Music4Life
New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם!
אהלן.....אני חדשה בפורום, רק אתמול נכנסתי לכאן לראשונה. לא יודעת, בזמן הממש אחרון נדלקתי מאוד על שורטי, אני חושבת שהיא בחורה מדליקה ברמות קשות
וכמובן אני מאוד אוהבת את מה שהיא עושה. שירים מגניבים והיא יודעת לעשות ראפ אחלה
, מה שמצחיק אותי [לא בקטע רע] זה שהיא לא הכי מתחברת לי עם דמות של ראפרית כי....טוב אין מה לעשות הבחורה מתוקה מידי. וראפר, נראה לי צריך להיות יותר קשוח ומסיבי וכו'...והילה, היא בסה"כ בחורה משעשעת, הם חוש הומור בריא, ומאוד חמודה. יש עליה פה גדול..וזה משהו שלפעמים מדליק ולפעמים יכול להראות טיפה וולגארי מידי אבל אני רק מעריכה אותה, על הרבה דברים
. צריך אומץ ככה להגיד לכל העולם שאת לסבית ובכלל, להגיד כל מה שיש לך בראש. כבר מזמן כשראיתי אותה בטלוויזיה, נדלקתי, כי יש לה אופי שקל להתחבר אליו, בנאדם קליל וחביב מאוד. אני מחכ הלאלבום הבא שלה.....נראה לי [אם אני לא טועה] היא נעלמה לאחרונה...לא הכי שומעים עליה...חבל. הייתי רוצה לראות אותה בטלווזיה באיזה תוכנית הנחייה או משהו, היא מזה קולית ועושה לי טוב על ה-
. בכל אופו מעכשיו אני בהלט אשוב לכאן לבדוק מה חדש איתה... וזה מוערך לגמרי שהיא נכנסת הנה לקרא הודעות וגם לכתוב לחברי הפורום עידכונים . שורטי, שיהיה לך רק
רבה והרבה הרבה פירגון
אהלן.....אני חדשה בפורום, רק אתמול נכנסתי לכאן לראשונה. לא יודעת, בזמן הממש אחרון נדלקתי מאוד על שורטי, אני חושבת שהיא בחורה מדליקה ברמות קשות