שלום לכולם!

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם!

אהלן.....אני חדשה בפורום, רק אתמול נכנסתי לכאן לראשונה. לא יודעת, בזמן הממש אחרון נדלקתי מאוד על שורטי, אני חושבת שהיא בחורה מדליקה ברמות קשות
וכמובן אני מאוד אוהבת את מה שהיא עושה. שירים מגניבים והיא יודעת לעשות ראפ אחלה
, מה שמצחיק אותי [לא בקטע רע] זה שהיא לא הכי מתחברת לי עם דמות של ראפרית כי....טוב אין מה לעשות הבחורה מתוקה מידי. וראפר, נראה לי צריך להיות יותר קשוח ומסיבי וכו'...והילה, היא בסה"כ בחורה משעשעת, הם חוש הומור בריא, ומאוד חמודה. יש עליה פה גדול..וזה משהו שלפעמים מדליק ולפעמים יכול להראות טיפה וולגארי מידי אבל אני רק מעריכה אותה, על הרבה דברים
. צריך אומץ ככה להגיד לכל העולם שאת לסבית ובכלל, להגיד כל מה שיש לך בראש. כבר מזמן כשראיתי אותה בטלוויזיה, נדלקתי, כי יש לה אופי שקל להתחבר אליו, בנאדם קליל וחביב מאוד. אני מחכ הלאלבום הבא שלה.....נראה לי [אם אני לא טועה] היא נעלמה לאחרונה...לא הכי שומעים עליה...חבל. הייתי רוצה לראות אותה בטלווזיה באיזה תוכנית הנחייה או משהו, היא מזה קולית ועושה לי טוב על ה-
. בכל אופו מעכשיו אני בהלט אשוב לכאן לבדוק מה חדש איתה... וזה מוערך לגמרי שהיא נכנסת הנה לקרא הודעות וגם לכתוב לחברי הפורום עידכונים . שורטי, שיהיה לך רק
רבה והרבה הרבה פירגון

ברוכה הבאה.. ילדה שאין לה שם חחח

חח סתם .. אממ כן,בעיקרון לא שומעים הרבה על שורטי בזמן האחרון... כי היא עובדת על אלבום חדש.. מה שנקרא שכרגע היא בפגרה.. אבל היי.. הצטרפת לאחלה פורום! אז שתהיי לך השתלבות מהירה.. ספרי קצת על עצמך...

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

דבר שני אני מסיכה איתך.. :) היא אחלה בנאדם, יוצרת וזמרת טובה.. :) וכן עכשיו לא שומעים עליה הרבה אבל תכף יצא האלבום יהיו הופעות וגם סרט שהיא עשתה יצא בקרוב.. :) אהה ותציגי את עצמך איך קוראים לך?

Music4Life

New member
חח, ילדה שאין לה שם - אציג ת'צמי

שיהיה לי שם. וסורי שלא הצגתי ת'צמי מקודם......... שמי ניבה, נעים מאוד כולם
ואני בת 25 וחצי מתל אביב . עכשיו אתם מכירים אותי קצת יותר טוב
וואי סרט היא מוציאה? איזה סרט, ספרו לי מה יהיה בו או על מה הוא בעצם ? מגניב!!!

maytal7

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה שתהיה לך ומקווה שתהני פה ... אני מיטל בת 18 מהקריות ...

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

שיהיה לך השתלבות מהירה.. =) אני סהר בת 14+ מאור יהודה...

Music4Life

New member
../images/Emo8.gifתודה לכולם

איזה קבלת פנים נחמדה
איזה כיף לי... היתה לי הרגשה שאנ יאהיה פה בין הגדולים אם לא הכי גדולה...אבל לא משנה לי ת'אמת. תודה על הלינק, אני מיד מסתכלת.

ברוכה הבאה!!!

כן הגעת לאחלהה פורום.. ושיהיה לך ישתלבות מהירה פה.. אני סוניה +15 ממשגב

לינקיXD

New member
ברוכה הבאה ניבה../images/Emo13.gif

אני לינוי,בת 15 בקרוב,מפ"ת.. השתלבות מהירה:)

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אני גבי:] שמח לקבל אותך לפורום המדהים הזה
משורטי נשמע בקרוב והרבה

למעלה