שלום לכולם

../images/Emo13.gifשלום לכולם

יש כאן מישהו שמעוניין בספרי לימוד או חומר לימוד? כי יש לי המון מחברות ישנות וסיכומים שחבל לזרוק (במיוחד סיכומים לתנ"ך דתי שאני יודעת שקשה למצוא..) והמון !! ספרי לימוד אם מישהו מעוניין: להלן רשימת הספרים : מתמטיקה: 1. מתמטיקה חלק ז' שאלון 007 מהדורה מורחבת -בני גורן 2. מתמטיקה במבנה הצבירה לתלמידי 5 יח"ל שאלון 007 - גבי יקואל (ספר צהוב) 3. מבחני מתכונת במתמטיקה שאלון ז' 007 -גבי יקואל פיזיקה: 1. מכניקה ניוטונית כרכים א'+ב' - עדי רוזן (וזאב קרקובר ) 2. מכניקה +ספר תשובות -יורם אשל (ספרים צהובים) 3. אופטיקה -דוד זינגר 4. קרינה וחומר - האטום והגרעין (מהדורה חדשה) - דוד זינגר 5. מודלים של האור -עדי רוזן 6. מודלים של האטום והגרעין + ספר תשובות ומבחנים מסכמים ליח'- עדי רוזן 7. גלים ואופטיקה -יורם אשל 8. חשמל ומגנטיות +ספר תשובות - יורם אשל (ספרים כחולים) 9. חשמל ומגנטיות (מהדורה חדשה) -דוד זינגר 10. מבחני בגרות בפיזיקה מהדורת 2005 -יורם אשל (הספר הגדול האדום ) 11. לקט מבחני בגרות בפיסיקה לתלמידי 5 יח"ל מהדורת 2005 -עדי רוזן תנ"ך : ספרי עזר לבגרות של שאלות תשובות והסברים לתנ"ך דתי של יגאל אושרי . +כל החומשים מקראות גדולות בהתאם לתוכנית הלימודים . ספרות : 1. עלי ספרות - מירה לוינגר וברכה אביקסיס 2. סיפור פשוט - ש"י עגנון 3. בעלת הארמון -לאה גולדברג 4. גיא אוני -שולמית לפיד 5 . בעל זבוב - גולדוינג 6. תהילה ועוד סיפורים -ש"י עגנון אם מישהו מעוניין אשמח אם תודיעו לי במסרים! תודה.

tttttttttt1

New member
באמת חבל לזרוק את הכל...

הספר של בני גורן 007 נשמע מעניין....אני בדיוק חשבתי על להשלים ל-5 יחידות... מאיפה יש לך את כל הספרים האלה?

הא?

התכוונתי שחבל לזרוק את כל המחברות... אז אני מעדיפה לתת אותן לתלמידים שיכולים להיעזר בהן. הספרים מהחנות....בדיחה טובה (או שלא...) באמת שלא הבנתי מה שרצית להביע פה.... ..

במחשבה שנייה..אולי ההודעה שלך היתה רצינית

ולא הבנתי.... אתה באמת מעוניין בספר של בני גורן.?

tttttttttt1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ההודעה שלי דווקא הייתה יחסית רצינית.... רציתי להשלים ל-5 יחידות, ואז ראיתי את ההודעה שלך אז סתם ציינתי את העובדה הזאת ש"רציתי להשלים ל-5 יחידות והספר יכול לעזור" ... פשוט חשבתי לפני שאני הולך וקונה ספר כזה בחנות לבדוק אצל חבר, אולי נשאר לו הספר הזה.. ..

אה... אם אתה רוצה ואתה מאזור המרכז

אני יכולה למכור לך את הספר בחצי מחיר.. הוא ממש חדש...( לצערי בקושי הספקתי ללמוד ממנו לבגרות..העיקר רצתי וקניתי סתם
)

tttttttttt1

New member
פה צצה לה בעיה...

אני לא כזה מאיזור המרכז, את מת"א? אני אבדוק את העניין, אם אני לא אצליח להשיג את הספר מחבר, ועדיין יהיה לך אותו, אני אדבר איתך...מדי פעם אני בת"א ככה אז אני אוכל לסדר איתך את העניין... אני אחזור אליך עם תשובה....

למעלה