שלום לכולם

סטפניה1

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם

קוראים לי סטפניה ואני סטודנטית לעיצוב תעשייתי . יש לי פרויקט לעצב גוף תאורה לגולשי רוח ,יש לי כמה שאלות לשאול גולשי רוח , האם יש פה גם גולשי רוח? האם אתם מכירים פורומים של גולשי רוח? אשמח לכל עזרה אפשרית תודה

jKiTTiE

New member
מממ אני התחלתי לגלוש רוח

אם את צכה משהו יש גם את אבא שלי שגולש רוח כבר כמה שנים...

סטפניה1

New member
שימחת אותי מאוד הנה כמה שאלות

שאשמח אם תענו לי עליהן 1. האם אתם גולשים בשעות הלילה? 2. במידה וגולשים בלילה, מה הם חוקי התאורה? 3.איזה ציוד הוא חובה בזמן גלישה? האם כולכם גולשים עם טרפז(ככה הבנתי שקוראים לרתמה הקשורה לגוף ולמפרש)? 4.במידה ואעצב\אתכנן פנס לאיתות במצוקה איפה יהיה הכי נוח שהוא יהיה? על הבגד ? על הטרפז? מחובר לגוף כמו שרשרת? 5. במידה ואחליט לחבר את הפנס לטרפז אצטרך תמונות שלו האם יש לו שם שניתן באמצעותו לחפש תמונות שלו באינטרנט? במידה ואחליט לחבר אותו לטרפז ארצה לרכוש אותו אשמח לכל המידע שאפשר, כמה שיותר אבין את צרכי הגולשים הפרויקט שלי יהיה יותר מוצלח.

jKiTTiE

New member
בכיף =]

1. האם אתם גולשים בשעות הלילה? לא... 2. במידה וגולשים בלילה, מה הם חוקי התאורה? חח שאלה טובה ;] 3.איזה ציוד הוא חובה בזמן גלישה? האם כולכם גולשים עם טרפז(ככה הבנתי שקוראים לרתמה הקשורה לגוף ולמפרש)?יצא לי בינתיים לגלוש רק פעם אחת בינתיים ולא היה לי טרפז זה מאוד קשה שאין את הטרפז כי כל הכוח נמצא על הידיים...ציוד חובה שיהיה?! ממ יש את המנור זה כמו חישוק שמחובר לגלשן ומחזיקים אותו...ממ מפרש כי בלעדיו אי אפשר לתפוס תרוח...גלשן חחח טוב עליו אין מה להגיד... 4.במידה ואעצב\אתכנן פנס לאיתות במצוקה איפה יהיה הכי נוח שהוא יהיה? על הבגד ? על הטרפז? מחובר לגוף כמו שרשרת? מממ לדעתי בשביל אקסטרה הנה וביטיחות הכי טוב שיהיה על הקצה של המפרש (יאנני החלק הכי גבוה..)כי על הבגד זה מאוד לא נוח שיש מלא דברים...על הטרפז גם נראלי בגלל שצריך להסתובב מידי פעם ולא יודעת נראלי לא נוח כנל בקשר לזה שזה יהיה קשור לגוף... 5. במידה ואחליט לחבר את הפנס לטרפז אצטרך תמונות שלו האם יש לו שם שניתן באמצעותו לחפש תמונות שלו באינטרנט?תמונות של טרפז!?

למעלה