שלום לכולם

orbotek

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם

הי גייס מה קורה?? נורא התגעגתי אליכם לא הייתי אתמול במשרד ובגלל זה לא נכנסתי אני חייבת עצה דחוף..... חברי לשעבר אותו אחד שאיכזב אותי התקשר אליי אתמול אחרי שבוע שלם שלא דיברנו בערך 25 פעמים היו לי שיחות שלא נענו בפלאפון לא עניתי לו והוא השאיר לי בערך 12 הודעות קוליות והתחנן שאני יתקשר אליו הוא היה נשמע רע מאוד(אפילו בכה) הבן אדם מבולבל ובברוך רציני עם החיים שלו והוא בוכה על זה ורוצה אותי בתור אוזן קשבת אז התקשרתי אליו והא בכה על הצרות שלו תוך כדי זה שאני מבינה ממנו שהוא מתגעגע אליי בטירוף ושולח לי הודעות כמו " אני אוהב אותך יותר מאשר את עצמי" וכאלה ניתקתנו בכעס כי התעצבנתי איך הוא מעז לשחק ברגשותי בצורה כזו פתאום להיעלם ופתאום לחזור אני לא יודעת מה לעשות באיזשהו מקום אני מאוד קשורה אליו אבל גם מפחדת כי הוא לא יציב וכל שני וחמישי משנה את דעתו אבל בקשר לאהבתו אליי הוא כ ן בטוח מה עוטים????

Queen Of Love

New member
טיפוסים...!!

ההגיון אומר: תני לו להתבשל בדייסה שלו. יש לו בעיה שהוא נזכר בך רק אחרי שהוא נפרד ממך. ישנם טיפוסים כאלו, לא רק גברים גם נשים!, שצריכים להיפרד קצת מהאהובים שלהם כדי לדעת שהם אוהבים אותם עדיין. ככה הם כך מפעם לפעם בודקים את הרגשות שלהם, דרך הפרידה. אלו הם טיפוסים אגואיסטיים שכל מה שהם חושבים זה על עצמם, ולא ברגשות של אלה שאוהבים אותם. חבר שלי לשעבר, היינו ביחד שנתיים, הוא היה נפרד ממני בלי סיבה מיוחדת. בפעם הראשונה שהוא נפרד ממני הוא אמר לי : "אני לא אוהב אותך" את יודעת מה זה עשה לי? זה שבר לי את הלב
אחרי שבוע בדיוק, הוא רצה לחזור אליי...את מבינה? עכשיו זהו, זה הטיפוס הוא לא ישתנה. זו צורת התנהגות, אפשר להבין פעם פעמיים, אבל אדם שחוזר ונפרד ממך?.. לא יודעת. אז כן זה היה קשה, ואני לפעמים מתגעגעת, אבל אזרתי אומץ, והייתי חזקה מספיק להגיד לו "לא", אני לא חוזרת אליך שוב. עכשיו זה תלוי רק בך. אם את חוזרת אליו, תהיי מודעת לעובדה שהוא עלול להיפרד ממך שוב, את קובעת לעצמך מה שאת רוצה לעשות, כל מה שתחליטי, זה את תביאי על עצמך, שכן אותו את כבר מכירה. בכל אופן, גם אם כן תחזרו אני באמת מאחלת לך
ושרק תהיי מאושרת, מכל ה-
לירי

orbotek

New member
לירוש

ממי את צודקת ואני יודעת שזה יהיה סיכון מבחינתי אם נניח ונחזור למרות שאני כל כך מבולבלת את יוצאות עם הבן אדם קרוב לשנה וחצי ואת חושבת שאת מכירה אותו ובעצם יוצא שלא!!! זה מטריף אותי כי כל תקופת החברות שלנו הוא תמיד אמר לי "אני אוהב אותך" ואת תהיי אשתי וכאלה את בטח מכירה את זה אבל אני חושבת שבינתיים אני יתן ללב שלי לקבוע ואני יתגלגל משם תודה לך

מאו יין

New member
הי חמודה..

אני מסכימה עם כל מה שלירי אמה לך(תקשיבי לה היא חכמה
..!) ורק רוצה להוסיף שאף פעם אל תיתני לאף אחד לבלבל אותך.ותמיד כשאת ניצבת בפני פרשת דרכים תעצרי רגע,קחי נשימה עמוקה וחכי את שתרגישי בלב מה
את
ורק את באמת רוצה.ותיפעלי לפי הרגש שלך!!!. במיוחד שעושה רושם שמי שנימצא בפרשת דרכים זה ה"לשעבר" שלך ולא את. אל תיתני לבילבול שלו לשים אותך ON HOLD... לדעתי תתקדמי הלאה ,יאללה יש עוד כל כך הרבה יצורים זכריים בעולם הזה למה להשאר במיטה חולה??? כשהמיטה הזו תבריא,את תחליטי אם את רוצה לחזור איליה או לא..בנתיים להמשיך הלאה... שולחת לך הרבה
מאו.

orbotek

New member
../images/Emo24.gifהיי מאו יין

באמת הלשעבר שלי נמצא במצוקה מאוד חמורה אבל מה שמציק לי זה שאם הוא יצא מהבועה הזאת של "אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי" אז אני יאהב את איך שהוא ואז מה נכון שיש "יצורים זכריים" (אהבתי את המונח) בחוץ אבל להיקשר לגבר אחר ייקח לי קצת זמן כי אני בטוח כל הזמן ישווה וכאלה בכל מקרה אתמול דיברתי איתו ואמרתי לו שאני רוצה להתנתק רגשית ממנו ושלא יתקשר בכלל אליי מקווה שיהיה לי קל והכל יעבור חלק

מאו יין

New member
הי חמודה מה שלומך היום??../images/Emo142.gif

לדעתי..ואני חושבת שגם את מבינה את זה כבר..כדאי לך להתנתק ממנו לחלוטין!!! זה כבר קשר "מת" ואת סתם סוחבת אותו יותר ממה שרצוי(אני מקווה שאני לא משתמשת במילים חריפות מידי!..) אל תחשבי עכשיו על יצורים זכריים(אהבת? תאמצי!!..) אחרים ומה יהיה איתם וגם אל תחשבי מה יהיה איתו! כרגע לדעתי תתמקדי רק ב...עצמך!! איך זה נשמע לך?? תעשי רק מה שעושה לך טוב על הלב כרגע עד שהוא יצא לך מהראש, ובעתיד,את כבר תיראי לבד שכשמישהו "חדש" יקסים אותך את לא תשווי לאותו בחור שפגע בך.. עכשיו הכל עוד טרי וקצת כואב.. אבל תזכרי תמיד שגם אם בחור אחד פגע..זה לא אומר שלא כדאי לתת צ´אנס למישהו אחר ואל תמדדי את כל הגברים לפי מידת הנעליים של זה שפגע...(שמאלצי משהו...) אבל זה נכון!! בסוף תמצאי את הבחור שיגרום לך רק אושר ויתייחס אליך כמו אל
...כמו שמגיע לך!!!!!!!!! אוהבת מאו.

למעלה