שלום לכולם

לאנה2

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם

אני חדשה פה ושמחה להבנס לפורום שיכול לתת לי רעיונות כיצד ניתן לגוון את האוכל לילדים. אני צריכה בעיקר רעיונות לשעות של אחה"צ שהם חוזרים מהגן תודה

לאנה ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

חשוב מאוד שתרשמי את גילאי הילדים. לדעתי פיצה כלשהי תתאים לילדים. תיכף יגיעו המומחיות של הפורום ויעזרו לך.

לאנה2

New member
תודה על התגובות החמות

הילדים שלי: שנתיים וחודשיים וחמישה חודשים... ותודה על כל הרעיונות רק לא הבנתי לאן אני נכנסת כדי לקבל את כל המתכונים

effyba

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifבישול לילדים, זה

המקום הנכון להתיעץ ולהנות המון.... לדעתי בשעות אחר הצהריים שזה טרום ארוחת ערב, כדאי לתת לילדים מעדן חלב כל שהוא, אחרת לא תהיה ארוחת ערב...היום רוב מעדני החלב גם משביעים וגם בריאים (גמדים, מילקי וכו') אפשר גם קרקרים כלשהם בממרח שהם אוהבים - לסדר להם על צלחת. איך שלא יהיה את מוזמנת לבקר בקישורי ובמאמרי הפורום דרך השורה הכחולה למעלה ולשאוב רעיונות מה"באר" הענקים והנפלאה שלנו...

אנה ברוכה הבאה לפורום החם והכייפי

גם לי יש את אותה בעיה ואני מנסה לפתור אותה בכל מיני דרכים. ברשימה שלי יש: פשטידת פסטה וטונה מעולה של ניקי ב פשטידת גבינה ושוקולית של ניקי ב לביבות בננה וגבינה של ניקי ב לניקי ב יש ילדים קטנים והיא מכינה להם המון דברים בריאים, הלוואי שגם אני הייתי כזאת, אז מדי פעם אני לוקחת ממנה רעיונות ומיישמת, אני אוהבת את המתכונים שלה הם פשוטים וטעימים. סהרוני גבינות של ניקי3 - הכנתי אתמול ונחטפו ונבלעו. קציצות ירק של קישוא, בצל ופטרוזיליה סלט טונה עם ביצים, קוטג', ירקות חתוכים, טוסט, צי'פס, חביתה, ביצה בקן, פיצה. אם אני יזכור עוד דברים אכתוב לך. תנסי בינתיים חלק מהם. חוץ מזה שלוח המתכונים של הפורום עמוס לעייפה ואין דבר שלא נמצא שם, רק ללכת לגשש וליישם

mamy4

New member
יהלומה, אפשר לקבל את המתכון לסהרוני

גבינות

../images/Emo92.gifאני מצרפת לך 2 מתכונים:

1 של ניקי3 - אני הוספתי גם גבינה בולגרית
אם תרצי תחליף שאצלי הוא להיט כשבאים אורחים, קליל מאוד וטעים טעים: לערבב: מרגרינה מומסת (או חמאה) שקית קטנה של קמח תופח (2.5 כוסות) גבינה לבנה אחת 200 גבינה צהובה מגוררת - אני משחקת עם זה ומוסיפה לרוב גבינה מלוחה, או כמה גבינות מעורבות. להניח את הבצק למספר שעות במקרר או - 15 דקות במקפיא! לגלגל לכדורים קטנטנים , למלא בזית חרוזית, למרוח ביצה ואם רוצים שומשום לאפות בחום בינוני. עד השחמה בתיאבון!

הנה עוד אחד של פירגה

סהרוני גבינה - מתכון משופר - חדש.ו pirge ו 15:02 | 14/02/06 09:26 | 05/06/04 קרואסון גבינה קל לא שמריםו pirge / מתכונים ו מחמאה בטמפרטורת החדר 3 כוסות קמח תופח 150 גרם גבינה קשקבל מגוררת 150 גרם בולגרית מפוררת גביע קוטג' 5 אחוז 100 גרם פרמז'ן מגוררת ללוש ביחד. ליצור 4 כדורים. כל כדור לפתוח על משטח מקומח ל ע י ג ו ל. כל עיגול לשמונה משולשים. מגלגלים מהצד הרחב לצד. ומסדרים בתבנית אפיה עם רווח בין קרואסון אחד לשני. מורחים את הקרואסונים בביצה טרופה עם מברשת. ביצה שלמה... עכשיו חשוב ביותר. אופים בתנור כבר חם. מראש. 175 מעלות. רק 14 דקות. הבצק יוצא זהוב ורך,אך מוכן. חשוב הצבע הזהוב.. לא לאפות מדי. אפשר להקפיא. לחמם בטוסטר אובן או בתנור. לא במיקרו. שווה ביותר. ה מ ל צ ה

mamy4

New member
יהלומה, איפה המתכון של ניקי3

של סהרוני גבינות?

mamy4

New member
יהלומה, כנראה לא הבנתי אותך

כי רשמת: אם תרצי תחליף שאצלי הוא להיט כשבאים אורחים, קליל מאוד וטעים טעים: איפה התחליף? או שמה שמופיע זה המתכון ואת התחליף שכחת לרשום.. יצא לי קצת מבולבל האם זה המתכון של הסהרונים? לערבב: מרגרינה מומסת (או חמאה) שקית קטנה של קמח תופח (2.5 כוסות) גבינה לבנה אחת 200 גבינה צהובה מגוררת - אני משחקת עם זה ומוסיפה לרוב גבינה מלוחה, או כמה גבינות מעורבות. להניח את הבצק למספר שעות במקרר או - 15 דקות במקפיא! לגלגל לכדורים קטנטנים , למלא בזית חרוזית, למרוח ביצה ואם רוצים שומשום לאפות בחום בינוני. עד השחמה בתיאבון!

mamy4

New member
שאלה לגבי סהרוני גבינות של ניקי3

הכנתי אותם לארוחת ערב אבל הם הזכירו לי בטעם סתם לחם יבש בצורת כדור איפה טעיתי? האם ככה זה צריך להיות. בקושי הרגשתי את הגבינות.

למעלה