שלום

הדריו

New member
../images/Emo13.gifשלום../images/Emo13.gif

היי
אני חדשה פה בפורום קוראים לי הדר אני בת 14... ונחשו מה? אני אוהבת מאדדד את מירי מסיקה...

angel in white

New member
שלום.. אני די חדש פה,ואני לא יודע

את מי אני יותר אוהב,את שירי או מירי... כי שתיהם ענקיות,ואני מאד מקווה שמירי תשתתף באירויזיון 2006,באתונה,ותשחק אותה כמו ששירי שחקה אותה-ב ע נ ק!!!!...

ברוכה הבאה!

את תהני פה המון!!! גם אני חדשה פה, הצטרפתי אתמול. אני נופר, בת 12. ונחשי מה? גם אוהבת מאוד מאוד את מירי מסיקה!

../images/Emo8.gifברוכה הבאה מתוקה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

גם אני בת 14 וקוראים לי דניאל
וגם אני אוהבת את מירי מאד מאד... טוב בעצם כל מי שפה אוהב אותה
תהני פה
ואת מוזמנת גם להיכנס לאתר שלי על מירי

הדריו

New member
יווווו

מה זה תודה... ויווו גם אני מאד מתלבטת בין שירי למירי חחח אבל נראה לי שמירי יותר עדינה כזו לא יודעת שתיהן מדהימות! ואפשר ת'כתובת לאתר?

../images/Emo9.gifבבקשה, ובקשר להתלבטות שלך.......

לדעתי למירי יותר מגיע
מירי עבדה קשה בשנה הזאת.. זאת השנה הראשונה שמירי מוציאה תקליט, בניצנים, בהבימה, בטלויזיה, ברדיו,מפורסמת... זאת השנה הראשונה שלה והיא דחסה את כל הדברים האלה, את כל העבודה הקשה לתוך שנה אחת. וזה ראוי להערכה.. מירי לא השתתפה בכוכב נולד.. היא לא התפרסמה על הגב של מישהו ולא כי היא יפה.. היא התפרסה בגלל הקול שלה.. בגלל הכישרון שלה. מירי הביאה את הלהיטים החמים של השנה "לשם" ו"נובמבר".. ככה כל השדרני רדיו בארץ חושבים וטוחנים את השירים האלה.. לדעתי מירי עשתה את השנה ומגיע לה!
שירי התפרסמה מכוכב נולד.. הם עשו לה חצי דרך.. אם הייתה קטגוריית "תגלית השנה" הייתי בלי שום ספק מצביעה לה היא באמת תגלית, של כוכב נולד. אבל למוסיקה אני אבחר מישהי שעבדה קשה כל השנה, שבזכות עצמה הצליחה.. שמקדישה את כולה רק למוסקיה.. ולא להתפרסמות..היא לא מתמסחרת.. ובגלל זה בחרתי אותה, מגיע לה
אבל זאת דעתי וזכותך לבחור את מי שתרצי

angel in white

New member
זה לא נכון להגיד ששירי התפרסמה

על הגב של מישהו....שירי עבדה גם קשה השנה .. הוציאה 3 סינגלים מאד מוצלחים ומצליחים... ייצגה את ישראל באירויזיון והגיע למקום ה-4 מתוך 39,וזהו הישג שאין לזלזל בו... כך ששתיהם מצוינות...

אני לא אמרתי ששירי התפרסמה על הגב

של מישהו
למה את מכניסה לי מילים לפה? אני כתבתי בכללי היא לא התפרסמה לא בגלל זה לא בגלל זה ולא בגלל זה. לא התכוונתי לרגע לשירי לשירי התכוונתי בהתחלה כשרשמתי על כוכב נולד

EVGIRL

New member
ברוכה הבאהה../images/Emo13.gif

היי אני רעות בת 14 תהני פה!! וכמו כולם...גם אני אוהבת,חולה,שרופה ומשנוצלת על מירי מסיקה המושלמת!

למעלה