משחה = שמחה
א איחוד האחת New member 27/10/05 #1 ../images/Emo13.gif שלום יקרות... הנני כאן... שבתי הלילה, היה כייף אך שמחה להיות שוב בבית ואיתכן... מתגעגעת אליכן... יקח לי זמן מה להתארגן מחדש, מבטיחה לעשות זאת מהר ככל הניתן... אוהבת...
../images/Emo13.gif שלום יקרות... הנני כאן... שבתי הלילה, היה כייף אך שמחה להיות שוב בבית ואיתכן... מתגעגעת אליכן... יקח לי זמן מה להתארגן מחדש, מבטיחה לעשות זאת מהר ככל הניתן... אוהבת...
א איחוד האחת New member 27/10/05 #3 תודה יקרה.. מה שלומך? יש חדש? מקוה שהכל הסתדר..?! התגעגעתי מאוד ושמחה להיות כאן שוב...
א איחוד האחת New member 27/10/05 #8 שמחה לשוב היה נחמד מאוד, לקראת הסוף היתה בעית בריאות (שיניים..) אבל התגברתי והנה אני כאן שוב... שמחה להיות איתכן.. התגעגעתי..
שמחה לשוב היה נחמד מאוד, לקראת הסוף היתה בעית בריאות (שיניים..) אבל התגברתי והנה אני כאן שוב... שמחה להיות איתכן.. התגעגעתי..
H hartuvim New member 27/10/05 #6 איזה כייף שחזרת!../images/Emo140.gif היית חסרה... יופי שנהנת, אני מקווה שגם הצלחת לנוח ולאגור כוחות. ברוכה השבה! שירה.
איזה כייף שחזרת!../images/Emo140.gif היית חסרה... יופי שנהנת, אני מקווה שגם הצלחת לנוח ולאגור כוחות. ברוכה השבה! שירה.
O Ofra m New member 27/10/05 #9 שלום ליקירת הפורום... ובל נשכח לאדומת הפורום שחזרה אלינו, התגעגענו,חסרת כאן מאוד, נחכה כאן בסבלנות שתתארגני ותהיי שוה איתנו. עופרה.
שלום ליקירת הפורום... ובל נשכח לאדומת הפורום שחזרה אלינו, התגעגענו,חסרת כאן מאוד, נחכה כאן בסבלנות שתתארגני ותהיי שוה איתנו. עופרה.
ל לונה.. New member 28/10/05 #18 ברוכה השווה ../images/Emo23.gif בחיי, את כזאת מקסימה. תנוחי וספרי חוויות - אני, באופן אישי מאוד אשמח לשמוע. טוב שחזרת
ברוכה השווה ../images/Emo23.gif בחיי, את כזאת מקסימה. תנוחי וספרי חוויות - אני, באופן אישי מאוד אשמח לשמוע. טוב שחזרת
א איחוד האחת New member 29/10/05 #21 תודה... קשה לחזור ולהיכנס שוב למתכונת של חיים רגילים, אבל בסה"כ השגרה נעימה.