שירשור הכרות...!!!

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifשירשור הכרות...!!! ../images/Emo13.gif

אזז... כל אחד יענה על השאלות כדי שנכיר אחד את השני טוב טוב...
טובב.. אז השאלות הם: שם פרטי: אזור מגורים: הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: השיר המעודף עלי: האלבום המעודף עלי: הקליפ המעודף עלי: המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: אתם באופן אישי יכולים להביא עוד שאלותתת...
פשוט לא עולה לי כרגע עוד אבל כל דבר אפילו הכי לא קשור יכול להיות סבבה... אז יאלללה... תתחילו לשרשר...

katie me

New member
הראשונה../images/Emo24.gif

שם פרטי: קטי אזור מגורים: הצפון הרחוק הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: 22 עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: אני התחלתי לשמוע את דפש מוד, אחרי הקליפ של PRECIOUS בMTV (הסולן מצא חן בעיני
וגם השיר) אבל, לא ממש נתתי לזה חשיבות. ואז התחילו הפרסומות של פלאפון ומאז אני פשוט מכורה
. השיר המעודף עלי: זה משתנה אצלי כל הזמן ואני לא יכולה להצביע על שיר אחד אבל אני אוהבת את השירים האלה: HIGHER LOVE, IN YOUR ROOM, ONE CARESS, ENJOY THE SILENCE, SISTER OF NIGHT,DAMAGED PEOPLE, LILIAN ובקיצור עוד המון!!! האלבום המעודף עלי: SOFAD הקליפ המעודף עלי: SUFFER WELL
המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: לא הייתי עדיין
ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: לא הייתי (בושה!)

הגר26

New member
או, אני אוהבת שאלונים ../images/Emo9.gif

שם פרטי: הגר (אם לא הבינו את זה לפני...) אזור מגורים: נתניה הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: סביבות גיל 12 עקב איזה שיר/קליפ/אלבום: מגיל 6 אני מכירה אותם, מאחים שלי, אבל כשיצא violator התחלתי קצת יותר להתעניין וכשיצא SOFAD כבר הייתי עמוק בפנים... השיר המעודף עלי: Rush
, Judas... האלבום המעודף עלי: SOFAD, Ultra הקליפ המעודף עלי: כל מה שיצא מ-Ultra, וגם only when i lose myself המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: מזמן מזמן. ב"דיפ" קצת לפני שיצא אולטרה... ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה:
NEVER!!!!!! פשוט לא יצא

פאמי

New member
התשובות שלי...

שם: שירלי איזור מגורים: קריות הגיל שהתחלתי לשמוע: 19 (לפני 8 שנים) עקב איזה שיר: walking in my shoes השיר המועדף עלי: blasphemous rumours המסיבה הראשונה: עוד לא הייתי.. ההופעה הראשונה: זו הבאה עלינו לטובה..

steelwater

New member
אוקיי

שם פרטי: הזבוב(ה) אזור מגורים: י-ם הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: 19 חחח... עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]:אין שיר ספציפי שבגללו התחלתי. השירים ששמעתי שלהם לאורך השנים היו טובים, כולל השירים שיצאו מהאלבום האחרון, אבל פשוט החלטתי שאני רוצה להתעמק בהם ואז צרבתי את Violter והתאהבתי. השיר המעודף עלי: לא יודעת! אני מאד אוהבת את Enjoy the sielnce, Precios, Suffer well, I feel you, Walking in my shows, I just can't get enoght ו-My own personal Juses אבל אני בקושי מכירה שירים שלהם. אולי מתישהו הרשימה תצמצמם לשיר או שניים שאני הכי אוהבת ואלו ואחרים יהיו בעשרת האהובים. האלבום המעודף עלי: לא יודעת כי אני לא מכירה כל-כך אלבומים שלהם ויש לי רק את Violter ו-SOFAD. הקליפ המעודף עלי: לא יודעת. המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה:לא הייתי. ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה:לא הייתי.

