שלום לכולן..

timtame

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולן..

היי לכן קודם כל איזה יופי שיש פה פרום שמיועד אך ורק לנו הנשים ולעינגנו ולכל מה שעובר עלינו.. אז אני חדשה ורצתי לשאול שאלה אני לא בעלת ניסיון רב מידי.. אבל כל פעם שאני מנסה לקיים יחסי מין מלאים בחדירה כ 3 פעמים שניסתי אני נלחצת ומקבלת כאבים החדירה לא נעימה לי ובכלל אני לא נהנת.. אני מתבאסת מזה מאוד וזה מוריד לי את כל שאר ההנאה מדברים שקודם היו טובים כמו עשייה ביד (ע"י הבנזוג ) או מין אורלי רצתי לשאול אם יש לכן טיפים לחדירה קלה ונעימה.. ידוע לי שרוב הנשים לא נהנות מחדירה כמו ממין אורלי אבל עדין אני מכירה המון שכן אז מי כן אני אשמח לשמוע המלצות.. תודה

חדירה

בהתחלה זה לא כל כך נעים כי המקום עוד לא רגיל לזה - אחרי עוד איזה 10 פעמים זה יהיה יותר כיף... ותשתמשו בחומר סיכה KY זה מאד עוזר כי אם את יבשה זה שורף וכואב. אני הרבה יותר נהנת מחדירה מאשר ממין אורלי כך שקשה להכליל.

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

את מספרת שניסית 3 פעמים בלבד. את גם מספרת שאת נהנית מ"שאר" הדברים
אז קודם כל נפלא שאת נהנית. נשמע שפשוט תתני לעצמך זמן. תדאגי להגיע לחדירה רק כשאת רוצה ולחלוטין מוכנה פיזית ונפשית, ולא רגע קודם. ותנסי לעשות את זה רק כשהגוף שלך ממש מגורה ורוצה וממש כמעט דורש את זה. מומלץ כמובן אחרי שאת גמרת
מומלץ כמובן כשאת רטובה ומגורה וכשהגוף מוכן. מומלץ שלא יהיה סביב זה לחץ כך שתוכלי לבחור מתי ואיך וכמה... כשתנסי את כל הדברים האלה, תוכלי ביתר קלות למצוא דרכים יותר ויותר ליהנות מחדירה. לא בהכרח לגמור מזה (הלוואי) אבל ליהנות מאד

timtame

New member
תודה רבה על התגובה המפורטטת...

אני אנסה.. ואשמח לשתף אותכן..

avidan29

New member
עינוגים

כאחד שאצלי לענג אישה זו תורה שלמה אני שמח למצוא פורום זה.אגיב לשאלת טימטם החמודה :) שאלת השאלות היא כמובן איך מפנקים.אני חושב שלערב מושלם צריך כמה גורמים מוזיקה רומנטית - לרוב מוזיקה שאפשר גם לרקוד צמוד.שמן טוב למסאז'.הרבה נרות ריחניים.ובני זוג אוהבים. בניגוד לדעת הרבה גברים אני חושב שצריך להקדיש לגוף האישה הרבה תשומת לב עם נשיקות וקצת נשיכות..(כן כן אל תגידו שלא זה עושה לכן צמרמורת).לרוב רצוי לעבור על גופכן הענוג בנשיקות להתרכז במקומות האינטימיים ולהקדיש להם תשומת לב.כל זאת על מנת להכיר היטב את גוף בת הזוג ולדעת מה מענג אותה ומה גורם לה לחייך.ברור שכל בחורה ובחורה זה עולם בפני עצמו.ואתגר מיוחד .אבל אהבה אמיתית מראים בפינוק ובעינוג ואם בת הזוג ממש אוהבת גם בשירים יפים. שלכן אבידן

timtame

New member
נשמע מענין מגרה..../images/Emo8.gif

כיף לבחורה שאיתך.. כן ירבו כמותך..
תודה

למעלה