פוינט-שאלה

רוקדת5

New member
../images/Emo13.gifפוינט-שאלה

היי,אני חדשה בפורום ,ורציתי לשאול שאלה בנושא עולם המחול. מה אפשר לעשות כדי לשפר את הפוינט? אם אתם יודעים על תרגילים לשיפור הפוינט בבקשה כתבו לי.. תודה...

Only Dance

New member
די פשוט ומתקדמים טוב

אהמ, אני זוכרת שפשוט כל הזמן שהייית במחשב או משהו, הייית מרימה רגל על המיטה... ופשוט עושה פוינט פלךקס פוינט פלקס כמה שאפשר, ומנסה להגיע לקצה קצה קצה של היכולת שלי בקטע של הפוינט, והפלקס, זה פשוט נותן יותר מרחב, ואת מפתחת את העניין, אהמ זה טוב לחזק את הפוינט ע"י תרגילי רה לי וה ולרדת רה לי וה ולרדת. יש כל מיני מתיחות שהבנות ממליצות אלב מזהירות שזה מסוכן אני מעדיפה שלא להמליץ לך על זה. אהמ בנוסף יעזור שתעשי מסג'ים ותמתחי תא הפוינט עם היד ותעזרי לרגליים. מעבר לזה?.. גנטיקה:) קאטי

X חן X

New member
מה מסוכן... תרשמי לא נעשה.. כי לדוגמא לי

המורים שלי אמרו לי שהדבר הכי טוב זה לעשות פוינט עד הסוף הרבה.. כמו שאת אמרת.. ושכשאר משהו אחר עוזר לך לפוינט -גורמים חיצוניים- זה לא טוב וזה לא טבעי ... אבל סתם מעניין אותי מקסימום תשלחי לי בפרטי

Only Dance

New member
הבנות כאן המליצו על זה פעם....

אני רוצה להגיד לך שכל השיטות האלה גרמו לי אישית לנקוע את האגודל ברגל שמאל... ועד עכשיו הנקע הזה קיים כי לא הייתה לי הזמנות להפסיק לרקוד ולטפל בעניין. זה היה משהו כמו לרדת לעמידה שפופה, ואת בעצם מכופפת את האצבעו תברגל? ועומדת על הקשת... מבינה אותי? כאילו להגמיש...? הבנתי שעושים את זה גם עם נעלי פוינט עכישו למה התרגיל לא טוב? אפילו שאת בעמידה שפופה?... יותר מידי משקל גוף על הקשת.. וזה הורס, מה גם הפוזיציה של האצבעות ברגליים לא טובה ויכול להיות נקע במפרק שבין שלד כף הרגל עצמה לאצבעות. קאטי

natyly

New member
הוהאאא

להדליק שיר באמ פי. לעשות פלקס ופוינט בלי הפסקה, אבל בכל אחד מהם ממש חזק, ללחוץ עד הסוף. ככה עד שהשיר יגמר:)

למעלה