super girl 15

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

שם פרטי- רינת!!! =] אזור מגורים- אשדוד!! גיל- 15 הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד- האמת שהכרתי אותם בגיל 12 ורק השנה שראיתי שיהיה להם הופעה בישראל התחלתי האמת להיתעניין (רק בגלל שדייב היה בלי חולצה בפרסומת של פלאפון חחחחחחחחח...=\) עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]- שמעתי את השיר Enjoy The Silence ונדלקתי...
השיר המעודף עלי- יש יותר מדיי.. וכל פעם זה משתנה... האלבום המעודף עלי- אין אלבום ספטסיפי אבל נראה לי Exciter שירים מהממים!!! הקליפ המעודף עלי- עם קליפים עדיין לא ייצא לי הכרות אבל נדמה לי שבתקופה שראיתי MTV ממש אהבתי את I Feel Loved קליפ טובב... המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה- המסיבה שהייתה אז יום שישי... ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה- מקווה בעזרת השם בלי עין רעה טפו... טפו... טפו... באוגוסט אני יזכה לראשונה בחיי!! הדיסק הראשון שקניתי- היום קניתי את הDVD של ההופעה One Night In Paris מהממםםםםם!!!... והזמנתי עוד כמה אלבומים בדרך....

little 14

New member
התשובות שלי :}

שם פרטי: ליזי אזור מגורים: בת ים הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: שנה שעברה אז 13 עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: אממ הלכתי עם חברות וסתם שרנו את enjoy the silence ומאז פשוט נדבקתי השיר המעודף עלי: home ן- in your room האלבום המעודף עלי: Songs of Faith And Devotion הקליפ המעודף עלי:Walking In My Shoes ו- Barrel Of A Gun המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: ביום חמישי 20.4.06 ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה:עוד לא הייתי אבל אני יהיה בחופש הגדול

sweetdreams

New member
תשובות... ../images/Emo9.gif

אז כך... שם פרטי: את השם שלי אני לא חושפת בפורומים, אבל כל מי שראה אותי במסיבה יודע איך קוראים לי, וכל מי שרוצה לדעת, מוזמן לשאול במסרים. שם אני לא מסתירה את הזהות שלי
אזור מגורים: הרצליה. או חיפה. תלוי מתי אתם שואלים.. הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: תמיד היכרתי אותם, אבל התחלתי לעקוב ממש כשהם הוציאו את Exciter. עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: תקופת Exciter. למה? לא יודעת.. לפני זה הם היו להקת רדיו כזאת, שהיכרתי את השירים שלהם, אבל לא ידעתי מיהם.. באותה תקופה הכל התחיל להתחבר לי, והתחלתי יותר לעקוב.. השיר המעודף עלי: Everything Counts. אני ממש אוהבת אותו
האלבום המעודף עלי: המממ.. אני ממש אוהבת את השניים שקניתי עכשיו.. SOFAD וPlayung The Angel. כשאני אקנה את האחרים, אני אחווה עליהם דיעה.. הקליפ המעודף עלי: קליפים מתוך הופעות חיות!!! המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: יום חמישי
ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: פארק הירקון! אבל אני עוד אתפוס אותם בחו"ל מתישהו!!

a B C e

New member
אנייי :}

גיל - 17 שם פרטי - עידו א זור מגורים: צפון הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: לפני שנה עד אז סינגלים בודדים השיר המעודף עלי: המון האלבום המעודף עלי: Songs Of Faith And Devotion הקליפ המעודף עלי: לא רואה MTV :\ המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: שלילי כרגע

זהר25

New member
תשובות שלי.....

גיל:25 שם פרטי: זוהר אזור מגורים:כפר-סבא הגיל שהתחלתי לישמוע את דפש מוד:אני שומעת ואוהבת אותם כבר בסביבות ה15 שנה. שיר מעודף: אין סיכוי רק אחד: Black Celebration Stripped The Love Thieves It's No Good Walking In My Shoes Judas Rush One Caress Higher Love Everything Counts אין סיכוי ליבחור רק שיר אחד. קליפ אהוב:enjoy the silence

Rinor

New member
תורי...

