שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

יוניק 1

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם

שלום לכולם
מזמן לא הייתי כאן,אבל כן נכנסתי לפורום מדי פעם וקודם כל אני רוצה לאחל המון המון המון מזל טוב לכל היולדות המאושרות ובני זוגן,איזה כיף לכם,זו בטח הרגשה נהדרת. אז אני כרגע אחרי בערך שנה של הפנמה ועכול שכנראה תינוק/ת יהיה לי רק מתרומת ביצית,ואוטוטו מתחילה טפול ראשון ומקווה שיהיה בסדר ושהכל יזרום לכיוון הטוב והאושר. אז אשמח לפטפט עם מי שרק ירצה,חג פורים שמח...

ומה עם היולדות המאושרות שאין להן

שלום לכולם
מזמן לא הייתי כאן,אבל כן נכנסתי לפורום מדי פעם וקודם כל אני רוצה לאחל המון המון המון מזל טוב לכל היולדות המאושרות ובני זוגן,איזה כיף לכם,זו בטח הרגשה נהדרת. אז אני כרגע אחרי בערך שנה של הפנמה ועכול שכנראה תינוק/ת יהיה לי רק מתרומת ביצית,ואוטוטו מתחילה טפול ראשון ומקווה שיהיה בסדר ושהכל יזרום לכיוון הטוב והאושר. אז אשמח לפטפט עם מי שרק ירצה,חג פורים שמח...
בן זוג ? להן את לא מאחלת מזל טוב ?

יוניק 1

New member
בודאי שכן../images/Emo140.gif

בן זוג ? להן את לא מאחלת מזל טוב ?
בודאי שכן

אני שמחה שאת לוקחת את זה בהומור. אני מאחלת המון המון המון מזל טוב לכל היולדות המאושרות גם לאלו שאין בן זוג,גם לאלו שיש בן זוג וגם לאלו שיש בת זוג. מזל טוב לכולם....

אני משתדלת לקחת הכל בחיים בהומור

בודאי שכן

אני שמחה שאת לוקחת את זה בהומור. אני מאחלת המון המון המון מזל טוב לכל היולדות המאושרות גם לאלו שאין בן זוג,גם לאלו שיש בן זוג וגם לאלו שיש בת זוג. מזל טוב לכולם....
אני משתדלת לקחת הכל בחיים בהומור
אינני חושבת שיש כאן בפורום כאלו שיש להן בנות זוג. זה מתאים לפורום אחר. ורדרד יותר

ani55555

New member
לא מזמן

שלום אני
אני מטופלת אצל ד"ר רבל-מסלול צ'כיה. איך את מרגישה,קצת יותר טוב? מתי נודע לך שתזדקקי לתרומה?
לא מזמן
עדיין קשה לעכל ואולי אף פעם זה לא יתעכל יש עליות וירידת אתמול היה יום כזה קשה... אבל היום יותר טוב...

אדוינה

New member
שנה זה סביר!

שלום לכולם
שנה זה סביר!
אני מרגישה שאת הטיפול הראשון שלי עברתי מוקדם מדי ולפני שעיכלתי. אך כעת זה זמן מצויין להתחיל. שיהיה בהצלחה כבר בפעם הראשונה!

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif וחג שמיח../images/Emo149.gif

שלום לכולם
ברוכה השבה
וחג שמיח

ברוכה השבה
וחג שמיח
בהחלט שנה זו הרבה זמן אבל טוב שעשית את זה וממה שאני קורא את שלמה עם הבשורה. המון המון בהצלחה בטיפול הראשון
אנא ספרי: איפה? מתי? איך? כמה? ושוב, ברוכה השבה
ובהצלחה

יוניק 1

New member
הי מלח

ברוכה השבה
וחג שמיח

ברוכה השבה
וחג שמיח
בהחלט שנה זו הרבה זמן אבל טוב שעשית את זה וממה שאני קורא את שלמה עם הבשורה. המון המון בהצלחה בטיפול הראשון
אנא ספרי: איפה? מתי? איך? כמה? ושוב, ברוכה השבה
ובהצלחה
הי מלח
קודם כל מגיע לכם מזל טוב,ראיתי את התמונות של ניצן והיא מתוקה ומקסימה. שימשיך להיות לכם בכיף עם ניצן המתוקה.. אני יתחיל בקרוב טפול אצל ד"ר רבל-הדסה ירושלים,מסלול צ'כיה, עולה 5500 $,ד"ר רבל עשה עליי רושם מאוד חיובי,מקצועי ונחמד. אני ממש בתחילת התהליך ונקווה לטוב.

