שלום לכולם!

SaintJohn

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם!

אהלן חבר'ה, אני חדש אצלכם ואני אייצג את הקול הרם והנישא של אירוסמית' המדהימים, שאת סמלם אני נושא על כתפי השמאלית לאורך כל חיי. רגע, זה רק אני או שאירוסמית' לא ממש מוזכרים פה?

ארוסמית' לא מוזכרים פה

בגלל שהם לא משהו (במחינתי), ושהם לא ממש אגדת רוק. המסחור קלקל אותם.

OzzzzzY

New member
ואם מתייחסים לתקופה שלפני המסחור...

הם בהחלט אגדת רוק...!!!

SaintJohn

New member
מי קבע שהם לא?

איך זה הולך אצלכם, אתם יושבים ומחליטים מי אגדת רוק ומי לא? ואם ככה הוחלט, אז למה הם מוזכרים כחלק מ 100 אלבומי החובה? מה שהם עשו בשנים האחרונות לא מקלקל את ההיסטוריה שלהם, להיפך, זה רק מעצים אותה. הם הדבר הטוב ביותר שקרה בעולם המוזיקה (מבחינתי), כמובן לצד אחרים טובים באותה מידה.

אולי בגלל זה מ' והב' התחלפו בהודעה

למעלה.. אז לא הבנת.. אמרתי מבחינתי!!!! לדעתי, לפי מה שראיתי, לפי מה ששמעתי.

SaintJohn

New member
שמתי לב...

ראיתי את ה"במחינתי" והבנתי שזה "מבחינתי", ובגלל זה רשמתי שגם מבחינתי ככה וככה וככה... זו דעתך ומבחינתי זה סבבה. לא כולם אוהבים את אירוסמית', כי אם כן אז זה היה עולם מושלם. מבחינתי.

פינק קבע וזו דעתו

אין דבר כזה "אגדת רוק", זה לא מושג אוביקטיבי וכל אחד מוצא את ה"אגדות" שלו, כאן אנחנו מדברים על איזה מין ממוצע שמתאים לכולנו, פעם אחרונה שבדקתי אירוסמית' היא היא בהחלט חלק מהפורום הזה.

SaintJohn

New member
סבבה מבחינתי

שמחתי לשמוע שאירוסמית' מתקבלים פה בברכה, ואני מסכים ש"אגדת רוק" זה הדבר הכי לא אובייקטיבי שיש. בכל אופן, עליכם השלום!

yon2k

New member
אתה בטח מתכוון

לאירוסמית של לפני שלושים שנה, ולא לחבורת העליזים המקפצים שמופיעה כבר עשור בערך ונושאת את אותו שם.

מאדמאן

New member
זאת הבעיה שהמסחור פוגע

כמו שפגע בגנז אנ רוזז - אז הוא פגע באירוסמית שהיו ממש טובים בעבר ועשו קטעים מעולים בעיקר בהופעות. אז מצד אחד הם עושים חיל המכירות וההפקות שלהם בובאסטיות ומצד שני מעריצי הרוק הכבד מתעלמים מהם...

OzzzzzY

New member
אמממממ........סליחה אדוני...

אבל Guns N' Roses , היו תמיד להקה מסחרית!!! כל אלבום שלהם הם הוציאו מספר קליפים... אז ככה שהמסחור לא פגע בהם , כי הם תמיד היו ככה...

yon2k

New member
מה קשור?

מה קשור אם וכמה קליפים הם הוציאו לכל אלבום שלהם????

OzzzzzY

New member
אז ככה....

אתה שואל מה הקשר בין קליפים למסחריות?!?!?! קליפ זה אחד הדברים הכי מסחריים שיכול להיות , וככל שהם רבים יותר ככה הלהקה מסחרית יותר...

yon2k

New member
שוב מה הקשר?

אם כל להקה שעושה קליפ היא מסחרית אז אתה בעצם אומר שכל הלהקות הן מסחריות?

OzzzzzY

New member
לא בדיוק.....

זה דבר יחסי והוא תלוי בהרבה דברים... פינק פלויד צילמו קליפ ל- See Emily Play , אבל זה לא הופך אותם ללהקה מסחרית כי בתקופה ההיא לא היו ערוצי מוזיקה (כדוגמת MTV הידוע לשמצה) , שמשדרים קליפים נון-סטופ... בתקופה ההיא האמנים היו מפרסמים את האלבומים שלהם דרך תחנות רדיו , מועדונים , הופעות וכו'...רוב אגדות המוזיקה הגדולות לא בחרו בדרכים מסחריות להצליח , אלא בדרך הנכונה שבה הדגש הוא על הכישרון , ולא כמה שהסולן יפה , או כמה שקליפים יפים.. כשהקימו את הערוץ MVT התחילו אמנים לפרסם את האלבומים שלהם ע"י צילום קליפים לMTV ששידר את הקליפים האלה ללא הפסקה , ונתן אשליה שאלה השירים הכי טובים , וכך נדחקו לצד אמנים שבחרו בדרך הישנה והמסורתית... אמנית רבים מצלמים קליפים בצורה כזאת שהקליפים יהיו מעניינם יותר מהשיר עצמו (ע"י בחורות , ריקודים והפקות ענק כדי לצלם את הקליפ)... אם ניקח לדוגמא את גאנז...הם צילמו קליפ ל"נובמבר ריין" , ואותו קליפ צולם בעלות של כמה מליוני דולר , וכולם יודעים עד כמה שהקליפ יפה , ומושך את תשומת לב הצופים... שים לב היום עד כמה שהקלפים מושקעים , ואמן שלא מוציא מספר מכובד של קליפים נמצא בצרה (אלא אם כן יש לו שם גדול , ומספר מכובד של מעריצים ) הקליפים הם בעצם מקדמי מכירות של האלבומים... גם אמנים שהמראה החיצוני שלהם לא משהו הם בבעייה. תאר לך מצב אילו גאנז לא היו מצלמים קליפים...האם אתה חושב שהם היו מצליחים ומתפרסמים באותה מידה שהם התפרסמו?!?! התשובה היא שלילית , גאנז אולי היו מצליחים , אך לא באותה מידה...

yon2k

New member
מה לעשות

קליפים זה באמת יחסי ציבור לאלבום אבל מי שעושה קליפ בשביל לקדם את האלבום, חושב רק על כסף ולא על המוסיקה?

OzzzzzY

New member
כן!!!

מי שעושה קליפים חושב רק על הכסף ממכירות האלבומים!!! זאת בעצם המטרה שהקליפים צולמו...

yon2k

New member
אתה סותר את עצמך

אתה אומר שמי שעושה קליפים חושב רק על הכסף ואתה אומר שפינק פלויד הם לא ממוסחרים למרות שהם עושים קליפים העניין הוא שכל אמן צריך למכור אלבומים בשביל שיוכל להמשיך ולהוציא מוסיקה זה לא אומר שהוא חושב רק על הכסף

OzzzzzY

New member
אז כנראה שלא הבנת אותי נכון...

אמממ...תסלח לי אבל זה לא נקרא לעשות קליפים... יש להם אולי חוץ מזה רק קליפ אחד "Learning To Fly" , אבל הוא שייך לתקופה שאחרי שרוג'ר עזב אותם , וכולם יודעים מה הם היו שווים אחרי שרוג'ר עזב אותם , הם לא היו אותם פינק פלויד של לפני כן... בקשר לקליפ של "See Emily Play" , הקליפ לא צולם לאותם המטרות שמצלמים קליפים היום...לא היו אז ערוצי מוזיקה שמשדרים קליפים כמו היום במטרה להרוויח כסף כמו היום...ועוד משהו , תראו את הקליפ של See Emily Play ותחליטו אתם אם זה נקרא מסחור... חוץ מזה אם לפינק פלויד יש שני קליפים...זה הופך אותם ללהקה מסחרית?!?!!? פפפחחחח...זה בכלל לא נקרא מסחור , אולי רק הקליפ של "Learning To Fly" , אבל זה כמובן לא ממש נחשב , ונימקתי כבר מדוע...

yon2k

New member
טוב פספסת את הפואנטה

קליפים של מוסיקה נועדו גם בשביל לקדם את האמן. ואני מצטער, אבל לחשוב שפינק פלויד לא מסחריים ולא רודפי בצע, זה אשליה. (לא נוגע יותר בנושא הזה)

למעלה