שם פרטי: ניר אזור מגורים: אשדוד הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: 17 עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: מצאתי קלטת (זוכרים אותם?) של אחי המבוגר בארון, שמתי והתאהבתי, זה היה Black Celebration וזה גם היה השיר הראשון ששמעתי והתאהבתי בו ובאלבום. השיר המעודף עלי: Enjoy The Silece ו Personal Jesus האלבום המעודף עלי: Songs of Faith And Devotion הקליפ המעודף עלי: קצת קשה כי דפש טובים בזה בגלל אנטון קורבין שעושה להם את הקליפים, בסגנון הייחודי שלהם אבל אני אלך על I Feel You המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: לא יצא לי ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: בקיץ בישראל שתעלה ותבוא
יום טוב...

Neo geishA

New member
אז ככה?

שם פרטי: מיטב אזור מגורים: מרכז הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: שלוש ככה... עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: Speak and Spelll, Black Celebration, Construction Time Again ועוד ועוד. השיר המעודף עלי: כולם, באמת כולם. באקראי: Stripped. האלבום המעודף עלי: Songs Of Faith And Devotion. הקליפ המעודף עלי: לא עולים לי כרגע... נגיד I Feel Loved.

Ice machinE

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

שם פרטי: אסף אזור מגורים: חולון הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: 7 עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: בעקבות הקליפ של people are people ו-master & servant השיר המועדף עלי: יש אפילו ספק??? האלבום המעודף עלי: speak & spell הקליפ המעודף עלי: one caress המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: לא זוכר, זה היה מזמן ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: 4.9.01 בפראג

הגר26

New member
../images/Emo12.gif שיקרת לי!

קח את הדברים ולך!!! מה קרה ל-the sun and the rainfall?

Ice machinE

New member
קליפ!!!!!!!

ק-ל-י-פ-!!!!!! לא ש-י-ר!!!!! אם הייתי יודע איך הקליפ של the sun & the rainfall (אם קיים דבר כזה) הייתי אומר אותו (אולי, אם היה לו קליפ יפה) מבחינת שיר אהוב, אני עדיין בשלי, the sun & the rainfall

הגר26

New member
אז למה רשמת "יש אפילו ספק?"

האם לא התכוונת לכינוי שלך?? אה? אה? אה?

../images/Emo72.gifשלוק ואני עונה נה נה

* שמי - הגרה *אזור מגורים- מרכז (בת -ים). *בגיל 8 אחי פימפם לי אותם (יש אבדל של 4 שנים ). *Blasphemous Rumours מתי שהיתי שומעת את השיר הזה ובלי להבין היו לי דמעות. *אממ זה מתחלף לי אז נכון לעכשיו זה השיר Clean. *גם תלוי במצב הרוח והתקופה אז אני בדודא על Exciter *אין לי קליפ מועדף אני מעדיפה הופעות חיות
*המסיבה הראשונה איך לא ?! ב-20.4 אבל בהחלט לא האחרונה. *ובעזרת השם ההופעה הראשונה בארץ ב-3.8

aviGODFATHER

New member
ME

שם פרטי: אבי אזור מגורים: קרית אתא הגיל שבו התחלתי לשמוע את דפש מוד: קצת יותר מ16 וחצי (קצת פחות משנה) עקב איזה שיר/קליפ/אלבום [יענו איך ולמה חחח...]: Enjoy The Silence, World In My Eyes ו-Personal Jesus גרמו לי להוריד את Violator ומאז הכל היסטוריה. השיר המעודף עלי: קשה לרשום שיר אחד, הנה כמה: Personal Jesus Sweetest Perfection One Caress Here Is The House Black Celebration Behind The Wheel Blue Dress האלבום המעודף עלי: Violator הקליפ המעודף עלי: לא ממש מתעניין בקליפים... המסיבה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: אף פעם לא הייתי. ההופעה הראשונה של דפש מוד שהיתי בה: אף פעם לא הייתי, אבל אני כמובן יהיה בירקון.

למעלה