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifWOW איזה יופי../images/Emo24.gif

הי מלח
קודם כל מגיע לכם מזל טוב,ראיתי את התמונות של ניצן והיא מתוקה ומקסימה. שימשיך להיות לכם בכיף עם ניצן המתוקה.. אני יתחיל בקרוב טפול אצל ד"ר רבל-הדסה ירושלים,מסלול צ'כיה, עולה 5500 $,ד"ר רבל עשה עליי רושם מאוד חיובי,מקצועי ונחמד. אני ממש בתחילת התהליך ונקווה לטוב.
WOW איזה יופי

סוף סוף מישהיא מהמסלול הזה ועוד בלייב
. אני לא יכול לדבר בשם אייוש אבל ממה שהיא כתבה עליו, התרשמות שלה ממנו הייתה מאד חיובי. נשמח לשמוע עדכונים שוטפים
אז המון המון בהצלחה ותודה על הברכה. ניצן
באמת מדהימה

מתי שתרצי לפטפט

שלום לכולם
מתי שתרצי לפטפט
אשמח. (גם לפני טיפול ראשון) פורים שמח אוריינית

פיש10

New member
ברוך בואך לפורום ../images/Emo24.gif

שלום לכולם
ברוך בואך לפורום

למרות שאני כבר באמצע הדרך יהיה מעניין לשמוע פרטים על המסלול שלך, אני לא מכירה אף אחד במסלול זה. אשמח באם תפרטי האם נוסעים לשם? האם נעשה בארץ? כמה ביציות מתחייבים ועוד. שמחה שאת אחרי תהליך ההפנמה, לדעתי יהיה לך קל יותר להתחיל בטיפול כשנפש בריאה. מאחלת לך הרבה הצלחה במסלול ובטיפול ותבשרי לנו בשורות משמחות

גולה1

New member
שיהיה המון המון בהצלחה../images/Emo24.gif

שלום לכולם
שיהיה המון המון בהצלחה

יוניק 1

New member
שלום גם לך../images/Emo140.gif

שלום לך יקירתי, איזה כיף לראות אותך
ראית איזו הצלחה יש לבנות מהקבוצה שלנו? (איוש, אופטימית , RACHEL OR
שלום גם לך

מה שלומך?צצתי לי פתאום מחדש אחרי תקופה די ארוכה וכיף להיות פה ולשמוע על כל ההריוניות ועל בנות מהקבוצה,אני כל כך שמחה לשמוע... אז טוב לשמוע ממך,חג פורים שמח ושבת שלום.....לבינתיים.

a17

New member
היי יוניק ../images/Emo24.gif וברוכה הבאה

שלום גם לך

מה שלומך?צצתי לי פתאום מחדש אחרי תקופה די ארוכה וכיף להיות פה ולשמוע על כל ההריוניות ועל בנות מהקבוצה,אני כל כך שמחה לשמוע... אז טוב לשמוע ממך,חג פורים שמח ושבת שלום.....לבינתיים.
היי יוניק
וברוכה הבאה
יש אפשרות לקבל את כל הפרטים לגבי המסלול בצ'כיה ? ז"א מי הרופאים למי מתקשרים, כמה עוברים, איפה מקפיאים וכל מידע רלוונטי אחר בהצלחה ותודה

יוניק 1

New member
הנה הפרטים לגבי מסלול צ'כיה

היי יוניק
וברוכה הבאה
יש אפשרות לקבל את כל הפרטים לגבי המסלול בצ'כיה ? ז"א מי הרופאים למי מתקשרים, כמה עוברים, איפה מקפיאים וכל מידע רלוונטי אחר בהצלחה ותודה
הנה הפרטים לגבי מסלול צ'כיה
הרופא הוא ד"ר רבל,הדסה בירושלים.נפגשתי איתו בינתיים פעם אחת והתרשמתי מאוד לטובה,פעם ראשונה שנפגשתי עם רופא שממש ישב איתנו והסביר לנו הכל בסבלנות. כל הספור הזה עולה 5500$ ,שזה כולל 7 ביציות,עוברים טריים,טיםה. המוקפאים נשארים שם,אי אפשר להוציא אותם מצ'כיה ובמידה ונרצה החזרת מוקפאים נשלם 700$. בקרוב ניפגש איתו שוב ויאללה לטפול ראשון. בטח יש עוד כל מיני דברים שלא שאלתי אותו מן הסתם,אז אם יש לך עצות ושאלות שנראה לך שכדאי לי לשאול,אני אשמח לשמוע. אז שיהיה לך בהצלחה..את מטופלת באסותא? אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה