שלום לכולם!! אני חדש כאן בפורום. יש לי את כל הדיסקים של שרית חדד חוץ מהדיסק שלה בערבית..
מ משה 102 New member 24/1/07 #1 ../images/Emo13.gifשלום לכולם!! אני חדש כאן בפורום. יש לי את כל הדיסקים של שרית חדד חוץ מהדיסק שלה בערבית..
../images/Emo13.gifשלום לכולם!! אני חדש כאן בפורום. יש לי את כל הדיסקים של שרית חדד חוץ מהדיסק שלה בערבית..
M Music4Life New member 24/1/07 #7 משהההה, ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif מזל"ט על הצטרפותך לפורום שלנו מקווה שתעשה חיים, שתתאקלם במהירות ושתרגיש הכי נוח ובמקום כאן כי אין פורום אחר יותר טוב ושולט מזה שמחים על הצטרפותך ונעים להכיר
משהההה, ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif מזל"ט על הצטרפותך לפורום שלנו מקווה שתעשה חיים, שתתאקלם במהירות ושתרגיש הכי נוח ובמקום כאן כי אין פורום אחר יותר טוב ושולט מזה שמחים על הצטרפותך ונעים להכיר
מ משה 102 New member 24/1/07 #9 תודה לכולכם!! יש כאן בפורום את כל הכתבות החדשות של שרית חדד אם יוצאות כתבות חדשות?
M MISS MUSIC New member 25/1/07 #10 משה../images/Emo24.gif שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה והיא תהיה תהנה כאן כי יש כאן אנשים מדהימים ו...אתה מוזמן להצטרף לקומונה שלי על שריתי אתה בטווווווח תהנה כייף שם
משה../images/Emo24.gif שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה והיא תהיה תהנה כאן כי יש כאן אנשים מדהימים ו...אתה מוזמן להצטרף לקומונה שלי על שריתי אתה בטווווווח תהנה כייף שם