שבת שלוםם

../images/Emo13.gifשבת שלוםם

ואיי מלא זמן לא הייתי כאן עכשיו יש לי תתקופה של כל הלחץ עם המבחנים אז אני לא יהיה פה הרבה אבל בעזרת ה' עוד כמה שבועות וניגמר לי הסיוט של הלחץ עם המבחנים איזה מעצבניים הם כל יומיים הם שמים לי מבחן! נ.ב נכון יש מחר לשרית הופעה במועדון המנטה?אז בקיצור יש מצב שאני יוכל לבוא ויכניסו אותי אני בת 15 ואני מה זה
מתבאסת מזה שזה מגיל 20 לבנות אני כבר מליון שנה לא הייתי בהופעה של שרית אז מי שיודע שיגיד לי תודה מראש

תודה אבל זה לא עוזר לי

אני גרה בירושלים וההורים שלי לא ירשו לי ללכת לת"א ועוד בשעה מאוחרת :[ אבל אולי אני ינסה לשכנע אותם

מאמי יש הופעה של שרית בירושלים השבוע...

ב-23/1 באצטדיון טדי,בשעות הצהריים.... יש משחק כדורגל של בית"ר מול איזושהי קבוצה מחו"ל-סתם משחק ידידות,הכניסה חינם!

נכון..גם נינט אבל גם שרית

אני יודעת את זה בוודאות כי המדריכה שלי נוסעת יחד עם קידום נוער{נוער שלא מוכן ללמוד בשעות הבוקר}והיא הציעה לי לבוא אבל באותו יום יש לי בגרות

לפי מעריב שרית כן תופיע../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זה הופיע במדור הספורט של יום שישי במעריב... ביום רביעי נדמה לי נינט תופיע ושבוע לאחריה שרית תופיע...
שיהיה בהצלחה... ותהנו מי שהולך

שרית תיהיה לא השבוע הזה אלה בשבוע הבא

הינה התוכניה של מה שיהיה: החגיגה הגדולה באצטדיון טדי: 23/01/08 – בית"ר ירושלים נגד שחטיור דונייצק בשעה 18:45 תתחיל החגיגה הגדולה באצטדיון טדי עם הופעה של נינט טייב. בשעה 20:00 יחל המשחק. 29/01/08 – בית"ר ירושלים נגד צסק"א מוסקבה בשעה 18:45 תתחיל הופעה של שרית חדד. בשעה 20:00 יחל המשחק. בית"ר ירושלים דאגה למלא את כל היציעים של הגוש המזרחי והצפוני בשיתוף פעולה עם עיריית ירושלים, משרד החינוך ואגף הספורט של העירייה במסגרת פרויקט חווית ספורט, בו משתפת פעולה בית"ר ירושלים זה כבר שנה שלישית ברציפות. כרטיסי כניסה ליציע המערבי בלבד יעמדו למכירה בקופות האצטדיון ביום המשחק עלות סמלית של 20 ש"ח בלבד.

למעלה