טוב, מי שאני יודעת אני, איילת, מולי, נווית, ליבנת, איתמר ותמר )(אבל זה ברור!)
C cסופסופ New member 27/8/06 #23 טוב, מי שאני יודעת אני, איילת, מולי, נווית, ליבנת, איתמר ותמר )(אבל זה ברור!)
ו ורודת שורש New member 27/8/06 #18 ברוכהבאה ../images/Emo70.gif תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה (C) כל הזכויות שמורות לנוית שיין ולא למולי מנדלסון.
ברוכהבאה ../images/Emo70.gif תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה (C) כל הזכויות שמורות לנוית שיין ולא למולי מנדלסון.
י יעלליי New member 27/8/06 #19 יוו...איזה סמיילים/תמונות... בס"ד פשששששששששש..... יפים!! תודה על הברכה...
ע עצת עבות New member 27/8/06 #21 היי אני מכירה אותך... בס"ד ובהשתדלותינו היית בשבע ברכות של תמר ויהודה נכון? אני הדס חברה של סיוון, אם את זוכרת אולי... שבט הרא"ה כפ"ש כעו"י! השתלבות נעימה ממש.
היי אני מכירה אותך... בס"ד ובהשתדלותינו היית בשבע ברכות של תמר ויהודה נכון? אני הדס חברה של סיוון, אם את זוכרת אולי... שבט הרא"ה כפ"ש כעו"י! השתלבות נעימה ממש.
י יעלליי New member 27/8/06 #24 יוו...כן! בס"ד זו אני... חביתוש- אני בשבט "נצח".. אממ...ואל תבהלי מהכללים שם... הכל יהי טוב..גמלי זה היה בהתחלה..
יוו...כן! בס"ד זו אני... חביתוש- אני בשבט "נצח".. אממ...ואל תבהלי מהכללים שם... הכל יהי טוב..גמלי זה היה בהתחלה..
ו ורודת שורש New member 27/8/06 #27 אני לא נבהלת מהכללים.. מקבלת ומכבדת. ו.. קוראים לי נוית.. אנשים לא יבינו מי זאת חביתוש..
א איתמר זלק New member 27/8/06 #32 ממצב חשדומטית? חחח את מסרוג לא? את אחת החשדו שם... איך מולי הגיע לסרוג? ברוכה הבאה שיהיה רק בסבבה (מה שלפעמים תכופות לא קורה וצריך לעשות משו) התמכרות נעימה ובלה בלה ספרי לנו עוד דברים אולי את סיפור חייך ?
ממצב חשדומטית? חחח את מסרוג לא? את אחת החשדו שם... איך מולי הגיע לסרוג? ברוכה הבאה שיהיה רק בסבבה (מה שלפעמים תכופות לא קורה וצריך לעשות משו) התמכרות נעימה ובלה בלה ספרי לנו עוד דברים אולי את סיפור חייך ?
י יעלליי New member 28/8/06 #44 חחח שרוט! בס"ד טוב,גמני יכולה להיות מעניינת לפעמים,אמממ נראה לי...*מסמיקה*