שאלה

תאומה 2

New member
../images/Emo13.gifשאלה

שלום בנות. מחר אני עוברת צילום רחם. יש לי שאלה: האם בעלי יכול להיות נוכח בבדיקה או שמא הכניסה לגברים אסורה?

סנונית 1

New member
היי תאומה

בדרך כלל הבעלים לא נכנסים מהסיבה הפשוטה שיש קרינה וחבל סתם להחשף, שנית כל הצילום הוא דקה ורבע. שיהיה בהצלחה.

14me

New member
היי תאומה 2 ../images/Emo142.gif

לפי מיטב ידיעתי אין אפשרות שבעלך ישתתף בבדיקה , הבדיקה לא אורכת זמן רב ,כאשר אני ביצעתי את הבדיקה היתה איתי אחות נחמדה מאוד שהחזיקה את ידי וזה עזר לי מאוד. מאחלת לך בהצלחה ושהדרך להריון תהיה קצרה

קוקיקית

New member
תאומה, ספרי חוויות

אני מקווה שהיה קל ומהיר, אני בעוד פחות משבוע...

אפרסקה

New member
צילום רחם ../images/Emo50.gif

אכן לא מאפשרים לבעלים להכנס בגלל הקרינה אבל כמו שאמרו לך כבר קודמותיי, בדרך כלל הבדיקה מהירה ויש שם אחות שיכולה להרגיע ו/או להחזיק את היד. ממליצה לקחת כדור או שניים לשיכוך כאבים כשעה לפני הבדיקה. את הבדיקה עשיתי את ד"ר טוגנדרייך בזמנהוף בת"א והיה בסדר גמור, עבר מהר והעיקר יצא תקין. המלצה אישית שלי, להגיע ראשונה. ככה קוראים לך ראשונה ואת מסיימת עם זה מהר, השהייה בחדר אחד עם עוד עשר בנות לחוצות שמחליפות סיפורי אימה (ממש לא מוצדקים!) על הצילום בזמן הציפיה יכולה "לכאוב" יותר מהצילום עצמו. בהצלחה!!

חבובי

New member
בהצלחה!!!

גמני עברתי צילום רחם לפני חודשיים. היה לא נעים לא נורא... ממליצה לקחת משכך כאבים לפני.. והכי חשוב - לא להילחץ כי זה יותר מציק מהכאב...

דווקא מותר לבעל להיכנס...

זכור לי היטב היום שבו עשיתי צילום רחם, בזמנהוף בת"א, וכמובן שרציתי שבעלי יהיה איתי, והרופא הסכים בלי בעיה, הלביש אותו במן ווסט מיוחד שמכסה כמעט את כל הגוף הקדמי, מחשש לקרינה כמובן, וזה מאוד עזר...והצילום כמובן גם עבר בשלום, אז... אם אפשר, אז מומלץ.

Romi forever

New member
גם אני עושה מחר צילום רחם.

לצערי בעלי לא יוכל להיות איתי בבדיקה...

חבובי

New member
חייבת להוסיף בעניין הבעל..

אני מאוד רציתי שבעלי יכנס איתי לצילום. כי פחדתי בטרוף!!! אבל הרופא (טונגרייך) אמר שעדיף שלא לחשוף אדם שלא צריך לקרינה מיותרת. אז כל אחד והשיקול שלו בעניין אבל לדעתי באמת (במבט לאחור) זה טוב שהוא לא נכנס בסוף. כי זה סיכון מיותר לבעלול..

מעניין...

אני עשיתי את הצילום אצל אותו הרופא (ד"ר טוגנרייך), היו איתי שם עוד איזה 10 בנות שחיכו, ולכולן הוא הסכים שהבעל ייכנס, והם שמרו על אמצעי הגנה גבוהים, חוץ מזה שבעלי עמד ממש בצד, עצם הנוכחות שלו עזרה לי כמובן, ונאמר בוודאות שאין סיבה לדאוג.

תאומה 2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כמו שהבטחתי, חזרתי לספר חוויות. הבדיקה עברה בסדר גמור. בהחלט נסבל. בעלי אומנם המתין בחוץ, אבל היות והרופא היה חביב ודאג לשלומי, הכל עבר בסדר. תודה לכל מי שענתה לשאלתי.

ולאחר החוויה,נו אנחנו והחוויות שלנו

טוב מאוד שעבר בסדר ואת אחרי... ועכשיו נשאר לאחל לך את הצלחת אגדת צילום הרחם (שכבר שמענו לא מזמן שהתגשמה אחת כזו!) בהצלחה

רוית ב

New member
מה שאני עשיתי להם......../images/Emo122.gif

כשנכנסתי לצילום חסמה את דרכו של בעלול הענק יש לציין טכנאית זעירה שצייצה "הפרופסור לא מרשה...." בכלל לא נתתי לה לסיים. נעמדתי מולה (היינו בערך באותו הגודל) ושאגתי במלוא גרון אין כזה דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 יש חוק שמותר לי - ואכן יש חוק כזה שמולתר לך בכל בדיקת רופא שיהיה נוכח איתך מישהו שאת רוצה. וחוצמזה שאגתי עליה שממש לא מעניין אותי מה הפרופסור קובע כי הגוף הזה הוא שלי ולגביי אני קובעת ברור!!!!!!!!!1 נראה לי שהיא התעלפה כי מיד היה שקט ואף אחד לא התווכח איתי יותר בעלול נכח בבדיקה - ישב לו בצד מבוייש מהתנהגוה האגרסיבית של אשתו קודם ונבוך מכל הסיטואציה שאיזה גבר זר נוגע לו בנכסים.... כל הסיטואציההזו התרחשה בבית חולים קפלן - שזה כידוע בית חולים ציבורי - של קופ"ח מול עיניו הנדהמות של פרופסור שוהם שמעולם לא נתקל במשוגעת כזו (מזל שבהמשך הדרך כבר היינו חברים טובים . אני מדגישה - מותר לך על פי חוק להכניס את בעלך. שלי היה.

פּוֹנְג

New member
הסיבה שלא מכניסים היא לא בגלל שזה

בן הזוג אלא בגלל שנמנעים לחשוף עוד אנשים לקרינה של הצילום.

אפרסקה

New member
חוצמיזה רוית את לא דוגמא לכלום...

הלוואי על כולנו האגרסיביות שלך וההעזה שלך, אצלך אני מאמינה שבעלך היה נכנס גם אם לפי החוק זה היה אסור באיסור חמור!!! כל הכבוד אחותי
המורים של הילדים שלך יהיו מסכנים

למעלה