שאלון נחמד...

Kalleemero

New member
../images/Emo13.gifשאלון נחמד...

מה הדיסק הראשון שקנית? איך הוא? מתחרט שקנית אותו? ממליץ עליו? מה השיר האהוב עליך ממנו? כמה הוא עלה? איפה קנית אותו (באיזה חנות)? מה הדיסק האחרון שקנית? איך הוא? מתחרט שקנית אותו? ממליץ עליו? מה השיר האהוב עליך ממנו? כמה הוא עלה? איפה קנית אותו (באיזה חנות)? מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך? מה השיר האהוב עליך ממנו? למה הוא הדיסק האהוב עליך? איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)? כמה הוא עלה? איפה קנית אותו (באיזה חנות)? מתי קנית אותו?

../images/Emo204.gif

מה הדיסק הראשון שקנית? בכלליות, אללה יסטר אני לא זוכרת,נראה לי שאיזה היטמן או משהו של טייק דאת איך הוא? אם זה היטמן אז כל מילה באמת מיותרת
ואם זה טייק דאת אז
מתחרט שקנית אותו? על היטמן כן על טייק דאת לא ממליץ עליו? לא וכן בהתאמה
מה השיר האהוב עליך ממנו? נלך על טייק דאת - i can make it כמה הוא עלה?70 נראה לי איפה קנית אותו (באיזה חנות)?
ה 8 מה הדיסק האחרון שקנית? פורטיסחרוף - על המשמרת איך הוא? שולט
מתחרט שקנית אותו? לא קניתי
קיבלתי ממליץ עליו? כן מה השיר האהוב עליך ממנו? העולם האמיתי כמה הוא עלה? לא יודעת איפה קנית אותו (באיזה חנות)?קנו לי אותו בטוואר מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך? אהוד בנאי- עוד מעט ועברי לידר יותר טוב כלום מכמעט מה השיר האהוב עליך ממנו? מעוד מעט - אביא לך ומיותר טוב כלום- כמה שאני אוהב למה הוא הדיסק האהוב עליך? כי זה אהוד
והדיסק של עברי פשוט הפסקול של החיים שלי איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)? לאהוד הגעתי בזכות יוצא לאור ועברי הייתי פעם גרופית כמה הוא עלה? אהוד עלה לי משו כמו 40 ש"ח ועברי עלה לי משו כמו 60 איפה קנית אותו (באיזה חנות)? בתו
מתי קנית אותו? מזמן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Kalleemero

New member
אהבתי את...

על המשמרת...דיסק נחמד לאללה...ו"עוד מעט" בכלל!!!! אני פשוט לא מפסיק לשמוע את "יוצא לאור"!!! אני מכור..חח

למעלה