שלום לכולם

kipiv

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם

ושוב שלום לכלום עברתי על הרבה מההודעות בפורום ויש לי הרגשה שקפצנו כיתה
, אותנו שולחים ישר לIVF עם מיקרומניפולציה הבעיה שלנו (או יותר נכון שלי) היא מיעוט זרע. אנחנו לפני התחלת טיפול ודי לחוצים שלחו אותנו לאסף הרופא אבל אנחנו מתלבטים ולא יודעים כל כך מה עדיף, אסף הרופא או קפלן , מישהי/מישהו מכיר ? המלצות ? כל מידע על התהליך או עצות טובות יעזרו תודה ובהצלחה לכולנו

TWEETY =^.^=

New member
ברוך הבא ואמןןן לשהות קצרה

אל תתרגלו מידי לפורום הזה, למרות שיש פה אנשושים מקסימים
, הכי כדאי להיות אצל השכנים העגולים פה ליד
לגבי אספ הרופא או קפלן אין לי מושג, כי אני לא מהאזור, אבל תייכפ יענו לך, הכל במידה והחבריה הזו לא מקרצפים פנלים לקראת השבת
שיהיה בהצלחה

hyb

New member
ברוכים הבאים לשהות קצרה ../images/Emo140.gif

גיסתי טופלה באסף הרופא ויש לה רק דברים טובים לומר על המקום...ויש לה תינוק מדהים בן 9 חודשים! בהצלחה

גם אני שמעתי רק טובות על אסה"ר

אמנם אין לי ניסיון לא בקפלן ולא באסה"ר, אולם כאשר התלבטתי בין אסה"ר, קפלן ותה"ש, המליצו לי בחום על אסה"ר. בהצלחה. סיגל

chompi XL

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

לפי מה שאני יודע וממה ששמעתי אסף הרופא מתמחים בתחום פוריות הגבר. בכול מקרה המון בהצלחה.

Galit29

New member
ברוך הבא לקצרצר ../images/Emo140.gif

ממה שקראתי פה בפורום באסף הרופא יש מחלקה קטנה של פוריות ולכן היחס שם חם ונעים. שיהיה בהצלחה.

babywishing

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif לשהות קצרצרה

לגבי בי"ח נראה לי שעדיף אסף הרופא. בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוך הבא לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהסס להשתמש בה
. נראה שהפורום שלך מתחיל קבל גוון גברי במיוחד
. שיהיה בהצלחה שבוע טוב נועם

בולה101

New member
ברוכה הבאה ומעט אינפורמציה

מיקרו מניפולציה - איקסי- היא שיטה שבה מטפלים בתאים בודדים בכלים עדינים מתחת למיקרוסקופ. התחילו בשיטה הזו מסוף שנות ה - 80. השיטה מבוצעת היום משלוש סיבות עיקריות. האחת טיפול בבעיות פריון שסיבתם זרע תת פורה או מעטפת בייצית נוקשה. השניה בטיפול להחשת הנצת העובר מהמעטפת לצורך השרשה ברחם והשלישית ללקיחת דגימות תאים מעוברים לאבחונים גנטיים. בגדול השיטה היא כזו: על מנת שתתבצע הפריה של ביצית על הזרע לחדור מס' שכבות של תאים מסביב לביצית ובהמשך לעבור מעטפת חלבון עד להגיעו לבייצית עצמה. מעטפת זו מהווה את המכשול העיקרי לזרע בשלב ההפריה בטבע. חדירת מעטפת זו מתבצעת לאחר התקשרות תא הזרע אליה ובעזרת תנועתו והפרשת חומרים ממנו על מנת לחדור ולהגיע אליה. במקרה של זרע תת פורה: ריכוז נמוך, תנועה ירודה, מבנה פגום או שילוב של הפרעות אלו תא הזרע מתקשה לחדור את מעטפת הבייצית וההפריה לא תתרחש. בשיטת המיקרומניפולציה מחדירים את תא הזרע ישירות לתוך הבייצית. החלטת הרופאים לגבי השימוש בשיטה הזו תעשה בדר"כ בהתאם לאיכות הזרע וההערכה לגבי סיכויי ההפריה. זה ההסבר המדעי. ולגבי תכלס הצלחות אני יכולה לספר לך על גיסתי שבשאיבה ראשונה לא התרחשו הפריות בכלל ובפעם השניה ביצעו בשיטת האיקסי מסיבות זרע תת פורה והיום יש לה ילד בן 5 חודשים. מהנסיון שלי - כנראה עקב גיל או עקב 5 הזרעות כושלות (ללא בעית זרע) ביצעו לי הפריות חצי רגילות וחצי באיקסי שהצליחו. את תוצאות הבטא נראה ביום רביעי. אז בהצלחה ומקווה שעזרתי.

שושא

New member
../images/Emo23.gifבולה

מזל טוב בלולב בולבולה בללובה ליום ההולדת של הבעלול שלך וגם .....ליום רביעי הגדול ויאלה דלגי לפורום השכןמחזיקה לך אצבעות

למעלה