ערב טוב לכולם.

ענת71

New member
../images/Emo13.gifערב טוב לכולם.

מה שלומכם איך אתם מרגישים??? אצלי הכל בסדר. שיהיה לכולם יום טוב והרבה בריאות.

../images/Emo66.gif מי אני???

ובכן, קיוויתי לדעת קודם מי אתם, אך מתוך עיון רב וקריאה בפורום, קיבלתי מושג (קלוש אומנם) עליכם - ומה שלמדתי והפנמתי יצר בי אהבה גדולה אליכם, אל כוחכם, אל היכולות שלכם לתת ולקבל, אל החיבוק הנעים שחשים בו מיד עם ההתחברות אליכם. מי אני? אני היא הידועה בכינויי "ברבורה לבנה". ישראלית מבטן, המתגוררת באחת מערי הצפון. לפני עשרים וקצת שנים, ובגחמה רגעית - (לאחר שנסיתי את מזלי בתחומים רבים אחרים) פניתי ללמוד בבית ספר לאחיות - מה שנקרא בימים אלה - סיעוד. הסבות לפנייתי למקצוע זה - אין להם כל נגיעה לעובדת היותי אחות עד עצם היום הזה. עם השנים למדתי וחשתי כי המקצוע שרכשתי בספקות רבים - הפך ממקצוע לדרך חיים, לאמונה, לחלק ממני וממה שאני מייצגת לי ולכל מכרי. זו גם הסיבה שיזמתי והקמתי את הפורום שהוא ביתי: פורון אחים/אחיות בשירות הבריאות (833). התמחויותי בתוך מקצועי - לא מעטות: החל מטיפול נמרץ נשימתי, עבור לעבודה בחדר ניתוח, דרך ניהול חדרי ניתוח בחו"ל, עבודה בתחנות לאם ולילד, ועבור לעבודה בקהילה וניהול מרפאה. אתכם ואת הפורום שלכם הכרתי לאור פנייתם המלבבת של קיוטי וחיים להוות את החלק המייעץ בפורום, אולם מידי יום יותר ויותר, אני מרגישה חלק מכם, למרות ואף על פי שלמזלי איני לוקה באפילפסיה. לסיום אני חייבת לומר כי אני לומדת מכם על אפילפסיה הרבה מכפי שידעתי אי פעם, ואני כאן בשבילכם. ברבורה לבנה.

../images/Emo8.gifשכחתי לציין כי:

במהלך עבודתי רבת השנים חשתי כי ישנו תחום נוסף שבלעדיו - טיפול ורפואה מערביים - אינם מספקים, ופניתי ללימודי רפואה משלימה. במסגרתה למדתי רפלקסולוגיה, רייקי, ונגיעה קלה באקופרסורה, כוסות רוח, וצמחי מרפא. זהו אני חושבת. אהה....כברבורה גם למדתי שחיה, לעתים אני חוטאת בכתיבה, ו... את היתר תגלו או לא - משך הזמן. ושוב, אני כאן עבורכם כשם שאתם כאן בעבורי.

למעלה