב שאפשר להכנס איתו לתחום

guys234

New member
תשובה...

תראה, במחיר שאתה כתבת שאני חושב שאולי תמצא משהו בחנות צעצועים של ילדים שמסוגל לעוף כמה מטרים ויש לו שלט כלשהוא. אם אתה רוצה משהו נורמלי למתחילים, המינימום השקעה ראשונית זה לפחות 1000 ש"ח, אם לא יותר. ואחרי זה יש גם הוצאות של ארגז הטסה (הכולל עזרי התנעה ותדלוק למיניהם) דלק לטיסן, שיעורי הטסה וכו'. תחשוב טוב אם אתה רוצה להיכנס לזה, כי זה לא צעצוע, וזה דבר שצריך לקחת ברצינות אחרת פשוט תקנה משהו זול ותרסק אותו על הפעם הראשונה ולא ישאר לך כלום בידיים. לך לחנות טינסים קרובה ותשאל אותם מה צריך, המחירים דומים ברוב החנויות, תחשובעל זה, ואם אתה מעוניין. תכתוב שוב בפורופ ויזמחו לעזור לך...

הפי30

New member
תודה

אבל יש : http://www.citysound.co.il/ יש שם טיסן נחמד שהוא עולה 300. כדי לקנות אותו?

גיא ח

New member
אמרו לך כבר

300 ש"ח זה צעצוע סה"כ בשלב הראשון תחליט לאיזה כיוון תרצה לפנות צעצועים-150-600 ש"ח בננה\חשמלי שמתנהג כמו טיסן 600-1500 טיסן דלק למנועי 46 בין 1000-1500 למשומש ו 1700-2200 לחדש תחליט על כיוון שיתאים לתקציב שלך ולרצון להכנס לתחביב והחבר'ה הטובים) פה בפורום יוכלו לעזור לך יותר

guys234

New member
הטיסן שמופיע שם

הוא ממש, אבל ממש צעצוע, תחשוב על מה שרשמנו פה ותראה גם להורים שלך אם הם מוכנים להשקיע כזה סכום...

Guy Z

New member
"ילדים תלכו לבכות לאמא".. בקש מתנה ליום הולדת

הפי30

New member
|אני מתחיל לחסוך

אני חוסך כסף ביסביבות ה- 1000. מישהוא יחול להמליץ לי על טיסן

הפי30

New member
העם כדי לי לקנות../images/Emo35.gif

אני מצתי "טיסן כבלים אווירובטי3D יחסית גדול לטיסני כבלים מטות כנף מטר עשרים וגוף מטר,מתאים גם למתחילים מגיע גוף וכבלים דורש מנוע 25. ניתן לרכוש מנוע ב-360 ש"ח עולה 120 ש"ח בלבד" יד שנייה רציתי לשאול העם כדי לי לקנות? ה כן אני לא בתוך עם הטיסן כולל מנוע

YHS

New member
האם מצאת כבר מדריך שידריך אותך

וילווה אותך בצעדיך הראשונים בטיסנאות מנוע?

למעלה